Bebek İkinci El Astronot tulum ariyorum

Elena Ceacusta

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
32
5
8
Iyi gunler. 12 - 18 ay uygun fiyata, bebek astronot ariyorum. Kizim icin fakat acik mavi renkte de olabilir, unisex de olur. Sicacik tutsun, Ankara soguklarda bebisom usumesin. Fotograf ve fiyati ile tekliflerinizi bekliyorum. Iyi alisverisler diliyorum.

CNM BAK BENDE BU VAR MOTHER CARE 9-12 AY YAZIYOR AMA BENDE 17 AYA KADAR KULLANDIM İSTERSEN ÖLÇÜLERİNİ ATABİLRİM

Eklentiler

• IRMAK.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 120
  • IRMAK1.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 109
tam aradığınız şey bende :))) Marks&spencers dan, ayaklı, çift taraflı, 12-20 aya uyumlu, Ankaradayım, elden alabilirsiniz.. 3 yıl önce 150 tl ye almıştım, 45 tl ye satıyorum

Eklentiler

• astronot.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 119
Bende de bu var İlginizi çekerse Adana pek soğuk olmadığı için pek kullanmadık fiyat çok önemli değil beğenirsiniz

Eklentiler

• 20151128_091403.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 66
  • 20151128_091436.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 66
tam aradığınız şey bende :))) Marks&spencers dan, ayaklı, çift taraflı, 12-20 aya uyumlu, Ankaradayım, elden alabilirsiniz.. 3 yıl önce 150 tl ye almıştım, 45 tl ye satıyorum
Bu tam benim aradigim sey gibi gorunuyor fiyatini saymazsak. Uyku tulumu olarak kullanmak istiyorum uygun mu. Fiyat da indirim yapar misiniz

Bu tam benim aradigim sey gibi gorunuyor fiyatini saymazsak. Uyku tulumu olarak kullanmak istiyorum uygun mu. Fiyat da indirim yapar misiniz
Uyku tulumu için biraz kalın olur; çok sıcak tutuyor çünkü. Uyku tulumu da var, küçük bir lekesi var sadece, bundan biraz ince, mother care marka 15 tl; 12-18 ay in bir de yine mother care uyku tulumu var o penye, baharda giydirdim lekesiz o da 15

Istanbul da misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…