Hayır canım. Tedavi başlayacaksa hemen başlamalı. Yoğun kanamalı gitmelisin. 2. Gün iyi.Cordelia randevuyu bi sonraki güne atayım mı bilemedim.sabah kalktım normal kanama gelmişti.benim ilk günüm çok ağrılı olur.daha ağrı falan hiç bişey yok devamı gelmedi yani.bugün akşama kadar böyle geçerse yarınkini iptal edip bi sonraki günemi alsam ne dersin
şimdi gene kontrol ettim kanama şekilde yani lekelenme değil artık.sadece pede aman aman bişey gelmiyor bide ağrım yok.bugünü ilk gün sayacağım artık çünkü kahve değil kırmızı geliyor.belki ilerleyen saatlerde tam anlamıyla başlar.zaten tedavi başlarsada muayene edecekler ona göre karar verir artık onlar.Hayır canım. Tedavi başlayacaksa hemen başlamalı. Yoğun kanamalı gitmelisin. 2. Gün iyi.
İnşallah canım.. herkesin hakkında hayırlısı olsun..Topiğimiz tüp bebek topiği oluyor. Allahım bebeklerimizi bağışlasın bize
Süpersin tatlım. İnşallah hayırlısı olur. Önünüzdeki ay yapılır inşallah. Eşinden istediler mi birşey?kızlar merhaba.bugün hastaneye gittim.önce muayene oldum.sonra kan verdim bütün değerlerime tekrar bakıldı ve dahiliyeye yönlendirdi.ordada kan alındı orasida ekg ve akciğer grafitisi istedi.ben daha önce rahim filmi çekilmiştim onu istemediler ama histeroskopi çekilecek.vajina içine kameralı ultrasonla girip bakılıyormuş.eşimden tekrar sperm tahilili istediler.rapor için iki iğneli aşılama şartmış.benim bir tanesi farklı hastanede olduğu için ordanda belgeyi almamı istediler.salı günü histeroskopi çekilecek işte sonra bi aksilik olmazsa bir sonraki adete yada yoğunluğa göre daha sonraki adete tedaviye başlarız dediler.bu konuda arama yapanlara da bi bilgi olsun bu da burda
inşallah sorun çıkmaz yoğunlukta engel olmazda önümüzde ki ay başlar..eşimden sadece sperm testi istediler şimdilik.daha sonra sonuca göre başka bişey isterlermi bilmiyorum canım.Süpersin tatlım. İnşallah hayırlısı olur. Önünüzdeki ay yapılır inşallah. Eşinden istediler mi birşey?
Çok sevindim canım inşallah herşey yolunda gider biran önce başlar güzel sonuçlar alırsın.kızlar merhaba.bugün hastaneye gittim.önce muayene oldum.sonra kan verdim bütün değerlerime tekrar bakıldı ve dahiliyeye yönlendirdi.ordada kan alındı orasida ekg ve akciğer grafitisi istedi.ben daha önce rahim filmi çekilmiştim onu istemediler ama histeroskopi çekilecek.vajina içine kameralı ultrasonla girip bakılıyormuş.eşimden tekrar sperm tahilili istediler.rapor için iki iğneli aşılama şartmış.benim bir tanesi farklı hastanede olduğu için ordanda belgeyi almamı istediler.salı günü histeroskopi çekilecek işte sonra bi aksilik olmazsa bir sonraki adete yada yoğunluğa göre daha sonraki adete tedaviye başlarız dediler.bu konuda arama yapanlara da bi bilgi olsun bu da burda
inşallah canım.Allah hepimizin işini kolay etsin,hepimizin yüzü gülsün inşallahÇok sevindim canım inşallah herşey yolunda gider biran önce başlar güzel sonuçlar alırsın.
Geçmiş olsun canım. Senin bebeğin nasıl? Test sonuçları nasıl? Cinsiyet belli oldu mu?İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Tedavileriniz hayırlı olsun. Rabbim gönlünüze göre versin. Ne zamandır yazayım diyorum yazamadım. Oglumun okulu kızımın hastalıgıyla ugrasiyorum. Şimdide ben hastalandım nezle olmuşum.
çok geçmiş olsun canım.havalar bi soğuk bi sıcak gidiyor.dikkat et kendineİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Tedavileriniz hayırlı olsun. Rabbim gönlünüze göre versin. Ne zamandır yazayım diyorum yazamadım. Oglumun okulu kızımın hastalıgıyla ugrasiyorum. Şimdide ben hastalandım nezle olmuşum.
20 ekime kadar yapsan rahim temizlenir. Normal hamile kalmak için değil tüp bebeğe hazırlık için yapalım diyorum.Canım çok isterdim ama benim adetim 20 ekimde ayrıca ben normal yolla denemeyi bıraktım. Tamamen tüp bebeğe odaklandım. Onunda garantisi olmadığını bilmeme rağmen. Bu ay beklediğim bir evrak var gelirse 20 ekimde tedaviye başlarım eğer gelmezse birakin aya kalır ozaMan soğan kürü yapabilirim herhalde.
Tamam ozaman başlıyalım. Ben varım20 ekime kadar yapsan rahim temizlenir. Normal hamile kalmak için değil tüp bebeğe hazırlık için yapalım diyorum.
Sen yarın başlamalısın adet günü 20 si ise ben perşembe katılacağım. Buradan yazalım. Enfeksiyon falan temizlenir. Grip bile olmuyormuşuz. Ne güzel işteTamam ozaman başlıyalım. Ben varım
Tamam canım başlıyalım ozaman..Sen yarın başlamalısın adet günü 20 si ise ben perşembe katılacağım. Buradan yazalım. Enfeksiyon falan temizlenir. Grip bile olmuyormuşuz. Ne güzel işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?