Doğuma Hazırlık asya ismi sizce nasıl?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızıma asya ismini düşünüyorum şimdilerde.ama kararsızım.sizce?

bence müthiş :) bende çocukluğumdan beri kızım olursa Asya koyucam diyodum şimdi hamileyim.. kızım olursa ismi hazır Asia Karin :) ama Asia olarak yazdırıcam nüfusa ki, yurtdışı eğitimi falan olursa sıkıntı çekmesin :P

bence müthiş :) bende çocukluğumdan beri kızım olursa Asya koyucam diyodum şimdi hamileyim.. kızım olursa ismi hazır Asia Karin :) ama Asia olarak yazdırıcam nüfusa ki, yurtdışı eğitimi falan olursa sıkıntı çekmesin :P

siz türk değilmisiniz merak ettiğim için sordum lütfen yanlış anlaşılmasın.:34:

ben de Asya ismini düşünüyorum seçeneklerimizden biri Asya.. gerçekten hoş bir isim

cok güzel bi isim,Allah uzun ömürler versin.. (insallah alyazmalım dizisinden ötürü moda felan olmaz da , herkes koymaz)

Bench isimleri konusunda burda danismamani tavsiYE ederim.biri olumsuz hazards isimden soguma diYE dedm.buarada Ben asya is mini cok begeniyorumm;) Dusundugm isimlerdendi esim istemedi,bnmki Ada olucak kismetse

meraba canım ben asya isminden yana deilim peygamber efendimiz: cocuklrınıza güzel isimler koyun buyurmuştur.canım alınma ama efendimiz özelikle bir haiste şüyle buyuruyor evlatlarınıza asya ismini koymayın çünkü asyanın anlamı. ALLAHA isyan etmek demektir

meraba canım ben asya isminden yana deilim peygamber efendimiz: cocuklrınıza güzel isimler koyun buyurmuştur.canım alınma ama efendimiz özelikle bir haiste şüyle buyuruyor evlatlarınıza asya ismini koymayın çünkü asyanın anlamı. ALLAHA isyan etmek demektir

Su da bir gercekki Kuran-i Kerimdeki isimlerde cocuklara agir geliyor bunu biliyormuydunuz?simdilerde hep moda oldu Kuran-i Kerimden isimler koymak ama Din adamlari bile diyor koyulmucak isimleri bile koyar oldular insanlar... buarada Allah`a isyan anlaminda oldunu ben bilmiyordum dogrusu,arastirmak lazim.sayet oyleyse ben de koycagim varsa tabiki koymazdim...

am yine de sunu diyorum,ben size demistim isim konusunda bosverin burda gorus yazmayi,esinizle dusundugunuz neyse icinize sinen o olmali.guzel ,cirkin kisisel bir gorustur.Allah uzun omur versin adinla buyusun...;)

ben ismi arastirdim Kuran-i Kerimde ne diye valla ben kotu birsey okuyamadim.Ismi dusunenler bakabilir ;)

ASYA İSMİ KESİNLİKLE ''ASİ ''ANLAMINA GELMEZ..benim kızımın ismi asya ve ben hamileyken çok araştırdım,asi anlamına gelen asya değil ''asiya''dır...lütfen gerçek bi araştırma yapmadan yanlış yönlendirmeyelim insanları..isteyen rahatlıkla koyabilir....

benim kızımın ismide asya iyiki koymuşum kızıma çok yakışıyo bide hafif çekik gözlü tam oturdu ismi kendine. asya isminin allaha isyan eden anlamını illkez duydum isyan anlamındaki isim asiye yada asiya olan diye biliyorum. ismin illa kuran da geçmesi gerekmiyo anlamı güzel olsun anlaşılır olsun yeter. lütfen fazla bilginiz olmayan konularda araştırıp yorum yapınızki kimsede durduk yere soru işareti bırakmayınız.asya en büyük kıta anlamna geliyor.

Back
X