Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ataşehir'de gelin saçı için iyi bir kuaför arıyorum
Merhaba kızlar.Ben Alanya'da yaşıyorum ama İstanbul'a gelin gideceğim,düğünüm orda olacak.Ataşehir'de bildiğiniz iyi bir kuaför var mı?Özellikle Kayışdağı yakınlarında?
ayni problem bendede var canim.. dügünüm istanbulda olucak.. esim kayisdaginda oturuyo.. ümraniye, atasehir, kadiköyde falan bakiniyorum.. internetden buldugum bi kac yer var ama henüz karar vermedim....
ayni problem bendede var canim.. dügünüm istanbulda olucak.. esim kayisdaginda oturuyo.. ümraniye, atasehir, kadiköyde falan bakiniyorum.. internetden buldugum bi kac yer var ama henüz karar vermedim....
tamam canim sorun deyil.. burdan haberlesiriz ozaman bak msj sayinin 100 olmasi icin sey yap. oyun bölümü var burda.. oraya gir orda bol bol yaz.. ozaman oluyo ben öyle yapmistim
tamam canim sorun deyil.. burdan haberlesiriz ozaman bak msj sayinin 100 olmasi icin sey yap. oyun bölümü var burda.. oraya gir orda bol bol yaz.. ozaman oluyo ben öyle yapmistim