Atatürk'ün Diğer Ülkelerde İsminin Verildiği 29 Yer

Hür iradesine sahip ve vicdanlı insanlar ATAMIZIN yaptıplarına sahip çıkyor diğerler halen cehalet içinde onlara sadece gülüyoruz !

ilkokul öğretmenim ve bi kaç öğretmenimle daha görüşüyorum, ne varsa eski öğretmenlerde varmış diyorum bazen, yeni nesil öğretmenler bi tuhaf, hele genç kadın öğretmenlerin atatürk düşmanı oluşuna hiç anlam veremiyorum. Öğretmen o kadar önemli ki toplumda... Atatürk düşmanı öğretmenleri gördükçe hem çok şaşırıyorum hem geleceğimiz için üzülüyorum
eski öğretmenlerimiz çok idealistti chees..tanıdığım tüm öğretmenlerim öyleydi..ama cidden şu an Atatürk düşmanı öğretmenler varda..onların realist olması gerekmezmi?

ilkokul öğretmenim ve bi kaç öğretmenimle daha görüşüyorum, ne varsa eski öğretmenlerde varmış diyorum bazen, yeni nesil öğretmenler bi tuhaf, hele genç kadın öğretmenlerin atatürk düşmanı oluşuna hiç anlam veremiyorum. Öğretmen o kadar önemli ki toplumda... Atatürk düşmanı öğretmenleri gördükçe hem çok şaşırıyorum hem geleceğimiz için üzülüyorum

Var oyle tipler chess.
Kendine ait bir gorusu de yok bunlarin.Etraf ne yaparsa onu yaparlar.Ayni koyun gibi.
10 kasimlarda birbirlerine bayram mesaji atarlar.Ama essseklerr gibi saygi durusunda dururlar.En cok ta bu sahne hosuma gidiyor ya :)

Bizim ülkemizin ve milletimizin basina gelmis gecmis en büyük lider, en büyük sans, en büyük hediye.

X