- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
- 158
Nasıl istersen öyle yap canım.Meyveliturta19 kullandığı ay hamile kaldı. O ne diyecek bakalım.
işte karar veremedim kuzum.yanlış birşey de yapmak istemiyorum.1 gün eksik yapmam soğan kürünün faydasını etkiler mi bilemedim
inşallah öyledir canımHiç zararı olmuyor diye okudum bende o dönem çok tedirgindim kuzum .. ama için rahat etmeyecekse 1 günden bir şey olmaz..
1 haftadan sonea etki ediyor zaten 1 haftayı geçirdin inşallah yerleşme düşüdürBebeğin inşallah seninledir ❤
inşallah öyledir canımdevam etmezsemde içime sinmez galiba.bugün akşam da içeyim de yarında sabah ki ruh halime göre bakarım artık siz nasılsınız kuzum.bi sıkıntı yok demi iyisinizdir inşallah ❤
aynen canım sağlık açısından en azından iyi oldu bu kür.inşallah bebek içinde vesile olurIçersende icin ferah olsun ben tam 15 gün boyunca yaptım hatta.. 16. 17. 18. günlerde aksam tok karnina bi tatli kasigi elma sirkesi içtim arkasından bol suylaEnfeksiyondan iyice kurtulmak için
Tablonda farklılık var ama baya kür etki etmiş en azından saglık acisindan temizlenmis oldu .. yaninda da bebiş harika olacak
Bende doktordan az önce geldim kanamamnın sebebi plesanta rahim girişinin oraya yerleşmiş alt tarafa. Normalde yukarıda ve arkada olması lazımmış. Kendimi yorduğum ve ağır kaldırdığım zaman rahim kasılıp plesantada kanama meydana geliyormuş..
Sürekli dinleneceğim sezeryan, erken doğum riskim varmış. Bebek büyüdükçe yukarı doğru çıkabilirmiş.. ama yine çok yeterli çıkmaz dedi
Çok şükür sebebi öğrenebildim
Maşallah hadi gözün aydın tebrik ederim darısı başımıza olur inşallah aminnnMerhaba kizlar ben bu ay ates olcmedim hatta kpss hazirlanmak icin cocuk fikrinden vazgecmistik ama hamileymisim 2gun once ogrendim bunlarda testlerim haber vermek istedim
Alttaki 2 gun once ustteki bugun bat 14 15 mayisEki Görüntüle 2268368
aaa çok güzel bir haber bu canımMerhaba kizlar ben bu ay ates olcmedim hatta kpss hazirlanmak icin cocuk fikrinden vazgecmistik ama hamileymisim 2gun once ogrendim bunlarda testlerim haber vermek istedim
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindimMerhaba kizlar ben bu ay ates olcmedim hatta kpss hazirlanmak icin cocuk fikrinden vazgecmistik ama hamileymisim 2gun once ogrendim bunlarda testlerim haber vermek istedim
İnşallah erken doğum olmaz canım. Herkese söylüyor Dr lar onu. Sağlıkla gelsinIçersende icin ferah olsun ben tam 15 gün boyunca yaptım hatta.. 16. 17. 18. günlerde aksam tok karnina bi tatli kasigi elma sirkesi içtim arkasından bol suylaEnfeksiyondan iyice kurtulmak için
Tablonda farklılık var ama baya kür etki etmiş en azından saglık acisindan temizlenmis oldu .. yaninda da bebiş harika olacak
Bende doktordan az önce geldim kanamamnın sebebi plesanta rahim girişinin oraya yerleşmiş alt tarafa. Normalde yukarıda ve arkada olması lazımmış. Kendimi yorduğum ve ağır kaldırdığım zaman rahim kasılıp plesantada kanama meydana geliyormuş..
Sürekli dinleneceğim sezeryan, erken doğum riskim varmış. Bebek büyüdükçe yukarı doğru çıkabilirmiş.. ama yine çok yeterli çıkmaz dedi
Çok sevindim. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimMerhaba kizlar ben bu ay ates olcmedim hatta kpss hazirlanmak icin cocuk fikrinden vazgecmistik ama hamileymisim 2gun once ogrendim bunlarda testlerim haber vermek istedim
Tebrikler canım. . Sağlıkla ilerlesin inşallah. .Merhaba kizlar ben bu ay ates olcmedim hatta kpss hazirlanmak icin cocuk fikrinden vazgecmistik ama hamileymisim 2gun once ogrendim bunlarda testlerim haber vermek istedim
Bol bol dinlenmeceler ozaman canımIçersende icin ferah olsun ben tam 15 gün boyunca yaptım hatta.. 16. 17. 18. günlerde aksam tok karnina bi tatli kasigi elma sirkesi içtim arkasından bol suylaEnfeksiyondan iyice kurtulmak için
Senden ne haber? Ne durumdasın?Bol bol dinlenmeceler ozaman canımdikkat et kendine ve minnağına
Cumartesi akşamı koyu kırmızı kan damladı progestan fitil kullandım. Sahurda kahve lekelenme olunca pazar oruç tutmadım. Bugün de tutmadım. Tekrar progestan kullansam mı kullanmasam mı bilemedim. Bugün lekelenme olmadı. Benimkiyle kavgalıydık biraz önce barışma oldu. İlişkiden sonra gelen akıntıda açık kahveydi. Nasıl bir işdir anlamadım.Senden ne haber? Ne durumdasın?
Kullan mutlaka zararı yok varsa folic asitte kullan. İlişki olmasın dikkatli ol. Ateş düşüşü önemli değildir. Ama tutunmaya çalışıyorsa sen dikkat et dinlen mutlaka.Cumartesi akşamı koyu kırmızı kan damladı progestan fitil kullandım. Sahurda kahve lekelenme olunca pazar oruç tutmadım. Bugün de tutmadım. Tekrar progestan kullansam mı kullanmasam mı bilemedim. Bugün lekelenme olmadı. Benimkiyle kavgalıydık biraz önce barışma oldu. İlişkiden sonra gelen akıntıda açık kahveydi. Nasıl bir işdir anlamadım.sence ne yapayım progestan kullanayım mı? Yarın oruca niyetlenmeyi düşünüyorum. Bu arada gögüs hassatiyeyi yok hiçbirşekilde başka belirti yok.ateşde düştü bugün
Folic asit kullanıyorum. Birazdan progestan da alırım çok teşekkürler canım. Senin de ateş güzel. En çok bu bayrama hepimiz müjdelerle girsek diye dua ediyorumKullan mutlaka zararı yok varsa folic asitte kullan. İlişki olmasın dikkatli ol. Ateş düşüşü önemli değildir. Ama tutunmaya çalışıyorsa sen dikkat et dinlen mutlaka.
Maşallah tebrikler canım saglikla ilerlesin insallahMerhaba kizlar ben bu ay ates olcmedim hatta kpss hazirlanmak icin cocuk fikrinden vazgecmistik ama hamileymisim 2gun once ogrendim bunlarda testlerim haber vermek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?