Ataköy,Yeşilköy,Florya civarı spor salonu önerisi olan var mı?

details

pozitif olabilmek..
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
521
7
Arkadaşlar temiz,nezih bir spor salonu arıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum..Şimdiden teşekkürler..

ben floryadaym cnm corner war cok bilindık aşkı memnu da orda cekılıodu ama braz tuzlu.yeşilköyde polat otel war oda iyi die biliorum

polatın ve corner ın fiyatları hakkında bir fikrin var mı canım?
sports international ataköyü de düşündüm aslında ama kararsızım.
başka fikri olan var mı arkadaşlar ?
haznedar,bahçelievler vs de olur ?

cnm tam bi bilgim yok abm corner a yazılmayı duşunuoduda braz tuzlu oldgunu hatrlıorum sadce ama belki internet sitesinde polatında cornernda yazıodur fiyatı bi araştr istersen

corner a üyeyiz biz gerçi epeydir gidemiyoruz bize biraz uzak
güzel ve temiz bir yer
havuzu,buhar banyosu,saunası,hamamı falan da var ve bunlar üyelik ücretine dahil
hocaları ilgili
yıllık üç kişi için 4 küsur ödedik galiba
netten araştırıp telefon edebilirsiniz

Sports fena değil ama havuzundan çok mikrop kapan duydum. Onun dışında Corner'le Polat da iyi ama tuzlu sınıfından. Yeşilyurt Spor Kulübü üyeleri hariç hizmet veriyordu diye düşünüyorum. Bir de Bakırköy tren istasyonuna yakın bir yerde Ataköy Spor Merkezi var diye hatırlıyorum çok daha uygundur diğerlerine göre.

Gerçi nereye gidersen git deli gibi pazarlık yap nacizane tavsiyem...

Arkadaşlar ben corner a gidiyorum çok güzel çok temiz ve nezih bir yer yıllık fiyat1.700 civarı. ben çok ararştırdım en kaliteli ve mükemmel salondur.
Sevgilerimle..

ataköy olimpiyat evinde fitnessport var. çok büyük bir fitness alanı, televizyonlu koşu bantları, çok güzel görünümlü aletleri, temiz ve geniş soyunma odaları, saunası, türk hamamı, jakuzisi, ferah ve büyük bir yüzme havuzu, ilgili de bir kadrosu mevcut. fiyatları yıllık 2000 TL civarında. çeşitli üyelik tipleri mevcut. ilgilenenlere tavsiye edilir.

cnm ben florya da flowers a gidiyorum.orası hem bütçene uygun hem temiz hemde içeride her şey var.yani fitness salonu,sauna,fin hamımı,normal bildiğimiz hamam,havuz,jakuzi,şok havuzu.ekstralara girenler büfe,masaj.

kayıt olunca daha ucuza denk geliyo sanırım 20 lira idi.sana belli miktar kupon veriyolar ve istediğin zaman gidebilirsin.

kadınlar ve erkekler ayrı saatlerde ve en güzeli önce kadınları alıyorlar.sen yinede bir ara saatleri öğren.bide içerisi çok büyük değil ama yetiyor ve gayet temiz tavsiye ederim.

Sports fena değil ama havuzundan çok mikrop kapan duydum. Onun dışında Corner'le Polat da iyi ama tuzlu sınıfından. Yeşilyurt Spor Kulübü üyeleri hariç hizmet veriyordu diye düşünüyorum. Bir de Bakırköy tren istasyonuna yakın bir yerde Ataköy Spor Merkezi var diye hatırlıyorum çok daha uygundur diğerlerine göre.

Gerçi nereye gidersen git deli gibi pazarlık yap nacizane tavsiyem...

sports ı ıh bende tavsiye etmem

ataköy olimpiyat evinde fitnessport var. çok büyük bir fitness alanı, televizyonlu koşu bantları, çok güzel görünümlü aletleri, temiz ve geniş soyunma odaları, saunası, türk hamamı, jakuzisi, ferah ve büyük bir yüzme havuzu, ilgili de bir kadrosu mevcut. fiyatları yıllık 2000 TL civarında. çeşitli üyelik tipleri mevcut. ilgilenenlere tavsiye edilir.

Merhaba,

bu yıl içinde fitnessporta üye olan varsa fiyat hakkında bilgi verebilir mi ,bir de aylık üyelik var mı ,mesela deneme amaçlı 1 aylık üyelik olabiliyor mu?

Merhaba,

bu yıl içinde fitnessporta üye olan varsa fiyat hakkında bilgi verebilir mi ,bir de aylık üyelik var mı ,mesela deneme amaçlı 1 aylık üyelik olabiliyor mu?

merhaba ben üyeyim, ben 1500 e senelik üye olmuştum ama yeni zam yaptılar 12 aylık sınırsız üyelik 2100 tl, pazarlık payı vardır die düşünüyorum
üyeliğide malesef yıllık yapıyorlar

merhaba ben üyeyim, ben 1500 e senelik üye olmuştum ama yeni zam yaptılar 12 aylık sınırsız üyelik 2100 tl, pazarlık payı vardır die düşünüyorum
üyeliğide malesef yıllık yapıyorlar

Çok fazlaymış ya,

peki sen memnun musun ,ortam ,hocalar falan nasıl???

toplamda dusununce fazla ama 12 taksıt yaptılar. ben yogaya gıtmeyı dusunuyordum bakırköyde haftada 2 gun 120 tl ıstedıler sonra burayla konustum e burda fıtnes havuz plates yoga spınnıng falan fılan bı suru sey var 125 e gelıyo ayda o yuzden uye oldum
memnunum hocalar ilgili ortam güzel özellikle soyunma odaları cok guzel kulakpamugundan tut ojeye kadar hersey var :)

floryada bulunan meşhur corner spor merkesi Chance fitness olmuş daha iyi bir işletmeye geçmiş gibi kayıt oldum gayet nezih ve düzgün bir yer tesis ile ilgili temizlik teknoloji hocalar bakımından kötü bir şey diyemem gerçekten www.chance.com.tr web sitesi

X