N Nysa Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2018 3 0 36 51 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nysa #1 Benim kız kodlama eğitimi almak istiyor . Burayı buldum internetten . Olumlu olumsuz bilgisi olan var mı ?
Benim kız kodlama eğitimi almak istiyor . Burayı buldum internetten . Olumlu olumsuz bilgisi olan var mı ?
K kutilke Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2011 15 3 86 İstanbul 3 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nysa #2 Nysa .!.: Benim kız kodlama eğitimi almak istiyor . Burayı buldum internetten . Olumlu olumsuz bilgisi olan var mı ? Genişletmek için tıkla... Kızım 1. sınıfa gidiyor. Sınıf annemizin oğlu buraya gidiyormuş. Memnunmuş. Bize de tavsiye etmişti.
Nysa .!.: Benim kız kodlama eğitimi almak istiyor . Burayı buldum internetten . Olumlu olumsuz bilgisi olan var mı ? Genişletmek için tıkla... Kızım 1. sınıfa gidiyor. Sınıf annemizin oğlu buraya gidiyormuş. Memnunmuş. Bize de tavsiye etmişti.
N Nysa Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2018 3 0 36 51 3 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nysa #3 Teşekkürler :)