Astroloji

Yayistan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
30
26
42
Merhabalar,
Petek Seyran’a daha önce doğum haritası analizi yaptıran var mı?
Ticari amaçla değil de gerçekten insanlara bilgilemdirme amaçlı iyi bir astrolog arıyorum.Tavsiyelerinize açığım:KK66:

Teşekkür ederim geçmişle alakalı evet bazı şeylere ulaşabiliyorsunuz ama öngörüde her astrolog bulunamıyor sadece sizi yönlendirebilirler o yüzden biraz araştırarak kendim de bir takım şeylereulaştım aslında çok fazla astrologlara para dökmeye gerek yok yani bunu anladım çünkü bir sürü çakma astrolog doğdu ve milleti sömürüyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim geçmişle alakalı evet bazı şeylere ulaşabiliyorsunuz ama öngörüde her astrolog bulunamıyor sadece sizi yönlendirebilirler o yüzden biraz araştırarak kendim de bir takım şeylereulaştım aslında çok fazla astrologlara para dökmeye gerek yok yani bunu anladım çünkü bir sürü çakma astrolog doğdu ve milleti sömürüyorlar

ben berna atay ve aylin ileri'den aldım. ikisi de iyiydi gayet. öngörülerinde de çok başarılılar.

ben berna atay ve aylin ileri'den aldım. ikisi de iyiydi gayet. öngörülerinde de çok başarılılar.
Petek seyrandan aldım ancak öngörüde bulunamayacağını söyledi bu onun eksik yanı,ama onun dışında geçmişle alakalı ve şu anla alakalı azda olsa yönlendirmeleri var sadece,oda fena değil eğer soylediginiz kişileri önce görmüş olsaydım o astrologları denerdim ama artık aynı şeyleri dinlemek için sanırım artık bir doğum haritası analizi yaptırmayacağım teşekkürler öneriniz için🤗

Çakma astrolog olunmaz. Astroloji eğitimi sürekli güncellenmesi ve araştırıp incelenmesi gereken bir daldır. Ben 4 yıl eğitimini aldım ve köşe yazarligi yapıyorum sürekli inceleme çalışmalarında yer alıyorum.

X