Ben aslında takmak istemiyorum ama maalesef özel bu konuda çok takık. Bahsettiğiniz örnekler elbette mevcuttur ama genele baktığımızda çok acımasızlar bu konuda. Bir de zaten atanmış olmak öncelikli tercihim olurdu hep. Yani gücüm yettiğince atanmak için çalışırım diye düşündüm. Okul Öncesi Öğretmeni olma hakkımız elimizden alınmasın da gerisini bir şekilde halletmeye çalışırız elbet. Atanmak için hiç bir yaş geç değil bence33 yaşındayım bitince 37 olacağım. Devlete atanmak gibi bir planım yok ama 40'a kadar yolu var. Şimdiden yardımcı öğretmen pozisyonuyla başlayabilirsiniz özelde. Çok para vermezler ama üç sene gayet iyi tecrübe olur. Kendinizi sevdirirseniz aynı kurumda kalma ihtimaliniz olur. Yaş işe alımlarda bir kriter ama çok önemli bir kriter değil. Bir tanıdığım 50 yaşında başladı özel eğitimde derse girmeye, diğer bir tanıdığım 40'larında başladı. Yaşı bu kadar takmayın kafanıza.
Merhaba. İkinci üniversite kapsamında Çocuk Gelişimi bölümüne kayıt yaptırdım ben. İstanbul Üniversitesi açık öğretim bölümleri olarak yazarsanız google, orada inceleme fırsatınız olur. Ayrıca Atatürk Üniversitesinin de açık öğretimi var oraya da bakabilirsiniz.Ben de edebiyat mezunuyum atanamadım. Bu yıl sınava gırecektim öylesine aöf de hangi bölümler var yazar mısınız
Çocuk Gelişimi bölümünde ders veren bir hoca olarak açıköğretim çocuk gelişimi resmen bir skandal. Çok yazık.. Bszı bölümlerin açık öğretimi olmamalı
Konuya gelince, mezunlarımız özellerde okul öncesi öğretmeni olarak çalışabiliyor formasyon almasalar bile.
Sadece Çocuk gelişimi değil hiçbir bölümün açığı olmayacak öyleyse.Ben edebiyat örgün mezunuyum kazandığım yıl açıktan edebiyat açıldı.Edebiyat da açıktan okunmaz.İşletme iktisatta okunmaz.Bazı bölümler değil hiçbir bölüm açılmaz demeniz gerekirdi bir hoca olarak.Çocuk Gelişimi bölümünde ders veren bir hoca olarak açıköğretim çocuk gelişimi resmen bir skandal. Çok yazık.. Bszı bölümlerin açık öğretimi olmamalı
Konuya gelince, mezunlarımız özellerde okul öncesi öğretmeni olarak çalışabiliyor formasyon almasalar bile.
İstanbul üniversitesi seneye de alım yapacağını söylüyor.Çocuk gelişimi bölümünde kayıtlı bir öğrenci olarak katılıyorum yorumunuza. Bence de bazı bölümlerin açık öğretimi olmamalı. Muhtemelen bu sene ilk ve son oldu seneye açılmayacak bu program gibi görünüyor.
Söylerler. Dava sonuçlanmadı daha. Muhtemelen karşı taraf haklı bulunacak.İstanbul üniversitesi seneye de alım yapacağını söylüyor.
Evet bu da bir ihtimal.Ben de hala edebiyat gibi bir bölümün açıkta olmasına şaşıyorum.Neden bunlar da kapatılmıyor anlamıyorumSöylerler. Dava sonuçlanmadı daha. Muhtemelen karşı taraf haklı bulunacak.
Sadece Çocuk gelişimi değil hiçbir bölümün açığı olmayacak öyleyse.Ben edebiyat örgün mezunuyum kazandığım yıl açıktan edebiyat açıldı.Edebiyat da açıktan okunmaz.İşletme iktisatta okunmaz.Bazı bölümler değil hiçbir bölüm açılmaz demeniz gerekirdi bir hoca olarak.
Sadece Çocuk gelişimi değil hiçbir bölümün açığı olmayacak öyleyse.Ben edebiyat örgün mezunuyum kazandığım yıl açıktan edebiyat açıldı.Edebiyat da açıktan okunmaz.İşletme iktisat da okunmaz.Bazı bölümler değil hiçbir bölüm açılmaz demeniz gerekirdi bir hoca olarak.
Hemşireliğin bile lisans tamamlaması var açıktan.Olmayacaksa hiçbiri olmayacak."Özellikle" bazı bölümlerin -hele ki insan sağlığı söz konusuysa - açığı asla olmamalı. Açıktan tıp, anestezi vb okumak ile çocuk gelişimi okumak eşittir. Bu sebeple konu da çocuk gelişimi bölümü olduğu için bölüm bazında yorumumu yaptım
Lisans tamamlamalar okula gidiyorlar yani örgün eğitim onlarınki.Hemşireliğin bile lisans tamamlaması var açıktan.Olmayacaksa hiçbiri olmayacak.
Açıktan var artık okula gitmiyorlar:)Lisans tamamlamalar okula gidiyorlar yani örgün eğitim onlarınki.
Hemşireliğin bile lisans tamamlaması var açıktan.Olmayacaksa hiçbiri olmayacak.
Çocık Gelişimi açıktan lisans tamamlama yok.Açıkçası ben bir insanın iş kaygısından ziyade bu meslekte çocukları gönülden sevmesine bakarım
Ayrıca 2 yıl aöf bitir sonra uzaktan lisans tamamla yama yapar gibi sırf atanmak için okunmuş gibi geldi
O zaman o lisans tamamlama değildir adı başka bir şeydir. Çünkü bizzat tanıdığım arkadaşım lisans tamamlama ve aynı fakültedeyiz.Açıktan var artık okula gitmiyorlar:)
Açıkçası ben bir insanın iş kaygısından ziyade bu meslekte çocukları gönülden sevmesine bakarım
Ayrıca 2 yıl aöf bitir sonra uzaktan lisans tamamla yama yapar gibi sırf atanmak için okunmuş gibi geldi