- 29 Ekim 2014
- 32
- 5
- 8
- Konu Sahibi Elena Ceacusta
-
tam aradığınız şey bende :))) Marks&spencers dan, ayaklı, çift taraflı, 12-20 aya uyumlu, Ankaradayım, elden alabilirsiniz.. 3 yıl önce 150 tl ye almıştım, 45 tl ye satıyorumIyi gunler. 12 - 18 ay uygun fiyata, bebek astronot ariyorum. Kizim icin fakat acik mavi renkte de olabilir, unisex de olur. Sicacik tutsun, Ankara soguklarda bebisom usumesin. Fotograf ve fiyati ile tekliflerinizi bekliyorum. Iyi alisverisler diliyorum.
Patikler cikiyor muydu acaba? Bebek yurumeye baslarsa Eger. Olculeri gonderir misiniz. 9 12 at uygun montumuz. 10 aylik kizima kucuk olmak uzereCNM BAK BENDE BU VAR MOTHER CARE 9-12 AY YAZIYOR AMA BENDE 17 AYA KADAR KULLANDIM İSTERSEN ÖLÇÜLERİNİ ATABİLRİM
Maalesef tam istedigim gibi degil. Patikletin cikiyor olmasini istiyorum. Hem dis giyim kadar sicak gozukmuyor.tam aradığınız şey bende :))) Marks&spencers dan, ayaklı, çift taraflı, 12-20 aya uyumlu, Ankaradayım, elden alabilirsiniz.. 3 yıl önce 150 tl ye almıştım, 45 tl ye satıyorum
dış giyim bu, biz iki sonbahar ve bir kış sezonunda kullandık ve çok memnunduk. sizin tercihiniz tabi ki, ama kaliteli tüm ürünler polar veya elyaf değil %100 pamuk olur :)Maalesef tam istedigim gibi degil. Patikletin cikiyor olmasini istiyorum. Hem dis giyim kadar sicak gozukmuyor.
Yurumeye baslayinca patikleri cikan avantajli olur. Ilginiz icon tesekkur ederimdış giyim bu, biz iki sonbahar ve bir kış sezonunda kullandık ve çok memnunduk. sizin tercihiniz tabi ki, ama kaliteli tüm ürünler polar veya elyaf değil %100 pamuk olur :)
Kizinizin boyu kaç? Bende 74 80cm var. 80 cm oluncaya kadar giydi kizim.Guncel arkadaslar
Su an 74 santimetre. Kisi cikarir mi ki acaba? Tam olculeri yazabilir misiniz. Bir de fiyat?Kizinizin boyu kaç? Bende 74 80cm var. 80 cm oluncaya kadar giydi kizim.
Ben de ankaradayim. Yakinsaniz gelip deneyebilirsiniz. Ya da yarin ben bacak kismini olcerim. Özelden mesajlasalim. Whatsapp daha kolay oluyor. 50 tl. Kargo olmayacagi icin ufak bir indirim yaparim.Su an 74 santimetre. Kisi cikarir mi ki acaba? Tam olculeri yazabilir misiniz. Bir de fiyat?
Nisana kadar giyse 4 ay var en fazla 5 cm uzar, bence kışı geçirir.Su an 74 santimetre. Kisi cikarir mi ki acaba? Tam olculeri yazabilir misiniz. Bir de fiyat?
Bu tam benim aradigim sey gibi gorunuyor fiyatini saymazsak. Uyku tulumu olarak kullanmak istiyorum uygun mu. Fiyat da indirim yapar misiniztam aradığınız şey bende :))) Marks&spencers dan, ayaklı, çift taraflı, 12-20 aya uyumlu, Ankaradayım, elden alabilirsiniz.. 3 yıl önce 150 tl ye almıştım, 45 tl ye satıyorum
Sagolun. Bize uymaz bu.Bende de bu var İlginizi çekerse Adana pek soğuk olmadığı için pek kullanmadık fiyat çok önemli değil beğenirsiniz
Uyku tulumu için biraz kalın olur; çok sıcak tutuyor çünkü. Uyku tulumu da var, küçük bir lekesi var sadece, bundan biraz ince, mother care marka 15 tl; 12-18 ay in bir de yine mother care uyku tulumu var o penye, baharda giydirdim lekesiz o da 15Bu tam benim aradigim sey gibi gorunuyor fiyatini saymazsak. Uyku tulumu olarak kullanmak istiyorum uygun mu. Fiyat da indirim yapar misiniz
Istanbul da misinizUyku tulumu için biraz kalın olur; çok sıcak tutuyor çünkü. Uyku tulumu da var, küçük bir lekesi var sadece, bundan biraz ince, mother care marka 15 tl; 12-18 ay in bir de yine mother care uyku tulumu var o penye, baharda giydirdim lekesiz o da 15
ankara, düşnürseniz özelden telefonunuzu yazın, fotoğraf atayım ayrıntılıIstanbul da misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?