Atanamayan öğretmenler :(

ffilizz

<3 MUCİZEMİ İSTİYORUM <3
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
161
2
96
Diğer
BNM GİBİ ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİ BEKLİYORUM.ÇOK ÜZÜLÜYORUM ARKADAŞLAR ÇOOOOOOOOOOOOOOKKKK.3 YILDIR İŞSİZİM. SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİNİ BİTİRDİM AMA ATANMADIMÇATANMAYA DAİR HİÇTE ÜMİDİM KALMADI. ÇÜNKÜ SAYIYI ARTIRACAK YERE DÜŞÜRDÜLER.78 ALDIM.AMA 83 ALMAM GEREKİYO :1no2:

çok üzüldüm sizin için
5 puanlık bi fark, kapatamayacağınız bir şey değil! Tekrar deneyin.. bu arada körelmemek için dersanelere başvurun, 2. kademe öğrencilerine düşük ücretlerle özel ders de verebilirsiniz..

ben de ingilizce öğretmenliği okuyorum. 2 sene sonra giricem Kpss ye böyle durumları okudukça çok korkuyorum :/

ben bu sene başlıcam dört sene sora nolur kimbilir ama çok üzücü duyunca şimdiden nolucaz biz diyorum zaten öğretmenlik okucam diyince ona bile surat ekşitiyolar artık :çok üzgünüm:

ben anlamıyorum artık... bir sürü atanamayan eğitim mezunu varken hala formasyon veriliyo..

bende ingilizce öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim, bu yıl giricm kpss ye çok korkuyorum yaa( nasıL bir sistem bu, sınav sınav sınav....

bende atanamdım..

ingilizce öğretmenliğini bitirdim, 73 aldım ama yetmedi malesef :gitme:

Bende atanamayan öğretmenlerdenim.Geçen yıl ücretli yaptım ama bu yıl ücretli de zor gözüküyor.Bu ülkede zaten bir dayın yoksa herşey zor hale geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…