T.C yazısı bile batıyor bazı grup insanlara.
Gözümle şahit oldum ismi lazım bir partiye üye olan bir arkadaşım Facedeki arkadaşlarımı görüp aman bunlarda bir silemedi T.C yazısını dedi . Teşkilatın toplantılarına gidiyor provakasyonmuş hep bunlar . İnanın açık açık sordum seni T.C yazısı neden rahatsız etti ? Şahsen bu olaylar doğru yada yanlış orası beni ilgilendirmez ama ben TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşıyım sende öyle bu beni rahatsız etmez seni de etmemeli ... Bu konulardan mesele ATATÜRK'E geldi. O ismi lazım partililer neden sevmiyormuş Atatürk'ü biliyor musunuz ??? Bu ülkeyi tek başına kurtarıldığı yansıtılıyormuş o yüzden sevmiyorlarmış. Ağzının ortasına birtane çakasım geldi. Bu kız 20 yaşında üniversite öğrencisi. Yazık değil mi aklını böyle yıkıyorlar . Ama aklıyla değil duyduklarıyla konuşuyor. Dedim ki peki kızım siz geçen Çanakkaleye neden gittiniz ? Onca şehit neden öldü ? Neden onca insan paralandı ? Nerde birtek Atatürkmüş gibi yansıtılıyor. Neden sevmiyorlar biliyor musun ? Çünkü hilafeti , saltanatı kaldırdı sen buralarda duyduklarınla değil beyninle konuş senin aklın nerde dedim.
Ve ben bu arkadaşla aynı odayı paylaşıyorum . Konuştuklarını teşkilatta anlatılanları duysanız beyniniz yerini terkeder
Atatürk'ü sevmeyen kadınları eski kurallarla yönetmeli.
Bize insanlık verildi , konuşma hakkı verildi .
Afedersiniz ama köle olmaktan kurtuldunuz.
Bu vatan onun gibi bir lidere sahip olmasaydı hala o çapul hayatı yaşıyor olurduk.
Siz daha kimi neden sevmediğinizi bilmiyorsunuz .
Farkında mısınız ATATÜRK liderlik etmeseydi bugün hala adamların dördüncü karısı olacaktık , pazarlarda satışa çıkacaktık .
İnsanların kör sağır dilsiz olmasına şaşırıyorum.