Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıvı değilde jel gibi koyu kıvamlı bır akıntı yumurtlama akıntısının aynısı dıyebılırım böyle bır akıntıdan mı bahsedıyorsunuz sizdeEvet gebelikte olur böyle akıntı. Benim de oldu. Hala var. Beyaz kokusuz yapışkan bi sıvı. Hatta bazen o kadar yoğun ki yaprak orkid kullanmak durumunda kalıyorum. Kaşıntı koku yoksa gebelik olabilir. Hayırlısı olsun herkes için :)
evet canım aynen böyle bir akıntı. Umarım hamilelik belirtisidir heyecan yaptım şimdi :)sıvı değilde jel gibi koyu kıvamlı bır akıntı yumurtlama akıntısının aynısı dıyebılırım böyle bır akıntıdan mı bahsedıyorsunuz sizde
bır daha yumurtluyor olamam demi umutlanmak istemiyorum ateşim var ara ara kasık ağrım var ve bugünde bu akıntı gelmeye başladıE
evet canım aynen böyle bir akıntı. Umarım hamilelik belirtisidir heyecan yaptım şimdi :)
Kizlar mrb adetime 3 gun var ve bu sogukta disarda bile bana sicak basiyo ustumden ter bosaliyo bu hamilelk belrrtsi olablr mi byle yasayanlr varmi
Simdide donuyorum ay acaba menepozami giriyorum sinirim bozuldu :)bende tam tersi donuyodum elim ayağım buz kesmişti kat kat giyiniyordum
Simdide donuyorum ay acaba menepozami giriyorum sinirim bozuldu :)
Cann vlla belrti vr byle sanki cikarcakmism yedklrmi hatta dun sut icerkn midem kalkti kndimi zr engelledm ates basmasi kasklrima sanci griyiCanım ondan başka belirtin yok mu? Ben de normalde üşüyeceğim havada üşümüyorum ama çok ateş basması şeklinde de değil yani. Hamile kalınca vücut ısısı biraz yükseliyor ama seninki bununla mı ilgili bilemiyorum. Allah gönlüne göre versin inşallah... :)
Aynen cann hatta dedm kendi kendime kesn doktr yumurtlama tarihimi ynlis syledi yne bu ay bose gtti dedm ayni yumurtlma don. Gbi akntm gldi smdi ksldi gercisıvı değilde jel gibi koyu kıvamlı bır akıntı yumurtlama akıntısının aynısı dıyebılırım böyle bır akıntıdan mı bahsedıyorsunuz sizde
Ay canm bize hep tersi cikar zatn :)gününün geçmesini bekle en önemlisi bu belirtiler bazen doğru bazen tam tersi çıkıyo
Evet gebelikte olur böyle akıntı. Benim de oldu. Hala var. Beyaz kokusuz yapışkan bi sıvı. Hatta bazen o kadar yoğun ki yaprak orkid kullanmak durumunda kalıyorum. Kaşıntı koku yoksa gebelik olabilir. Hayırlısı olsun herkes için :)
yok canm hamile değilim regl oldum bi dahaki ayaTest yaptın mi canım hamilemisin
Ateş basıyor benide bulantı hissim var hamile olabilir miyim.