- 2 Ocak 2021
- 764
- 1.732
-
- Konu Sahibi Melek Pembeli
Faydalı bir konu olmuş, hayırlı olsun :) Başlıkta güzel olmuş, inşallah bu yıl içindir
Canım ben şuan konuları oturtmaya çalışıyorum sorular ile.Konularda ne alemdesiiniz
Hangi işte çalışıyorsun?ben işten,çıktım simdi başlıca Valla
İşten ayrılmak ile iyi etmişsin.. Özelde iş hep var nihayetinde...Özel,sektördü. Tıbbi sekreterlik mezunuyum isten ayrıldım KPSS kascam
Süperr yarın sabah masa başında fotonu bekliyorum o zaman.Dun ayrildim ask .yarın baslicam sabah kalkip
Eki Görüntüle 3099771
Günün sonunda bu programda 6 adet
görmek istiyorum..
Haydi bakalım kızlar ben masaya geçtim bile çoktan
Deneme çözüyorum ama haftada 1 falan.Deneme çözmeye başladınız mı?
Gk kisminda tarih, coğrafya, güncele hiç bakmadım. Bunlarda sıfırım. Gy ve vatandaşlığı bitirip bunlara bakacağım. Düzenli deneme cozmelere henüz başlamadım. Açıkçası şuan ne yapmalıyım çok bi fikrim de yok.Deneme çözüyorum ama haftada 1 falan.
Az bir konum kaldı gk de. O konular bitsin sonrs 3güne 1 deneme yapmayı planlıyorum.. Ve günlük de branş denemesi yapacağım. Branş denemelerim şuan kargoda.
Senin çalışmaların nasıl gidiyor?
Bence ilk işin tarihe başlamak olsun.Gk kisminda tarih, coğrafya, güncele hiç bakmadım. Bunlarda sıfırım. Gy ve vatandaşlığı bitirip bunlara bakacağım. Düzenli deneme cozmelere henüz başlamadım. Açıkçası şuan ne yapmalıyım çok bi fikrim de yok.