Simdiye dek coook kadin dogum uzmani ile gorustum. Tup bebek doktorumdan zaten cok memnundum. Ancak artik istanbuldayim ve kendime genel kontroller icin yeni bir kadin dogum hekimi bulmam gerekiyordu. Atasehir avicennadaki Dr Filiz Aktenk'ten coooook memnun kaldim. Ilgisi, bilgisi, guzler yuzu 10 numara. Ayrica kendimi o kadar rahat hissettim ki yaninda; sanki yillardir taniyormusum gibi guven verdi. Sorununuz ne okursa olsun sizi cokniyi dinliyor ve onemsiyor. 4 tane daha arkadasima onerdim. Cok memnunlar. 1 tanesi su an gebe ve takiplerini Filiz hanim yapiyor. Cok memnun.
Kesinlikle cok tavsiye ediyorum ve kendisinin basarilarinin devamini diliyorum.
ben doğum takibi için hekim ve hastane aramaktayım Filiz Aktenk ismi internette araştırdığımda ön plana çıktı,yalnız bir şey öğrenmek istiyorum Atasehir avicenna hastane ortamı hijyenliği ve personelin halka bakış açısı hakkında bilginiz var mı?
Filiz hanıma gittim, hamileymiş, o yüzden kayıtı iptal ettim.Diğer doktorları da araştırdım.Oranın eski doktoru Soner Doğanyılmaza gittim. Çok memnun kaldım, normal doğum yaptım,3980 gr, zor oldu ama doktorum beni hiç yalnız bırakmadı.Şimdi de kardeşimi takip ediyor, ataşehir küçükbakkalköyde kendisi.Devamlı mesajlarımıza hızlıca dönüyor.Keşke kendisi gibi çocuk doktoru da bulabilsek....
Herkese rahatlıkla tavsiye ederim.