• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ataşehir'de çocuk bakıcısı arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi kls
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
3
0
36
İstanbul
14 aylık oğlum için çocuk bakıcısı arıyorum.
İşyerim karşıda olduğu için sabah 7:30'da çıkıp akşam 20:00'de dönebiliyorum.
Haftaiçi bu saatlerde, cumartesi de yarım gün çalışabilecek kişiler iletişime geçerse sevinirim.
Özelden mesaj yazamadığım için, bilgilerinizi buradan paylaşabilirseniz uygun kişiler ile irtibat için daha sonra bir yol bulabiliriz.
Mesajları günlük olarak kontrol edip cevap yazmaya çalışacağım.

benim bebeğimde 20 aylık oldu ama hala işe başlayamadım ayrılmak çok zor bence biraz daha zaman geçirmeniz gerekli
bu zamanda kime ne kadar güveniilirki
:50:bende evde sıkıntıdan patlıyorum kreş bile baktım ama benim gibi kimse yapamaycağını anladım :46:

14 aylık oğlum için çocuk bakıcısı arıyorum.
İşyerim karşıda olduğu için sabah 7:30'da çıkıp akşam 20:00'de dönebiliyorum.
Haftaiçi bu saatlerde, cumartesi de yarım gün çalışabilecek kişiler iletişime geçerse sevinirim.
Özelden mesaj yazamadığım için, bilgilerinizi buradan paylaşabilirseniz uygun kişiler ile irtibat için daha sonra bir yol bulabiliriz.
Mesajları günlük olarak kontrol edip cevap yazmaya çalışacağım.

yavuztürkte oturuyorum,bebeğine bakabilirim,ücret ne kadar
selamlar

48 yaşında güler yüzlü bebekleri seven 15 yıllık tecrübemle daha önce 4 ailenin bebeğini büyüttüm

iyi günler ben çakmak şerifalide oturuyorum ataşehire çok yakınım hala bir bakıcı arıyorrmusunuz acaba

Back