Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ler canım bilgi için yarın sabah başlıyorum.

hilallll papatyamrm bu ay soğan kürü yapacağım. 15 gün perşembe başlatacağım. Bana katılır mısınız?
canım ben 2-3 ay önce 15 gün yapmıştım zaten.6 ay ara verilmesi gerekiyor diye biliyorum.bütün hormon ve kan sonuçlarına bakıldı bu gittiğimde sorun yok denildi.teşekkür ederim canım

Benim bu tedavi yalan oldu. Genetikten embriyolar sorunlu çıktı. Yeni tedaviye başlayacağız iki ay sonra.
kuzum sordum muhtemelen ama sen hangi merkezde hangi dr ile başladın?
aynen kuzum yaptım.sizede kolay gelsin.inşallah hepimiz için her şey güzel olur
canım sende tedaviye başlıyorsun sanırım sen hangi merkez ve hangi dr ile başlıyorsun?

kuzum sordum muhtemelen ama sen hangi merkezde hangi dr ile başladın?

canım sende tedaviye başlıyorsun sanırım sen hangi merkez ve hangi dr ile başlıyorsun?
canım Cordelia in dediği gibi devlet hastanesinde başladım. şu an daha tahliller falan yapıldı,yarında histeroskopi çekilecek.bir sonrun çıkmazsa inşallah önümüzdeki ay ya da bir sonraki ay tüp bebek tedavisi başlayacak

kızlar merhaba.bugün histeroskopi çekildim.ve benim tüp bebek tedavimde ertelendi.içerde bi perde varmış onun ameliyatla kesilmesi gerekiyormuş.tüp bebek için 3 ay sonra konuşcaz seninle muhtemelen dedi.işte şu işlemi en başta yapsalardı keşke böyle zaman kaybı olmazdı.rahim filmi yerine asıl bunu çekmeleri lazım.neyse vardır bundada bir hayır diyelim

Bu normal yolla çocuğa engel mi peki? Perde yani? Ameliyat ne zaman peki?

Bu normal yolla çocuğa engel mi peki? Perde yani? Ameliyat ne zaman peki?
biraz araştırdımda canım bunların çeşitleri varmış.kimisi engel değilmiş.buna rağmen hamile kalanlar oluyormuş.ama riskli bir gebelik oluyormuş.düşüğe,erken doğuma sebep oluyormuş.bebeğin yerini daralttığı için gelişimine mâni olup engelli olmasına,bebeğin doğumda ters gelmesine kadar bir sürü sıkıntısı olan birşeymiş.bu ameliyattan sonra normal yolla hamile kalanda çok.doktor işlemi yaparken ekranda banada gösterdi.sağdaki soldaki yumurtalıklara giden tüpleri gösterdi.tam onların ortasındaymış perde.belkide benim tek sebebim bu perde.çünkü bize sürekli bi probleminiz yok denildi.geçen hafta gene hormonlarıma bakıldı herşey gene normal çıktı.canım yarın ameliyat onayı için konseye gircem.günü yarın belli olacak

Süper inşallah sebep budur ve normal yoldan gebe kalırsın. Sağlıkla tamamlansın canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…