Astrolog Uygur Gür'e dogum haritası baktıran var mı?

Düzeltme : Didem Şarman 700 TL imiş yıllık danışmanlık çok pardon :)
Efe Erten'in de harita analizi + yıllık öngörüler = 800 TL imiş.
Yeşim Arpat Doğum Haritası Analiz + Yıllık Öngörüler - 950 TL
Yeşim Arpat ı merak edip sayfasına baktım hatta onu düşünüyordum ama sayfasında ki ücret kısmın da tek soru şu kadar o bu kadar bu bu kadar ... ve bir de küsüratlı küsüratlı yazması bana itici geldi paracı hissi yarattı ben de onu es geçtim. hiç profesyonel değil bence

uygur gür 1500 tl istiyor harita yorumlamaya bence çok fazla. yani parası olmayan yanaşmasın vaktimi fazla almayın demek istiyor. zengin astrologu oldum ben diyor demek ki ...

ben dincer gunere baktırdım sorumgeldi sitesinden o zaman bilmisti işle ilgiliydi.ve dedigi gibi oldu

gecen gun uygur gure msj attım dansmanlık verirmisiniz kac lira acaba dıye daha henuz cvp gelmedi. ama uygurla dincer guneri seviyorum
1500 tl istiyor

Yaklaşık 1 yıl bekledikten sonra Uygur Gür'den rica minnet randevu alabildim. Daha önce başka astrologlara haritama baktırmıştım. Ben aslında sadece öngörü almak istiyordum, ama daha önce doğum haritasına bakmadığı kişilere öngörü yapmadığı için, doğum haritamı da yorumlatmayı kabul ettim. İyi ki de etmişim. Arkadaşlar bu işi Türkiye'de en ciddiye alan Astrolog, Uygur Gür. Bir kere haritama ilk kez biri gerçekten iyi hazırlanıp karşıma geldi. O kadar emek vermiş ki, o kadar verdiğim paranın karşılığını aldım ki. Öyle detayları bulup çıkarıyor ki haritadan ve öyle bir yönlendiriyor ki, resmen seanstan sonra hayatım değişti. Bir kere hem çok bilgili bir adam hem de hayatı çözmüş bitirmiş, bambaşka bir algısı var. Öngörüleri de son derece tutarlıydı. Hem dedikleri çıktı hem de yapmamı istediklerini yapınca yaşamdan doğru geri dönüşler almaya başladım. Kısacası ben tavsiye ediyorum. Tek sıkıntı randevu almak çok güç, çünkü hem çok talep varmış, hem de bütün haritalara uzun uzun hazırlandığı için fazla randevu alamıyormuş. Eğer alabiliyorsanız randevu kaçırmayın derim. O bambaşka bir adam :)
Canım sen nasıl aldın ben şaşırıyorum dört aydan beri mail atıyorum maillerime geri dönüş bile alamıyorum

Kızlar ben yeşim arpata baktırdım Çok gelecekle ilgili bir şeyler söylemedi genel olarak 2020’de evleneceksin dedi ben çok zorlayınca bana en yakın tarihi aralığını verdi oda kasım 2019 gibi dedi ama 2019 ikinci yarısından sonra dedi öyle diyelim dedi bunun dısında beni şaşırtan bir iki soru sordum ama bana ilerletme teknigiyle ilerisini anlatmadı nasıl biri oldugumu neler yapmam gerektigini anlattı ve bence cok yüzeysel gelişi güzeldi bana yeni
Bir ilişkin olacak dediği tarihte ilişkim olmadı mail attım kendisine Bana bildigi yönetimi yazdı ve bu kadar biliyorum astroloji kesin degildir gibi bir yorum bırakmıştı alta yani ilişkimin olacagı tarih tutmadı evlenecekmiyim bakalım

Evet, mesaj olarak yazan bir çok kişi oluyor ama gündelik hayatımda cok fazla yoğunluk var cevap yazamıyorum. Bir kişiye baktığımda herkese bakmak gerekiyor o da maalesef olmuyor.
Ben aslında sadece bir konuyu çok merak ediyorum bende orta derece anlıyorum dogum haritasından belki sadece o sorum için yardımcı olabilirmisin diyecektim çünkü haritamda farklı bir harita bir astrologa baktırdım oda bunu söyledi

Ben aslında sadece bir konuyu çok merak ediyorum bende orta derece anlıyorum dogum haritasından belki sadece o sorum için yardımcı olabilirmisin diyecektim çünkü haritamda farklı bir harita bir astrologa baktırdım oda bunu söyledi
Nasıl bir soru ?

Back
X