ates basmasi hamilelik belirtisimidir

bril

Kün fe yekün...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.212
Puanlar
248
Kizlar mrb adetime 3 gun var ve bu sogukta disarda bile bana sicak basiyo ustumden ter bosaliyo bu hamilelk belrrtsi olablr mi byle yasayanlr varmi

Canım ondan başka belirtin yok mu? Ben de normalde üşüyeceğim havada üşümüyorum ama çok ateş basması şeklinde de değil yani. Hamile kalınca vücut ısısı biraz yükseliyor ama seninki bununla mı ilgili bilemiyorum. Allah gönlüne göre versin inşallah... :)

bende de var ateş 3 gündür ateşim yüksek reglime 6 7 gün var ama yumurtlama akıntısı gibi şefaf sünen yapışan akıntı geldi yine tekrar mı yumurtluyorum acaba? gebe kalınca böyle bır akıntı gelen oldu mu

Evet gebelikte olur böyle akıntı. Benim de oldu. Hala var. Beyaz kokusuz yapışkan bi sıvı. Hatta bazen o kadar yoğun ki yaprak orkid kullanmak durumunda kalıyorum. Kaşıntı koku yoksa gebelik olabilir. Hayırlısı olsun herkes için :)

Evet gebelikte olur böyle akıntı. Benim de oldu. Hala var. Beyaz kokusuz yapışkan bi sıvı. Hatta bazen o kadar yoğun ki yaprak orkid kullanmak durumunda kalıyorum. Kaşıntı koku yoksa gebelik olabilir. Hayırlısı olsun herkes için :)
sıvı değilde jel gibi koyu kıvamlı bır akıntı yumurtlama akıntısının aynısı dıyebılırım böyle bır akıntıdan mı bahsedıyorsunuz sizde

E
sıvı değilde jel gibi koyu kıvamlı bır akıntı yumurtlama akıntısının aynısı dıyebılırım böyle bır akıntıdan mı bahsedıyorsunuz sizde
evet canım aynen böyle bir akıntı. Umarım hamilelik belirtisidir heyecan yaptım şimdi :)

E

evet canım aynen böyle bir akıntı. Umarım hamilelik belirtisidir heyecan yaptım şimdi :)
bır daha yumurtluyor olamam demi umutlanmak istemiyorum ateşim var ara ara kasık ağrım var ve bugünde bu akıntı gelmeye başladı :rolleyes:

Kizlar mrb adetime 3 gun var ve bu sogukta disarda bile bana sicak basiyo ustumden ter bosaliyo bu hamilelk belrrtsi olablr mi byle yasayanlr varmi

bende tam tersi donuyodum elim ayağım buz kesmişti kat kat giyiniyordum

Canım ondan başka belirtin yok mu? Ben de normalde üşüyeceğim havada üşümüyorum ama çok ateş basması şeklinde de değil yani. Hamile kalınca vücut ısısı biraz yükseliyor ama seninki bununla mı ilgili bilemiyorum. Allah gönlüne göre versin inşallah... :)
Cann vlla belrti vr byle sanki cikarcakmism yedklrmi hatta dun sut icerkn midem kalkti kndimi zr engelledm ates basmasi kasklrima sanci griyi

Aynen cann hatta dedm kendi kendime kesn doktr yumurtlama tarihimi ynlis syledi yne bu ay bose gtti dedm ayni yumurtlma don. Gbi akntm gldi smdi ksldi gerci

canım gebelikte günlük ped kullanma onlar hijyenik değil pamuklu iç çamaşırı kullanmanı ve sık değişmeni tavsiye ederim bana oğluma hamileyken dr soylemişti

Ateş basıyor benide bulantı hissim var hamile olabilir miyim.

Back