Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam, ben de dört aydır bu ateş ölçme yöntemini yapıyorum. Normalde yumurtlama sonrası yükselir 36.8leri bulur. Bu ay ilginç şeyler yaşıyorum. Yumurtlama dönemimde aşırı bir akıntım oldu. Hatta bir akıntımda kılcal kan parçaları vardı. Şaşırdım. Çok uzun sürdü akıntı (beyaz su gibi bazen de yumurta akı) ve şu an azaldı. Ama sürekli uyku hali ve bulantım var. Ateşimse yükselmiyor. 36.3 36.4lerde hala. Yumurtlamam 4 gün geçti. Var mı benzeri bir durum yaşayan?

Kistleşmiş olabilir mi? Akıntılar normal ama büyüdü çatlayamadı mı acaba?

Bu arada ilk gebeliğimde doktor ultrasonla bakarken regline üç gün kadar var, yumurtaların hazır, gebe olman imkansız demişti :) Artık neye inanacağımı şaşırdım :)

Bu arada ilk gebeliğimde doktor ultrasonla bakarken regline üç gün kadar var, yumurtaların hazır, gebe olman imkansız demişti :) Artık neye inanacağımı şaşırdım :)
Demekki farklı yumurtlama şeklin var. İstisnai bir durum olabilirsin. Ateşin gelişmeye devam yumurtalar yüzünden mi yükselmiyor acaba? Ben ateşe güveniyorum. Günlük takip durumunu yolla bakalım

Demekki farklı yumurtlama şeklin var. İstisnai bir durum olabilirsin. Ateşin gelişmeye devam yumurtalar yüzünden mi yükselmiyor acaba? Ben ateşe güveniyorum. Günlük takip durumunu yolla bakalım

Galiba bende bir sorun var geçen ay inişli çıkışlıydı. Şimdi baya düzenli ve yakın.

Eklentiler

• ff.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 43
papatyamrm ne yaptın durumlar nedir?
Telefonumla ilgili sıkıntıdan girememiştim. Bugün buradaki işlerimi hallettim. Hastaneyi aradım gönül hanım izindeymiş yarın 6 dan sonra beni arayacakmış. Gelmeden konuşayım boşuna gelmeyim oralara. Gönül hanım ok verirse önümüzdeki hafta geliyorum. Tabi hala kalacak yer de bakıyorum. Sende durımlar nasıl?

Slm kızlar bir kaç aydır ates takibi yapıyorum bu ay reglin 10.günü ovulasyon çizgisi görünüyordu bugün ki yani 18.gun ki ateş derecesini girdim simdi de 15.gün ovulasyon diyor böyle bişey oldumu sizdede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…