Dövme Atatürk imzasını yaptıran var mı?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
45
ataturkun imzasını yaptıran varmı..varsa tam olarak nerenize yaptırdınız

Ben yaptıracağım cnm 18 Martta sol koluma bileğime yakın yere iç kısmına genelde herkeste orda görüyorum arkadaşımında orda ve çok güzel duruyor.

6947.jpg

Resimde ekleyeyim dedim pek belli olmuyor sanırım ama iç kısmına yaptırmış.

bende sol bileğime iç kısma istiyorum çok güzel duruyo..........

ya acırmı acaba damarların tam ustu ya ondan tedirginim biras

Benimde zayıf olduğumdan kollarım incecik ve damarlarımda gözüküyor zaten beyaz tenliyim nasıl olucak bilmiyorum 2 hafta sonra yaptıracağım günümü aldım. Resmini koyarım buraya sizede acı konusunda bilgi veririm fakat herkesin acı eşiği farklıymış benim acır belki sizin acımaz ama öğrendiğime göre acıyor diye daha hiç yarım bırakan olmamış yani dayanılmayacak bir acısı yok. Bende sol kolumun iç kısmına yaptıracağım bileğime yakın en güzel orda duruyor.boshayallersmile

Bir kaç örnek benden size...

4552.jpg

4576.jpg

4570.bmp

Bu da çok hoşuma gidiyor paylaşmak istedim. Benim dövmemi yaptıracağım yer yapmış.

4620.jpg

Son düzenleme:
Bende sol koluma istiyorum fiat araştırması yapmam lazım ama çok güzel duruyor

Tatlım İzmir Köprüaltı bu işi ücretsiz yapıyor ama sadece K. Atatürk imzasını. Normalde makinayı 120'den açıyorlar burda, tek bir nokta bile koysalar vücudunun herhangi bir yerine 120 ödemek zorunda kalıyorsun şuanda İzmir'de fiyat böyle başka yerleri bilemem.

Tatlım İzmir Köprüaltı bu işi ücretsiz yapıyor ama sadece K. Atatürk imzasını. Normalde makinayı 120'den açıyorlar burda, tek bir nokta bile koysalar vücudunun herhangi bir yerine 120 ödemek zorunda kalıyorsun şuanda İzmir'de fiyat böyle başka yerleri bilemem.

Teşekkürler canım ben istanbuldayım kadıköy'de yapan yerler var oralara sormam lazım bakalım ne fiat isteyecekler umarım çok pahalı değildir

istanbulda bi yer var cm gore para alıyor mesela istediginiz dovmenin boyu:5 cm eni:4 cm..5 ve 4 u carpıyoruz..cıkan sonuca 5 ekliyoruz cunku cm bası 5 tlymis..yani 100 tl yapıyor gayette uygun

istanbulda bi yer var cm gore para alıyor mesela istediginiz dovmenin boyu:5 cm eni:4 cm..5 ve 4 u carpıyoruz..cıkan sonuca 5 ekliyoruz cunku cm bası 5 tlymis..yani 100 tl yapıyor gayette uygun

saol canım ya bakacağım işte fiatı da uygunmuş aslında daha pahalı bişey bekliyordum

benim 2*2 yaptırcam..ablamda yaptırcak yanlız onunki 500tl ama baya buyuk kadıkoyde de var caddebostan da da bis caddebostanda yaptırcas

tek kelimeyle harikaaa.ben de istiyorum kesinlikle nisan ayı gibi yaptırcam.resmini çeker koyarım inşallahCADIARZU

ben hiç beğenmiyorum,herkesin kolunda var.bunların kaçı atatürkü ve atatürkçülüğü tam anlamıyla biliyor tartışma konusu.malasef bunun da içi boşaltıldı.her şeyi çok çabuk tüketiyoruz.

Kızlar yaptırdım bende bgn acı konusunda korkacağınız birşey yok ben dayandıysam herkes dayanır yakında resim ekleyeceğim fakat şimdiki halini hiç beğenmediğim için yüklemiorm zaten kabarık ve boyayı kusuyor.

X