Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet ne zaman? Gönül hanım şart değil ki? Semra hanım karar verecek iğnelere. Ben bu ay arı sütü kullanmaya başladım. 26 sı gibi adet olurum. Tedaviye başlayacağım kısmet olursa.

Adet ne zaman? Gönül hanım şart değil ki? Semra hanım karar verecek iğnelere. Ben bu ay arı sütü kullanmaya başladım. 26 sı gibi adet olurum. Tedaviye başlayacağım kısmet olursa.
Perşembe günü adet günüm gönül hanımla görüştük gel hormonlara bakacağız herşey yolundaysa başlarız dedi. Herkese 2. Gidişinde başlamadan hormon testi oluyormu

Perşembe günü adet günüm gönül hanımla görüştük gel hormonlara bakacağız herşey yolundaysa başlarız dedi. Herkese 2. Gidişinde başlamadan hormon testi oluyormu
Bilmiyorum. Sen bir gebelik geçirdin. Ve bir kaç ay geçti. Ondan olabilir. Benden işteyecekler. Zaten 2. Tedavi ücreti ödeyeceğim. Testler içinde ücretlerin. Sen ilk hormon testinde ücret ödemişmişdin? Bir de Muhasebe ile pazarlık yaptınız mı?

Cordelia papatyamrm kızlar inşallah tedavileriniz en kısa süreçte başlar ve güzel sonuçlanır
bende güya korunacaktım.bir iki gündür yumurtlama akıntım geliyordu dünde ılişki oldu ama biz korunmayı unuttuk,sonra ben hemen kalktım iyice temizlendim.olmaz heralde bişey demi.3 yıldır o kadar uğraştık olmadı sonuçta

Amin canım sağol. Olmaz herhalde. Senin operasyon ne zaman?

Amin hepimizin güzel geçsin inşallah. Sen kalbini bozma herşey olması gerektiği gibi oluyor.

Yok konuşmadık ama gelir gelmez gidip görüşme yapacağım. İlkinde bütün test ücretlerimi ödemiştim.

Yok konuşmadık ama gelir gelmez gidip görüşme yapacağım. İlkinde bütün test ücretlerimi ödemiştim.
Tmm canım. Görüş mutlaka muhasebe ile. Tüm ücretleri detayları konuş. İndirim iste. Bu sefer testler tedavinin içinde olacak.

Herkese günaydın. :)
Bu ayki ateş tablomdan hiçbir şey anlayamadım desem?
Gerçi başlarda çok düzenli ölçemedim ama yine de bir fikir olur diye değerli yorumlarınız için linkimi şuracığa bırakıyorum..
6aacdf Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ne dersiniz kızlar? Çatlamış mı acaba? Yoksa çalışmalara devam mı?

Bir sonraki ay düzenli ölçersen daha iyi olur böyle bir şey demek imkansız

benimki şöyle şu an:

Eklentiler

• 0B3A522F-B070-4E84-9B47-735B30EE1AC6.jpeg
    398,8 KB · Görüntüleme: 38
Cordelia ben geldim ama bugün adetim gelecekti gelmedi. Kaç günlerdir gelecek diye kıvrandım ama buraya gelince yoğunlaşması gelsin diye ne yapayım?? hilallll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…