evet görüşmeyi kayıt olarak gönderdi bana ayrıca kendim de kayıt aldımgörüşme kayıt olarak verilse daha iyi olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet görüşmeyi kayıt olarak gönderdi bana ayrıca kendim de kayıt aldımgörüşme kayıt olarak verilse daha iyi olabilir
Yeşim Arpat ı merak edip sayfasına baktım hatta onu düşünüyordum ama sayfasında ki ücret kısmın da tek soru şu kadar o bu kadar bu bu kadar ... ve bir de küsüratlı küsüratlı yazması bana itici geldi paracı hissi yarattı ben de onu es geçtim. hiç profesyonel değil benceDüzeltme : Didem Şarman 700 TL imiş yıllık danışmanlık çok pardon :)
Efe Erten'in de harita analizi + yıllık öngörüler = 800 TL imiş.
Yeşim Arpat Doğum Haritası Analiz + Yıllık Öngörüler - 950 TL
1500 tl istiyorben dincer gunere baktırdım sorumgeldi sitesinden o zaman bilmisti işle ilgiliydi.ve dedigi gibi oldu
gecen gun uygur gure msj attım dansmanlık verirmisiniz kac lira acaba dıye daha henuz cvp gelmedi. ama uygurla dincer guneri seviyorum
2014 de yorumlatmış 2018 de yazmıs o zaman öngörulerı cıktı mı onu yazabilirmiş ama yazmamısnurçin biraz tarotu da karıştırıyor.hatta cinlerle falan bagı var gibi![]()
Merhaba,Ben de Öner Döşer'e gitmiştim öğrenci olarak. En son bitirme ödevini yapmadım tembelliğimdenAma başka okulları da bitirdim. Maksat astroloji sevdam diploma not mühim
![]()
başka hangi okullara gittiniz.fiyatları nasıl oluyorMerhaba,
Bende Öner Döşer in okuluna gitmeyi düşünüyorum memnun kaldınız mı ?
başka hangi okullara gittiniz.fiyatları nasıl oluyor
Memnundum ben. Isini gercekten ciddiye aliyor ve ilgileniyor. Hakan Kirkoglu da diger seceneginiz olsun isinde uzman.Merhaba,
Bende Öner Döşer in okuluna gitmeyi düşünüyorum memnun kaldınız mı ?
Teşekkür ederim :)Memnundum ben. Isini gercekten ciddiye aliyor ve ilgileniyor. Hakan Kirkoglu da diger seceneginiz olsun isinde uzman.
aylık olarak o fiyatlarMerhaba,
Gitmedim henüz bir yere araştırma yapıyorum. Genelde dersler online ama ben yüzyüze ders almak istiyorum. fiyatlar 300-550 arasında değişiyor.
Canım sen nasıl aldın ben şaşırıyorum dört aydan beri mail atıyorum maillerime geri dönüş bile alamıyorumYaklaşık 1 yıl bekledikten sonra Uygur Gür'den rica minnet randevu alabildim. Daha önce başka astrologlara haritama baktırmıştım. Ben aslında sadece öngörü almak istiyordum, ama daha önce doğum haritasına bakmadığı kişilere öngörü yapmadığı için, doğum haritamı da yorumlatmayı kabul ettim. İyi ki de etmişim. Arkadaşlar bu işi Türkiye'de en ciddiye alan Astrolog, Uygur Gür. Bir kere haritama ilk kez biri gerçekten iyi hazırlanıp karşıma geldi. O kadar emek vermiş ki, o kadar verdiğim paranın karşılığını aldım ki. Öyle detayları bulup çıkarıyor ki haritadan ve öyle bir yönlendiriyor ki, resmen seanstan sonra hayatım değişti. Bir kere hem çok bilgili bir adam hem de hayatı çözmüş bitirmiş, bambaşka bir algısı var. Öngörüleri de son derece tutarlıydı. Hem dedikleri çıktı hem de yapmamı istediklerini yapınca yaşamdan doğru geri dönüşler almaya başladım. Kısacası ben tavsiye ediyorum. Tek sıkıntı randevu almak çok güç, çünkü hem çok talep varmış, hem de bütün haritalara uzun uzun hazırlandığı için fazla randevu alamıyormuş. Eğer alabiliyorsanız randevu kaçırmayın derim. O bambaşka bir adam :)
Canım sana hep yazdım ama görmedin sanırımBen de Öner Döşer'e gitmiştim öğrenci olarak. En son bitirme ödevini yapmadım tembelliğimdenAma başka okulları da bitirdim. Maksat astroloji sevdam diploma not mühim
![]()
Evet, mesaj olarak yazan bir çok kişi oluyor ama gündelik hayatımda cok fazla yoğunluk var cevap yazamıyorum. Bir kişiye baktığımda herkese bakmak gerekiyor o da maalesef olmuyor.Canım sana hep yazdım ama görmedin sanırım
Ben aslında sadece bir konuyu çok merak ediyorum bende orta derece anlıyorum dogum haritasından belki sadece o sorum için yardımcı olabilirmisin diyecektim çünkü haritamda farklı bir harita bir astrologa baktırdım oda bunu söylediEvet, mesaj olarak yazan bir çok kişi oluyor ama gündelik hayatımda cok fazla yoğunluk var cevap yazamıyorum. Bir kişiye baktığımda herkese bakmak gerekiyor o da maalesef olmuyor.
Nasıl bir soru ?Ben aslında sadece bir konuyu çok merak ediyorum bende orta derece anlıyorum dogum haritasından belki sadece o sorum için yardımcı olabilirmisin diyecektim çünkü haritamda farklı bir harita bir astrologa baktırdım oda bunu söyledi
Nasıl bir soru ?
Size özelden durumu anlattım burdan yazmak istemedim teşekkür ederim cevapladığınız içinMesajınıza baktım. Haritada eş ölümü derken şu an hasta mı yoksa böyle bir potansiyel var mı demek istediniz?
bana da bakarmısın acaba??????Evet, mesaj olarak yazan bir çok kişi oluyor ama gündelik hayatımda cok fazla yoğunluk var cevap yazamıyorum. Bir kişiye baktığımda herkese bakmak gerekiyor o da maalesef olmuyor.