Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar, herhangi bir bilgi bulabildiniz mi acaba? ücret?memnun kaldınız mı?
Yok hayirmerhabalar, herhangi bir bilgi bulabildiniz mi acaba? ücret?
ismi adı sanı belli olmasa ben de itibar etmem ama bazı unlu astrolglarında şehir dışındaysa yapacak bir şeyi kalmıyor.ama çok fazla para isityorlarUygulama uzerinden ya da site uzerinden bakan astrologlara.ben inanmiyorum.
Para tuzagi ve gelisi guzel.yalan yanlis bakiyorlar
ismi adı sanı belli olmasa ben de itibar etmem ama bazı unlu astrolglarında şehir dışındaysa yapacak bir şeyi kalmıyor.ama çok fazla para isityorlar
Evet bakmistiniz.2018 icin.musait olursaniz 2019 a da bakarsaniz sevinirim.Ben sana bakmistim.sanirim
Bence solar haritana baktir iyi.bir astrolog bulursan solar harita da butun sorularina cevap alirsin
Davison harita var bir de evlilik haritasi
Es sevgilin ile iliskinde cikan sorunlari soyluyor
Ben bakarim ama.cok.uzun ve vakit alan bir sistem
yeşim arpat ve didem şarmanı biliyorum ben de.Didem şarman da iyi.Astrologa gitmeyi ben de istiyorum ama bir türlü uygun kişiyi bulamadım. Araştırıyorum ama bu konuda en iyi isim Öner Döşer diye duydum hep. Onun öğrencilerine de bakabilirsiniz. Uygur gür ün de ismini duymuştum ama danışmanlık alan var mı hiç bilmiyorum. Sosyal medyada minenin astroloji sayfası diye bir sayfa var , sadece resim yüklenenden bahsediyorum. Mine hanım da Öner beyin okulundan mezun diye biliyorum ama kendisine ulaşmak zor ben ulaşamadım ama öngörülerü çok iyi ve kendisi de bana kalırsa iyi bir insan. Benim bildiklerim bu kadar. Yeşim Arpat var o da Doğu ve Batı astrolojisi ortak olarak bakıyor videoları var izleyip bakabilirsiniz.
Vay bilmiyordum baya iyiymissinizz ozamanBen de Öner Döşer'e gitmiştim öğrenci olarak. En son bitirme ödevini yapmadım tembelliğimdenAma başka okulları da bitirdim. Maksat astroloji sevdam diploma not mühim
![]()
Ben de Öner Döşer'e gitmiştim öğrenci olarak. En son bitirme ödevini yapmadım tembelliğimdenAma başka okulları da bitirdim. Maksat astroloji sevdam diploma not mühim
![]()
baya hepsine gitmiş anladım benDoğum harıtası ve solar harita da bakarsın sımdı :) kaç ay gıttın eğitime peki?
Listeye Nurçin Biran'ı da ekleyelim bakalım,ne kadara bakmıştı acaba zamanında? Güncel ne kadardır :/arkadaşlar tecrübemi aktarıyorum 2014 yılında Dinçer Güner doğum haritamı yorumladı caddebostanda, sonuç olarak iyiydi. 2018 yılı şubat ayında ise Nurçin Biran ile görüşmem oldu. Yani Nurçin ağzımı açık bıraktı diyebilirim. Yani hangisi derseniz kesinlikle Nurçin derim. Uygur Gür'ü de takip ediyorum youtube'dan cidden anlatımı güzel.
Barış İlhan veValla benim de düşündüklerim ve duyduklarım şunlar; (fiyatlar güncel olmayabilir 1 sene önce bazılarından şöyle fiyat almıştım)
Dinçer Güner
Yeşim Arpat
Naz Bayatlı (400 TL)
Uygur Gür
Efe Erten
Öner Döşer (900 TL)
Didem Şarman (2500 TL yuuuh)
Su Karakuş (250 TL)
Şenay Yangel
Nurçin Biran
tabi sanırım neye baktıracağınıza göre de değişiyor. Yani ben sadece harita baktırmaktan ziyade 1 senelik öngörüleri de almak isterim tabiiki ama o zaman üstüne ekliyor bazı astrologlar.
Bunlardan tecrübe eden var mı?