astrolojik doğum haritası, horoskop, yıldız haritası baktıranlar heellppp

Motherofdragon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
1.523
3.252
kızlar ben 2012 den beri fal sapığı olan biriyim hele de bunun2015-2017 arası aylık minimum 400-500 lira bu işe para yatırdım ve tabi ki sonrasında çeşitli deneyimlerle fal diye bir şey olmadığına tamamen ikna oldum. Bu sürede astrolojiye zaten ilgim vardı ve iyice arttı ben bir harita parasını bir ayda fala verdiğimi fark edince kesinlikle bu işe karar verdim ama yorumcu seçemiyorum. Deneyimi olan varsa fikir belirtebilir misiniz rica etsem?
Benim aklımdaki isimler;
1-)Nuray Sayarı
2-)Şenay Yangel
3-)Hande Kazanova
4-)Erkan Kahraman
ve son:))
5-) Didem Şarman
Yorumlarınızı bekliyorum:)

Yıllar sonra gelen edit: bu sürede hem çeşitli danışmanlıklar hem de temel seviye astroloji eğitimi aldım, yukarıdaki ilk ismi net kere net eledim( deneyimle) geçen hafta da uygur güre baktırdım çok ciddi bir parayı çöpe atmış gibi hissediyorum. Bu işlere buralardan karar vermeyin arkadaşlar, tavsiye üzarine gidin

Son düzenleme:
Şenay yangeli cok övüyolardi
Bir de bi ara bi kadib populerdi ama adini hatirliyamiyorum olaylari bilmis demet akalin baktirmis filan dendi
Biri daha var dur anilcan var birde ama ne bilim hicbiri cikmaz gibi geliyor bana sanki

Nuray Sayarı'yı geç modern açasın elini bakayım falceyizinize kadınıdır. Şenay Yangel Vedik astroloji de iyidir bilgisi var güvenebilirsiniz derim. Hande Kazanova o alanda eğitim almış birisi ve gayet kendisini adamış ama yorum yaptığını pek duymadım genelde çocuklar üzerine çalışıyor diye biliyorum. Bilgisi yönünde çok sıkıntısı yok. Didem Şarmanda eğitimlidir bir şekilde harita bakımınında hakkını verir diye düsünüyorum. Erkan Kahramanı bilmiyorum okudugum yazılarında bilgsi var görünüyor. Harita baktıracaksanız baktıran kişilerin deneyimlerini araştırın en garanti yol bu. Çünkü bi arkadaşım çok meshur astrologa harita baktırdı ama sonuç hayal kırıklıgı doğru bilgiler ama hep kitabi yani onun anlayacağı şekilde degilmiş. Yazdıkların arasında en mantıklı bana Şenay Yangel gibi göründü ama dedigim gibi baktıranların tecrübelerini oku.

cok zorda kalsam ve illa bunlardan biri olacak deseler didem şarman'ı düşünebilirdim. bildiğim kadarıyla devrim dölen ve devrim yılmazer'in öğrencisiydi. aksi halde ve param olsa gideceklerim batı astrolojisinde devrim dölen, naz bayatlı gibi isimler olurdu. vedik astrolojiyle daha ilgiliyim o konuda öneri istersen verebilirim ayrıca.

cok zorda kalsam ve illa bunlardan biri olacak deseler didem şarman'ı düşünebilirdim. bildiğim kadarıyla devrim dölen ve devrim yılmazer'in öğrencisiydi. aksi halde ve param olsa gideceklerim batı astrolojisinde devrim dölen, naz bayatlı gibi isimler olurdu. vedik astrolojiyle daha ilgiliyim o konuda öneri istersen verebilirim ayrıca.
Ya aslında bu isimleri yazdım ama bunlar şimdilik aklımda olanlar bir bilene danışmayı tercih ediyorum tecrübe ettiğiniz biri varsa özellikle mutlaka değerlendiririmbenim çok fikrim olan bir konu değil

Nuray Sayarı'yı geç modern açasın elini bakayım falceyizinize kadınıdır. Şenay Yangel Vedik astroloji de iyidir bilgisi var güvenebilirsiniz derim. Hande Kazanova o alanda eğitim almış birisi ve gayet kendisini adamış ama yorum yaptığını pek duymadım genelde çocuklar üzerine çalışıyor diye biliyorum. Bilgisi yönünde çok sıkıntısı yok. Didem Şarmanda eğitimlidir bir şekilde harita bakımınında hakkını verir diye düsünüyorum. Erkan Kahramanı bilmiyorum okudugum yazılarında bilgsi var görünüyor. Harita baktıracaksanız baktıran kişilerin deneyimlerini araştırın en garanti yol bu. Çünkü bi arkadaşım çok meshur astrologa harita baktırdı ama sonuç hayal kırıklıgı doğru bilgiler ama hep kitabi yani onun anlayacağı şekilde degilmiş. Yazdıkların arasında en mantıklı bana Şenay Yangel gibi göründü ama dedigim gibi baktıranların tecrübelerini oku.
Ben Şenay hanım hariç özelde iletişim kurdum aslında en doyurucu didem şarman gibiydi mesela nuray sayarının asistanına rektifikasyon gerekicek dedim benden ekstra bilgi bile istemedi o da beni itti doğal olarak. Seans hakkında bilgi alabilir miyim diyorum siz tatmin olana kdar sürer diyor bu da havada bıraktı doğal olarak

merhaba , ben vedik astrolojide rektifikasyon için öneri alabilir miyim ?

merhaba , ben vedik astrolojide rektifikasyon için öneri alabilir miyim ?
tabii, ilk önerim facebook'ta "nandi himalaya" ismini kullanan vedik astrolog. sayfasının ismi ise: "vedik astroloji bülteni"
diğeri de selda erdi. onun fb sayfası da "selda erdi ile hint/vedic astrolojisi"

Bende Zafer Özyiğite baktırdım.1 saat görüntülü görüşme çok kafam karıştı,o gezegeni bu gezegeni,öngörü çok azdı.Vedik astrolojiyi deneyececeğim bir de bakalım Tedavi Mardorosyan diye biri var ama çok para malesef.

Ben de Nilay Dinç'e baktırmıştım Temmuzda. Genel olarak birçok şeyi bildi. O an ses kayıt yapamadım ya da doğru düzgün not alamadım çok pişmanım şu an. Benim için önemli olan birkaç şeyi hatırlıyorum onların da daha zamanı var zaten. Geleceğe dair söyledikleri çıkacak mı bekliyorum bakalım. İnstagramda bioastro var iyi gibi görünüyor ama çok pahalı 500 tl istiyor :KK43: Başka kim var acaba güzel bakan? Tavsiyelere açığım kızlar

Ben para biriktirdiğimde yeşim arpata baktırmayı düşünüyorum. Yorumlarını buradan bir arkadaşın önerisiyle dikkate almaya başlamıştım. Youtube da yukselene açılar vs göre yorumları genel çerçevede tutuyor. Genelde vedik çalışıyor sanırım

X