• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateşi düşmüyor

-mathilda-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
526
328
53
33
Arkadaşlar merhaba 8 aylık bebeğim yaklaşık bir hafta önce akşamları ateşlenmeye başladı diştir diye tahmin ettik 3 gün boyunca geçmeyince yükselince acile gittik kanında crp 18 çıktı doktor bogazında kızarıkkık var dedi pedifen calpol 4 saat arayla kullan agumentin bid onu da sabah akşam bir ölçek ver dedi. Çarşamba günü akşam başladık antibiyotiğe yani 5 doz vermiş oluyorum şimdiye ateşinin düşmesi gerekmez miydi? Neden böyle oluyor acaba bir de zaten ek gıda reddi vardı ilaçları zorla verdiğim için tamamen bıraktı ne yapıcam ben sadece annesütüyle bu çocuk iyileşir mi 😔

Geçmiş olsun bazen böyle inatçı oluyor ateş antibiyotik etkisini gösterir artık aynı saatlerde ilaçlarını vermeye özen gösterin

İçinize sinmiyorsa tekrar doktora götürün, böyle bir durumla karşılaşmadım ama doktoru bu konuyla ilgili bilgi vermiş olmalı. Mesela oğlum hasta olduğunda doktoru ilaç kullanımını detaylı anlatırken misal beş gün sonra ateş, öksürük...vs hala devam ediyorsa getirin der. Ben de ona göre takibini yaparım.

Bir de dönem dönem diş, hastalık gibi durumlarda bazen ek gıda reddi olabiliyor. Çocuk emmeye daha istekli oluyor sonra bir şekilde yoluna giriyor ama dediğim gibi ateş konusunu yaşamadığım için sağlıklı bir yorum yapamayacağım.

Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir miniğiniz.

Back