ataşehir memorial hastanesine giden varmı??

Merhaba. Medical park hangisine gidiyorsunuz doktorunuz kim acaba? Benim de yakın dönemde gebeliğim sonlandı tekrar düşünüyorum ama bu kez hamile kalmadan doktorumu netleştirmem lazım. Bilgi verebilrseniz cok sevinirim. Memnun değilim yazmıssınız cunku merak rttim
Merhaba
Basar bey e gidiyordum biraktim. Yeterince bilgi vermedigini hissettigim icin biraktim. Bi de o hst tam bi ticarethane gibi calisiyor calisanlari da buna gore egitim almis sanirim. Hepsi soguk nevale. Orda dogum yapmayi goze alamadim bu nedenle biraktim.

Merhaba, ben de ataşehir memoriala gidiyorum. Dilek hanımı bilmiyorum açıkçası ama bilgi hanıma ben de hamile kalmadan önce gitmiştim, birgün 5 dakika geç kaldım diye dövmekten beter etti diyebilirim. Hem iyi doktor olsun hem moral olsun derseniz tavsiye etmem, biz yarım saat de beklesek acil olmadıkça sesimiz çıkmıyor, İstanbul gibi bir yerde beş dakika için bir saat konuşuluyorsa sorun var demektir. Ben hamile kaldım ve hala aynı hastaneye gidiyorum ama doktoru değiştirdim bu sebeple.
Ben de bilgi hn basladim. Cok begendim. Herseyi bastan asagi anlatti ve neler olabileceginden bahsetti. Ben gittigimde odasi bostu beklemeden girdim. Dedigin gibi bisey olmadi ama ufak sorunlari buyuttukce duzgun dr bulamiyorum o nedenle bazi seyleri gormezden gelmek en iyisidir. Siz kime gidiyorsunuz?

Merhaba
Basar bey e gidiyordum biraktim. Yeterince bilgi vermedigini hissettigim icin biraktim. Bi de o hst tam bi ticarethane gibi calisiyor calisanlari da buna gore egitim almis sanirim. Hepsi soguk nevale. Orda dogum yapmayi goze alamadim bu nedenle biraktim.
Şimdi kime gidiyorsunuz sakıncası yoksa? Valla cogu hastane aynı ben de o kadar aradım ama niyeyse içime sinmedi. Bayındır hastanesi var duydunuz mu küçük bir yer ama oraya mı gitsem diye dusunuyorum. Henüz hamile değilim ama önceden arastırmak en iyisi

Merhaba
Şimdi gördüm bilgi hanım yazmıssınız :)

Ataşehir Memorial da Serkan Aydoğdu dan ben çok memnunum.Erkek doktora gitmek istemiyordum ama benim yargımı kırıp içimin çok rahat etmesini sağladı.İyi ki var diyorum :)

Merhaba konuyu güncelleyebilir miyiz
Ataşehir memorial da Serap mollaoğlu na gittim iki kez ancak biraz ilgisiz buldum yine aynı hastanede önerebileceğiz iyi bir doktor varmıdır?

Merhaba,henüz yeni hamileyim normalde Medicalpark Göztepe Başar beye gidiyordum ancak kendisi Acıbadem Kadıköy hastanesine geçiyormuş..Acıbadem Kadıköy hastanesindeki doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

X