• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri At kuyruğu

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

SERAY-SXIXMAY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
9
0
86
29
Bursa
Saçım anlaşılacağı gibi kıvırcık. ve okulda kesinlikle at kuyruğu istiyorlar. ben çok tepeden topladığım için öğretmenler bir kaç kez aşağıdan topla diye uyardı. öyle olunca da çok kötü duruyor. kuyruk ağır geliyor, aşağı düşüyor ve başımın üstündeki saçlar yapışıyor, çok kötü bir görüntü oluşuyor. kuyruğun düşmemesi, dik durması için neler yapabilirim acaba? Lütfen yardım edin.. :2:

Saçım anlaşılacağı gibi kıvırcık. ve okulda kesinlikle at kuyruğu istiyorlar. ben çok tepeden topladığım için öğretmenler bir kaç kez aşağıdan topla diye uyardı. öyle olunca da çok kötü duruyor. kuyruk ağır geliyor, aşağı düşüyor ve başımın üstündeki saçlar yapışıyor, çok kötü bir görüntü oluşuyor. kuyruğun düşmemesi, dik durması için neler yapabilirim acaba? Lütfen yardım edin.. :2:

cnm sen de at kuyrugu yapma topuz yap kabart bı fırcalı tarakla onlerını sonra o kabarttıgın kakullerını at arkaya sonra ıster topla ıster touz yap bu arada okulun ne kadar katıymıs ywa ben lıse zamanlarımda hıc kravat taktıgımı hatırlamam bıle :1: hele kı sac ohoooo sarı sarı saclarla gelen de olurdu bı ıkı laf yerdı onlar ama degıstırmezlerdı bı defasında ben de ılk lıseye kayıt oldugum zaman sacalrım sarıydı ole abartı sarı degıl golge vardı ben bı de gıdıp sarıya boyadım saclarımı kendım cok cok acık kahveydı herkez dogal sac rengım sanırdı aradan ıkı sene mı ne gectı ben sıyah yaptım sacalrımı hocam bı gun kenara cektı benı kızım nıye saclarını boyadın hıc olmamıs bu ne yasak oldugunu bılmıyomusun sen dedeı benı de severdı o hocam e hocam asıl sarı saclı halım boyaydı demıstım ona:1: yanı o derce herkes dogal rengım sanıyodu ufak bı kesıt paylasım dedım ozledım sankım o gunlerı:1:

topuz da yasak ki. kenara çekip açtırıyorlar topuzları, önceden topuz yapardım :(

bu okullarda okadar da karısılmazki illa at kuyrugumu olcak ne kadar sacma...benim lisede arkadasımında kıvırcıkdı sacları o genelde sabahları bu sac kremlerinden surerdı tum sacına elektriklenmeyi onleyen at kuyrugu yapardı saclarını sonrada kabarmazdı dusmezdi de oyle kalırdı gun boyunca guzel dururdu sende oyle dene istersen

Son düzenleme:
ya hakıkaten cnm bu ne ya yasaklar asıl ınsana yap yap dedıttırıyo daha cekıcı oluyo cok yanlıs kesınlıkle :( ben ce de kremler kulln o zaman cnm sen de elektrıklenmeyı onleyen

Istedigin yerden toplarsin onlari ilgilendirmez. Sonucta kural belli "saclar at kuyrugu yapilacak", bunu yaptiktan sonra gerisi sana kalmis sen kendini nasil iyi hissediyorsan öyle toplarsin. Topuzun yasak olmasi ayri sacmalik. Saclarimi toplayinca bir süre sonra sac diplerim acir ben de toplamak yerine bol, rahat bir topuz yaparim. Benim rahatligim, görüntümden ve disiplinden daha önemli...
Kuyrugun düsmemesi icin sIkI bir tokayla saclarini sIkIca toplamayi denesen.

Back