• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ataşehir de oturuyorum 4 aylık oğluma bakıcı arıyorum !!!

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

hatic30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
28
0
36
İstanbul
Merhabalar,

İşe planladığımdan 1 ay erken başlamak durumunda bırakıldım, sevgili patronum tarafından... temmuz başı işte olmam gerekiyor oğlum yaklaşık 4,5 aylıkken ayrılık gözüküyor yani...çok uslu ve güleç uyku saatleri düzenli bakımı rahat bir oğlum var çok şükür...onun yeryüzünde koruyucu meleği olacak bir hanım arıyorum...bu site sayesinde oğluma kavuştum ve yine iyi bir bakıcı bulacağıma inanıyorum...
Hafta içi saat 8 de başlayıp akşam 6-6,30 gibi bırakacak hafta sonu ve resmi tatillerde çalışmayacak...tek sorumluluğu bebeğimin bakımı olacak, uyku zamanı sadece eğer isterse yemek yapabilir...onun haricinde haftada bir zaten temizliğe yardım eden bir bayan geliyor...

Sevgiyle kalın...

Merhabalar,

İşe planladığımdan 1 ay erken başlamak durumunda bırakıldım, sevgili patronum tarafından... temmuz başı işte olmam gerekiyor oğlum yaklaşık 4,5 aylıkken ayrılık gözüküyor yani...çok uslu ve güleç uyku saatleri düzenli bakımı rahat bir oğlum var çok şükür...onun yeryüzünde koruyucu meleği olacak bir hanım arıyorum...bu site sayesinde oğluma kavuştum ve yine iyi bir bakıcı bulacağıma inanıyorum...
Hafta içi saat 8 de başlayıp akşam 6-6,30 gibi bırakacak hafta sonu ve resmi tatillerde çalışmayacak...tek sorumluluğu bebeğimin bakımı olacak, uyku zamanı sadece eğer isterse yemek yapabilir...onun haricinde haftada bir zaten temizliğe yardım eden bir bayan geliyor...

Sevgiyle kalın...

bernos1969@gmail.com dan ulaşabilirsiniz bana teşekkür ederim.

mrb mail atamadım bana siz ulşablrmsnz ben ikiz kız çocuklarına baktım 1 yıl boyunca görüşmek isterim tşkl )havva_aslamaci@hotmail.com(

Merhabalar,

Sevgiyle kalın...

çocuk gelişim mezunuyum.eğer birini bulmadıysanız ilgilenirseniz sevinirim.esatpaşada oturuyorum.iyi günler.

Back