• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateş

sedamiray02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2022
10
2
1
31
Kızlar kızım antibiyotik kullanıyor ateşi ilk günlere göre biraz düştü ama 37 ile 37.5 arası değişiyor antibiyotik tedavisi 5 . günümz ateş düşürücü icirmelimiym 37 bana göre ateşli sayılıyor bilmiyorm doğru mu biliyorum ishal kusması var kusmaya ne iyi gelir bildiğiniz var mı ilaç kullanıyoruz ama bir etkisini görmuyor gibi 😒

38 ve üstüne çıkmadıkça müdahele etmeyin. Aslında ateş güzel bişey vücudu savaşıyor izin verin savaşsın siz müdahele etmeyin. Ben 39 olmadan bişey vermiyorum. Ilık banyo, temiz hava,bol su ile düşürmeye çalışıyorum. Ne kadar az ilaç o kadar güçlenmiş bağışıklık🙏❤️

38 ve üstüne çıkmadıkça müdahele etmeyin. Aslında ateş güzel bişey vücudu savaşıyor izin verin savaşsın siz müdahele etmeyin. Ben 39 olmadan bişey vermiyorum. Ilık banyo, temiz hava,bol su ile düşürmeye çalışıyorum. Ne kadar az ilaç o kadar güçlenmiş bağışıklık🙏❤️
Tesekkr ederim vermeym ozaman 🌸🤗

Peki hiç müdahele etmediğinizde bu derecenin üstüne çıkıyor mu? Doktorunuza bu durumu ilettiniz mi? Ateşe eşlik eden kusmayı?
Ateş düşürücü icirmeyinxe çıkmıyor duruyor dün tekrar kan tahlili yapıldı kanında enfeksiyon düşmüş biraz ama var dedi ateşi ondan dedi boğazları kötü yeni iyileşiyor dedi

Otorite değilim ama 37.2 olduğu an kusma şikayetimz başlıyor.
37 civarı çok yüksek değil aslında, takibe alınması gereken değer. Doğal yollarla düşürmeye çalışın ılık duşla, bol sıvı tüketimiyle vs. Vücudu savaşsın biraz. Annelerin içi cız ediyor tabii anlıyorum ama biraz sabredin bence.

Kandaki enfeksiyon için dut kuru iyi geliyor diye biliyorum. Çocuğunuz lac yaşında bilmiyorum ama araştırıp verebilirsiniz. Ateşe Siz müdahale ettikçe vücut savunmayı yapamiyor

Back