Benim de 19u bat uygulamaya göre. Ateş dört gündür 36.8. Kendi beklediğim batım 14 kasımOvulasyon çizgisi değişmedi 3 gündür ates yüksek gitti bugün düşük bat 16 kasım görünüyor
Ovulasyondan önce ateş derecen neydi yüksek gibi bende Ovulasyon da 36.0 yüksek olarak her ay 36.3 veya 4 oluyor üstüne hiç çıkmadıBenim de 19u bat uygulamaya göre. Ateş dört gündür 36.8. Kendi beklediğim batım 14 kasım
35.9 ile 36.2 arasındaymış baktım şimdiOvulasyondan önce ateş derecen neydi yüksek gibi bende Ovulasyon da 36.0 yüksek olarak her ay 36.3 veya 4 oluyor üstüne hiç çıkmadı
Adet ne zaman? Gönül hanım şart değil ki? Semra hanım karar verecek iğnelere. Ben bu ay arı sütü kullanmaya başladım. 26 sı gibi adet olurum. Tedaviye başlayacağım kısmet olursa.Telefonumla ilgili sıkıntıdan girememiştim. Bugün buradaki işlerimi hallettim. Hastaneyi aradım gönül hanım izindeymiş yarın 6 dan sonra beni arayacakmış. Gelmeden konuşayım boşuna gelmeyim oralara. Gönül hanım ok verirse önümüzdeki hafta geliyorum. Tabi hala kalacak yer de bakıyorum. Sende durımlar nasıl?
Perşembe günü adet günüm gönül hanımla görüştük gel hormonlara bakacağız herşey yolundaysa başlarız dedi. Herkese 2. Gidişinde başlamadan hormon testi oluyormuAdet ne zaman? Gönül hanım şart değil ki? Semra hanım karar verecek iğnelere. Ben bu ay arı sütü kullanmaya başladım. 26 sı gibi adet olurum. Tedaviye başlayacağım kısmet olursa.
Bilmiyorum. Sen bir gebelik geçirdin. Ve bir kaç ay geçti. Ondan olabilir. Benden işteyecekler. Zaten 2. Tedavi ücreti ödeyeceğim. Testler içinde ücretlerin. Sen ilk hormon testinde ücret ödemişmişdin? Bir de Muhasebe ile pazarlık yaptınız mı?Perşembe günü adet günüm gönül hanımla görüştük gel hormonlara bakacağız herşey yolundaysa başlarız dedi. Herkese 2. Gidişinde başlamadan hormon testi oluyormu
Amin canım sağol. Olmaz herhalde. Senin operasyon ne zaman?Cordelia papatyamrm kızlar inşallah tedavileriniz en kısa süreçte başlar ve güzel sonuçlanır
bende güya korunacaktım.bir iki gündür yumurtlama akıntım geliyordu dünde ılişki oldu ama biz korunmayı unuttuk,sonra ben hemen kalktım iyice temizlendim.olmaz heralde bişey demi.3 yıldır o kadar uğraştık olmadı sonuçta
ayın 19 unda olacak canım...21.günüme denk geliyor.gitmeden testte yapsam çıkmaz.artık şansa kadereAmin canım sağol. Olmaz herhalde. Senin operasyon ne zaman?
Amin hepimizin güzel geçsin inşallah. Sen kalbini bozma herşey olması gerektiği gibi oluyor.Cordelia papatyamrm kızlar inşallah tedavileriniz en kısa süreçte başlar ve güzel sonuçlanır
bende güya korunacaktım.bir iki gündür yumurtlama akıntım geliyordu dünde ılişki oldu ama biz korunmayı unuttuk,sonra ben hemen kalktım iyice temizlendim.olmaz heralde bişey demi.3 yıldır o kadar uğraştık olmadı sonuçta
Yok konuşmadık ama gelir gelmez gidip görüşme yapacağım. İlkinde bütün test ücretlerimi ödemiştim.Bilmiyorum. Sen bir gebelik geçirdin. Ve bir kaç ay geçti. Ondan olabilir. Benden işteyecekler. Zaten 2. Tedavi ücreti ödeyeceğim. Testler içinde ücretlerin. Sen ilk hormon testinde ücret ödemişmişdin? Bir de Muhasebe ile pazarlık yaptınız mı?
Tmm canım. Görüş mutlaka muhasebe ile. Tüm ücretleri detayları konuş. İndirim iste. Bu sefer testler tedavinin içinde olacak.Yok konuşmadık ama gelir gelmez gidip görüşme yapacağım. İlkinde bütün test ücretlerimi ödemiştim.
Bir sonraki ay düzenli ölçersen daha iyi olur böyle bir şey demek imkansızHerkese günaydın. :)
Bu ayki ateş tablomdan hiçbir şey anlayamadım desem?
Gerçi başlarda çok düzenli ölçemedim ama yine de bir fikir olur diye değerli yorumlarınız için linkimi şuracığa bırakıyorum..
6aacdf Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ne dersiniz kızlar? Çatlamış mı acaba? Yoksa çalışmalara devam mı?
Bence çatlamış. Çalışmaları sen bilirsinHerkese günaydın. :)
Bu ayki ateş tablomdan hiçbir şey anlayamadım desem?
Gerçi başlarda çok düzenli ölçemedim ama yine de bir fikir olur diye değerli yorumlarınız için linkimi şuracığa bırakıyorum..
6aacdf Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ne dersiniz kızlar? Çatlamış mı acaba? Yoksa çalışmalara devam mı?
Bence çatlamış. Çalışmaları sen bilirsin
Rica ederim canımHadi bugün bi gayret daha o zaman
Teşekkürler yorumun için.
Şimdi ıhlamur yapıp içeceğimBilmiyorum ki, adaçayı, maydanoz suyu olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?