• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateş nasil dusurulur?

• Konu Sahibi Konu Sahibi noira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

noira

Pişmanlık Başa Bela.
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
86
13
8
31
Merhaba ben tup mideliyim hap ilac kullanamiyorum bir saattir halsizlik ve ates bela oldu ustume daha da artmadan. Nasil dusurebilirim atesi?

Acile görün istersen. Çünkü mide sıkıntın var. Belki yanlış bir şey deriz. Sağlık bu belli olmaz.

Şurup içebiliyor musunuz?
Ateşinizi ölçtünüz mü? 38 'in altında ise ateş düşürücü kullanmanıza gerek yok zaten.

Onun dışında üzerinizdeki hafifletebilirsiniz, ince kısa kollu kıyafetler giyerek.

Ilık banyo yapabilirsiniz.

Ama önce ateşinizi ölçün.

Koltuk altınıza bacaklarınızın iç kısımlarıma sirkeli ılık suyla bezler koyun. Birde bir kaşık sirke içerseniz içtende etkileşime girer

Once ılık dus. Akabinde de sirkeli suyu bezle islatip koltuk alti, alin, gogsunuze koyun. Atesiniz tekrar cikarsada acile gidersiniz. Yanlis bi oneriyle sağlığınızdan olmayın.

Cok tesekkurler arkadaslar deneyecegim rek tek

Dr.gidin malum salgin var . Onleminizi alin ... g3cmis olsun ..

rahmetli doktor Ahmet Aydın 40 derece altı ateşi yaşayarak geçirin diyordu, ateş düşürücü önermiyordu, ateşin yükselmesi o kadar kötü değildir diyordu.

eşim de ateşi varken sarılır sarmalanır yatar, bir güzel terler, öbür gün iyileşmiş uyanır. hiç ateşini düşürmeye çalışmaz.

benim pek ateş anım yok.

2.5 yaşındaki oğlumda 39u görmeden ilaç kullanmıyorum, 38.5u görmeden herhangi bir ateş düşürme çabasına girmiyorum.

Back