Çocuk Hastalıkları ates

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Keşke baştan sona neler yaşadınız nasıl atlattiniz kronik hastalığı olan varmiydi içiniz de hepsini çok merak ettim normal grip gibimi yada çok daha agirmi görünce cevap yazarsanız çok sevinirim🥰konu sahibi kirmizigitar kirmizigitar çok geçmiş olsun ama Dr a götürün kesinlikle dis le olacak bı ateş degil maske taktiriyosa ben de gidin derim illa korana için değil bambaşka hasarlara da sebeb olabilir ateşi çok yüksek tekrar geçmiş olsun
Daha önce hastalığı geçirdiğim dönemde çok sorulmuştu o yüzden böyle detaylı bir yazı paylaşmıştim. Ekran alıntısı yapıp foti olarak attım bir önceki postta. Açılıyor mu?

İkinci fotodan sonra bir kopukluk olmuş son kısmı eksik. Kisaca belirteyim o yüz kişiden kimsyw bulasmadı. Hastalık sadece semptom varsa bulaştıriyor. Uzun süreli yakın temas ile bulasma oldu. Öyle market torbasındab filan bulaşma olayı şehir efsanesi bence. Biz coranali koranali optuk insanları bulaşmadi😂
Çok teşekkür ederim okudum hepsini.. bende abartıldığını dusunenlerdenim

Back