• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Astrolog Uygur Gür'e dogum haritası baktıran var mı?

Uygulama uzerinden ya da site uzerinden bakan astrologlara.ben inanmiyorum.
Para tuzagi ve gelisi guzel.yalan yanlis bakiyorlar

Uygulama uzerinden ya da site uzerinden bakan astrologlara.ben inanmiyorum.
Para tuzagi ve gelisi guzel.yalan yanlis bakiyorlar
ismi adı sanı belli olmasa ben de itibar etmem ama bazı unlu astrolglarında şehir dışındaysa yapacak bir şeyi kalmıyor.ama çok fazla para isityorlar

ismi adı sanı belli olmasa ben de itibar etmem ama bazı unlu astrolglarında şehir dışındaysa yapacak bir şeyi kalmıyor.ama çok fazla para isityorlar

Ben sana bakmistim.sanirim

Bence solar haritana baktir iyi.bir astrolog bulursan solar harita da butun sorularina cevap alirsin

Davison harita var bir de evlilik haritasi
Es sevgilin ile iliskinde cikan sorunlari soyluyor
Ben bakarim ama.cok.uzun ve vakit alan bir sistem

Ben sana bakmistim.sanirim

Bence solar haritana baktir iyi.bir astrolog bulursan solar harita da butun sorularina cevap alirsin

Davison harita var bir de evlilik haritasi
Es sevgilin ile iliskinde cikan sorunlari soyluyor
Ben bakarim ama.cok.uzun ve vakit alan bir sistem
Evet bakmistiniz.2018 icin.musait olursaniz 2019 a da bakarsaniz sevinirim.
Davison pek lazim degil aslinda.derdim para kazanmak ve is konulari.

Astrologa gitmeyi kesinlikle cok istiyorum ama dediginiz gibi cok arastiricam.detayli ve guzel olmasi lazim.mesela gecem bi siteye sordum.50lira tek soru .yani mail atmislar.benim zaten bildigim seyler.site de aslinda oner doserindi.ama iste 50 lirayabo kadar verdiler.ama yinr de param cop olmusngibi hissdiyorum

Astrologa gitmeyi ben de istiyorum ama bir türlü uygun kişiyi bulamadım. Araştırıyorum ama bu konuda en iyi isim Öner Döşer diye duydum hep. Onun öğrencilerine de bakabilirsiniz. Uygur gür ün de ismini duymuştum ama danışmanlık alan var mı hiç bilmiyorum. Sosyal medyada minenin astroloji sayfası diye bir sayfa var , sadece resim yüklenenden bahsediyorum. Mine hanım da Öner beyin okulundan mezun diye biliyorum ama kendisine ulaşmak zor ben ulaşamadım ama öngörülerü çok iyi ve kendisi de bana kalırsa iyi bir insan. Benim bildiklerim bu kadar. Yeşim Arpat var o da Doğu ve Batı astrolojisi ortak olarak bakıyor videoları var izleyip bakabilirsiniz.

Astrologa gitmeyi ben de istiyorum ama bir türlü uygun kişiyi bulamadım. Araştırıyorum ama bu konuda en iyi isim Öner Döşer diye duydum hep. Onun öğrencilerine de bakabilirsiniz. Uygur gür ün de ismini duymuştum ama danışmanlık alan var mı hiç bilmiyorum. Sosyal medyada minenin astroloji sayfası diye bir sayfa var , sadece resim yüklenenden bahsediyorum. Mine hanım da Öner beyin okulundan mezun diye biliyorum ama kendisine ulaşmak zor ben ulaşamadım ama öngörülerü çok iyi ve kendisi de bana kalırsa iyi bir insan. Benim bildiklerim bu kadar. Yeşim Arpat var o da Doğu ve Batı astrolojisi ortak olarak bakıyor videoları var izleyip bakabilirsiniz.
yeşim arpat ve didem şarmanı biliyorum ben de.Didem şarman da iyi.

Ben de Öner Döşer'e gitmiştim öğrenci olarak. En son bitirme ödevini yapmadım tembelliğimden :KK70: Ama başka okulları da bitirdim. Maksat astroloji sevdam diploma not mühim :p
Vay bilmiyordum baya iyiymissinizz ozaman

ben dincer gunere baktırdım sorumgeldi sitesinden o zaman bilmisti işle ilgiliydi.ve dedigi gibi oldu

gecen gun uygur gure msj attım dansmanlık verirmisiniz kac lira acaba dıye daha henuz cvp gelmedi. ama uygurla dincer guneri seviyorum

Ben de Öner Döşer'e gitmiştim öğrenci olarak. En son bitirme ödevini yapmadım tembelliğimden :KK70: Ama başka okulları da bitirdim. Maksat astroloji sevdam diploma not mühim :p

Doğum harıtası ve solar harita da bakarsın sımdı :) kaç ay gıttın eğitime peki?

arkadaşlar tecrübemi aktarıyorum 2014 yılında Dinçer Güner doğum haritamı yorumladı caddebostanda, sonuç olarak iyiydi. 2018 yılı şubat ayında ise Nurçin Biran ile görüşmem oldu. Yani Nurçin ağzımı açık bıraktı diyebilirim. Yani hangisi derseniz kesinlikle Nurçin derim. Uygur Gür'ü de takip ediyorum youtube'dan cidden anlatımı güzel.

Valla benim de düşündüklerim ve duyduklarım şunlar; (fiyatlar güncel olmayabilir 1 sene önce bazılarından şöyle fiyat almıştım)

Dinçer Güner
Yeşim Arpat
Naz Bayatlı (400 TL)
Uygur Gür
Efe Erten
Öner Döşer (900 TL)
Didem Şarman (2500 TL yuuuh)
Su Karakuş (250 TL)
Şenay Yangel
Nurçin Biran

tabi sanırım neye baktıracağınıza göre de değişiyor. Yani ben sadece harita baktırmaktan ziyade 1 senelik öngörüleri de almak isterim tabiiki ama o zaman üstüne ekliyor bazı astrologlar.

Bunlardan tecrübe eden var mı?

Son düzenleme:
arkadaşlar tecrübemi aktarıyorum 2014 yılında Dinçer Güner doğum haritamı yorumladı caddebostanda, sonuç olarak iyiydi. 2018 yılı şubat ayında ise Nurçin Biran ile görüşmem oldu. Yani Nurçin ağzımı açık bıraktı diyebilirim. Yani hangisi derseniz kesinlikle Nurçin derim. Uygur Gür'ü de takip ediyorum youtube'dan cidden anlatımı güzel.
Listeye Nurçin Biran'ı da ekleyelim bakalım,ne kadara bakmıştı acaba zamanında? Güncel ne kadardır :/

Valla benim de düşündüklerim ve duyduklarım şunlar; (fiyatlar güncel olmayabilir 1 sene önce bazılarından şöyle fiyat almıştım)

Dinçer Güner
Yeşim Arpat
Naz Bayatlı (400 TL)
Uygur Gür
Efe Erten
Öner Döşer (900 TL)
Didem Şarman (2500 TL yuuuh)
Su Karakuş (250 TL)
Şenay Yangel
Nurçin Biran

tabi sanırım neye baktıracağınıza göre de değişiyor. Yani ben sadece harita baktırmaktan ziyade 1 senelik öngörüleri de almak isterim tabiiki ama o zaman üstüne ekliyor bazı astrologlar.

Bunlardan tecrübe eden var mı?
Barış İlhan ve
Mine Hanım (mineninastrolojisayfası)

bunlar da eklendi :)

Back
X