Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşım. Aynı durum benim başımda. 7 gün kala kahve çamur gibi akıntı geldi. sonra devamı gelmedi. Ama dün sildikce geldi ped temizdi ama Şuan adete 5 gün var. Ateşim düştü biraz bugün. Bende Protestan kullansam mi acaba

Eklentiler

• Screenshot_20190514-085013.png
    238,2 KB · Görüntüleme: 27
Hemen hemen aynı durum. Ama ben daha önce doktorum böyle durumlarda kullanmamı söylediği için kullandım. Sonrasımda da çok emin olmadığım için kızlara sordum. Şimdi seni yalnış yönlendirmek istemem bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yönlendirse daha iyi olur. İnşallah herşey yolundadır mükdeli haberlerin olsun canım.

Peki kullandığın ilacın adı neydi?

kızlar bişey soracağım bizim doktorumuz iki aydır progesteron hotmon testi istiyor geçen 10.34 çıkmıştı bu ay 84 küsür çıktı doktora sordum ama yüksek çıkmış bi nedeni olabilir mi diye (ümit fakirin ekmeği hesabı) çok tatmin edici cevap vermedi internette baktım hamilelikte de yükselebilir diyor

sizce ümitlenmeli miyim yoksa test yapana kadar beklemeli miyim ? ne dersiniz ?

Merhaba kızlar, ben de bişey sormak istiyorum. 12 gündür ateşimi ölçüyorum uyanır uyanmaz 8 buçukta. 12 gündür ateşim 37 ne bir derece artıyo ne azalıyo. Dün aşılama oldum yumurtlama günümdü. Benim şimdi ne zamana yükselcek. Ya da yükselcek mi. Yardım ederseniz sevinirim

canım aşılama olduktan sonra en kötü 12.-13.güne kadar ateşin yüksek seyreder ve adet olmazsan hamilesindir.ama şu an ateşinin yüksek olması bişey ifade etmez.2 ay önce ben 5.aşılamamı yaptırdım.ateşim 10.günde birden düştü ve adet oldum.inşallah aşılaman tutar.

canım ister istemez ümitleneceksin.bende hamilelikte yüksek çıkıyor diye biliyorum ama belki başka sebebide vardır.sen şimdilik sakin kalıp bekle bence.biraz daha zaman geçince idrar testi yaptırırsın

Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için. yumurtlamadan sonra yükseliyomuş ya ateş birkaç derece aslında onu merak ediyorum benimki sabit gidince yumurtlamadım mı acaba diye düşündüm. Tekrar teşekkür ederim

aşılama olduysan yumurtalara bakılmıştır.yumurtan olmasaydı aşılama yapmazlardı zaten.evet yumurtlamadan sonra ateş yüksek seyreder adete kadar.adet olacağın zamanda tekrar düşer.ilaç falan kullandıysan belki kullandığın ilaçlar ateşini etkiliyordur.

Tabiki çokca ilaç kullandım teşekkür ederim canım

Ümitlenmelisin. Ama çok değil
Hayra yoralım. Hayır olsun.

Ateş bize yumurtlamayı söylüyor. Adet zamanı düşmez ve adet gelmezse hamilelik olabilir diye göz kırpıyor test yapıyoruz. Güzel bir ateş inşallah hamilesindir

Bu ne güzel tablo. Maşallah. Gerçekten hoşgeldin
Hoşbulduk. :) hemen sonra bir soru sorabilir miyim? Pazar günü adete 7 gün kala kahve akıntı geldi. Sonra devamı yok. Arada tuvalette silindikce geldi. Bugün 9. Günüm test yaptım negatif Ateşimde düşmeye başladı. Umutsuzluğa kapılıyorum. :/ sence o yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…