• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atatürk de yabancıya toprak sattı

gorunen koyun kılavuza ıhtıyacı yok ayrıca sız her yorumunuzu onları tanıyarak yaptıkları işlerı bızzat gorerek mı yaptınız?yooo gayette hayır:6:
:) Yapilan islere yorum yapmak baska, özel hayatta gezmek, yemek, giymek gibi seylere yorum yapmak baska.
Sainirim anlatmak istedigimi anlamiyorsunuz.
Size iyi yorumlar..

Anlamayanlara ben anlatayım o vakit, her topikte girdiğiniz polemikler yetti artık.
Sabır sabır nereye kadar, siyaset konuşuyorlar, konuşsunlar diyorum ama yok, sabrımda bir yere kadar...

:) Yapilan islere yorum yapmak baska, özel hayatta gezmek, yemek, giymek gibi seylere yorum yapmak baska.
Size iyi yorumlar..

evet ozel hayat farklı bısey ama bu kadar gozonunde olan bırıysenız helekı bı ulkenın başkabanıysanız yedığınıze ıctıgınıze gıydıgınıze hatta konusmanıza dıkkat etmek zorundasınız başbakanın bu konularda eleştırılmesın sebebıde bu zaten :2:ben anlatmak ıstedıgınızı anlıyorum ancak sız yorumlara işinize geldıgı gıbı cevap verıyosunuz neyse sızede ıyı yorumlar...

Size iyi yorumlar..

Basbakansan nefes bile almiyacaksin :52::52::52: nedense bunlar sade Tayyip Erdogan icin gecerli oluyor hep :36:

Meydanı boş bulmuş yine konuşuyor sayın başbakan.
2 ayyaş dediğim adamlardan biri, durmadan kendisini kıyasladığı bir lider oluverdi. Seçimlerin yaklaşmasının hikmeti olsa gerek.

Misak-ı milli sınırları çizilirken, diplomatik antlaşma sırasında verilen topraklar, ne zamandan beri toprak satışı oldu?

Kıyasladığı şeye bak..
Biri savaş sonrası vatan sınırı çiziyor, en az tavizle..
Diğeri ise şehit kanı ile çizilmiş sınırlardan güle oynaya toprak veriyor..

Buyrun kıyaslayın şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Meydanı boş bulmuş yine konuşuyor sayın başbakan.
2 ayyaş dediğim adamlardan biri, durmadan kendisini kıyasladığı bir lider oluverdi. Seçimlerin yaklaşmasının hikmeti olsa gerek.

Misak-ı milli sınırları çizilirken, diplomatik antlaşma sırasında verilen topraklar, ne zamandan beri toprak satışı oldu?

Kıyasladığı şeye bak..
Biri savaş sonrası vatan sınırı çiziyor, en az tavizle..
Diğeri ise şehit kanı ile çizilmiş sınırlardan güle oynaya toprak veriyor..

Buyrun kıyaslayın şimdi.

1934 yılında çıkarılan 2644 sayılı tapu kanunun 35. maddesi gereğince karşılıklı olmak ve kanunalra konmuş kısıtlamalara uymak koşulu ile yabancı gerçek kişilere Türkiye'de taşınmaz edinme hakkı tanınmıştır. Buna göre daha önce nüfusu 2000 altında kalan yerleşim yerleri ibaresi varken bu kaldırılmış bu yerler dışında da yabancı gerçek kişilere taşınmaz edinme olasılığı sağlanmıştır.
kastedilen bu kanaatimce.

1934 yılında çıkarılan 2644 sayılı tapu kanunun 35. maddesi gereğince karşılıklı olmak ve kanunalra konmuş kısıtlamalara uymak koşulu ile yabancı gerçek kişilere Türkiye'de taşınmaz edinme hakkı tanınmıştır. Buna göre daha önce nüfusu 2000 altında kalan yerleşim yerleri ibaresi varken bu kaldırılmış bu yerler dışında da yabancı gerçek kişilere taşınmaz edinme olasılığı sağlanmıştır.
kastedilen bu kanaatimce.

Lozan antlaşmasından dem vurulmuş caducum..Gerek burada gerek sosyal medyada. Ne alaka? Adam sınır çiziyor, en az tavizle elbet bir yerlerden vazgeçilecek.

Okuduğum kadarıyla bahsettiğin kanun, "gerçek kişiler" i kapsıyor ve yine taşınmaz edinme hakkı "karşılıklılık esası" içeriyor. Yani bu şartlarla yabancı şirketlere değil sadece gerçek kişilere taşınmaz hakkı sağlanıyor.

Yani yine Erdoğanın söyledikleri yine sallamasyona giriyor.

Lozan antlaşmasından dem vurulmuş caducum..Gerek burada gerek sosyal medyada. Ne alaka? Adam sınır çiziyor, en az tavizle elbet bir yerlerden vazgeçilecek.

Okuduğum kadarıyla bahsettiğin kanun, "gerçek kişiler" i kapsıyor ve yine taşınmaz edinme hakkı "karşılıklılık esası" içeriyor. Yani bu şartlarla yabancı şirketlere değil sadece gerçek kişilere taşınmaz hakkı sağlanıyor.

Yani yine Erdoğanın söyledikleri yine sallamasyona giriyor.

ben kendi anladığıma bakıyorum canım. anladığım da , Mülk satışı yalnız bizim zamanımızda yapılmadı, dır.
Saygılar:42:

ben kendi anladığıma bakıyorum canım. anladığım da , Mülk satışı yalnız bizim zamanımızda yapılmadı, dır.
Saygılar:42:

İşte ben de diyorum ki tüzel değil, gerçek kişilere "karşılıklılık" esasına dayanarak tanınmış bu hak..
yani devlet nezdinde hak iddia edemeyecek kişilere..

Bu şekliyle, devlet ekonomiden elini ayağını çekmiyor yani.

Back