ben iki yıllık bi açıköğretimi okuyorum zaten bu yıl ikinci sınıfa geçtim, okuduğum bölüm anadolu aöf ye bağlı, ygs ye de girdim barajı geçtim, tercihle veya ikinci üniversite kapsamında atatürk üni çocuk gelişimi okuyabilir miyim, bilen varsa bana yardımcı olursa çok sevindirik olurum
atatürk üniversitesi çocuk gelişimi kayıtları ne zaman olucak açıklandı mı bilginiz var mı ??? Arkadaşlar...
Ipad 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben iki yıllık bi açıköğretimi okuyorum zaten bu yıl ikinci sınıfa geçtim, okuduğum bölüm anadolu aöf ye bağlı, ygs ye de girdim barajı geçtim, tercihle veya ikinci üniversite kapsamında atatürk üni çocuk gelişimi okuyabilir miyim, bilen varsa bana yardımcı olursa çok sevindirik olurum
canım bende merak ediyorum bilen varsa cevaplarsa cok sevinecegim bende
2.üniversite kapsamında da okunur ygs tercihi ile de okunabilir.Ygs den 140 barajını aşmak yeterli
GEçen sene ön kayıtlar 1 temmuzda başlamış 2.üni olarak,ygs ile tercih yapacaksanız tercihler başladı.Link ekliyorum.Geçen senenin kayıt tarihleri yazıyor.Kayitlar basladimi canim peki bilgin varmi
GEçen sene ön kayıtlar 1 temmuzda başlamış 2.üni olarak,ygs ile tercih yapacaksanız tercihler başladı.Link ekliyorum.Geçen senenin kayıt tarihleri yazıyor.
http://ikinciuniversite.atauni.edu.tr/
Kaç yıllık sosyal hizmetler vermeyi düşünüyorsunuz 2 yıllık olanın ataması yok diyorlar 4 yıllık olanın ataması daha iyiymiş,eğer verecekseniz Erzurum'da aöf bünyesinde 4 yıllık sosyal hizmetler var onu tercih edebilirsiniz harcı biraz yüksek.arkadaşlar tercih aşamasındayım lise muhasebe bölüm mezunuyum Atatürk Üniversitesi AÖF Önlisans Çocuk Gelişimi bölümünü tüm bölüm mezunları tercih edebiliyormuş ne dersiniz ilk tercihime yazsam gelir belki ama kararsızım sosyal hizmetlerimi yoksa çocuk gelişiminimi ilk sıraya yazayım hangisi daha avantajlı ve önü açık lütfen bilgisi tecrübesi olanlar yardımcı olsun 1-2 günüm var tercihleri belirlemem için şimdiden cevap verecek arkadaşlara çok teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallah..
Kaç yıllık sosyal hizmetler vermeyi düşünüyorsunuz 2 yıllık olanın ataması yok diyorlar 4 yıllık olanın ataması daha iyiymiş,eğer verecekseniz Erzurum'da aöf bünyesinde 4 yıllık sosyal hizmetler var onu tercih edebilirsiniz harcı biraz yüksek.
Bende bu yıl aöf tercih verdim canım,Anadolu Üniversitesi işletme ve İstanbul Üniversitesi işletmeyi,4 yıla tamamların diyorsan sosyal hizmetleri ver derim.önce 2 yıllık sosyal hizmet düşünüyorum sonrasında duruma göre tamamlayabilirsem 4 e tamamlarım.. ama ilk tercih olarak çocuk gelişimimi sosyal hizmetler mi yazayım onu bilemiyorum hangisi daha avantajlı olur yeliz_nur sen aöf mü okuyorsun canm ne önerirsin ilk tercihe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?