Astral seyehat deneyim ve soru paylaşım alanı

Ay ben çok tırsarım :) aslında geçen gün bende rüyamda rüya gördüğümün farkındaydım. Rüya bu dedim ama olanlara engel olamadım. Önüne geçemedim. Bununla bi ilgisi var mı bilmiyorum. Nasıl kontrol altına alınıyor onuda bilmiyorum. Ve gerçekten binanın üzerindeyken canlı canlı orada mı oluyosn yani? Ne ilginç. Hayalet gibi :))
ilk önce benimkide öyle başlamıştı.
rüyada sorgulamaya başlıyorsun.
bu ruyami diye.rüya olduğunu anlıyorsun ama bişey yapamiyorsun.uyanma isteği duyuyorsun uyanamiyorsun o noktada kabusa dönüşüyor rüya.
sonra gündelik hayattada sorgulamaya basliyorsun suan ruyadamiyim değil mıyım diye.
durduk yere gün içinde soruyorsun kendine.sonra kendini cimdikliyorsun mesela evet rüya değil su an diyorsun.
bu şekilde uyudugun zamanda beynin sürekli sorguluyor.sonra rüyada da cimdikliyorsun acı hissetmiyorsun ve hemen anlıyorsun.
bir süre sonra çok basit setlerden ayırt ediyorsun.bir eşyanın yerinden birinin davranışından.v.s
ve evet uçarken mesala beyin gerçekten açtugunda ne hissediyorsa aynısı ni hissediyor.
yazmıştım ya gerçekten rüzgardan bir yanagimin o kadar üsüdüggünü hissettim ki.
beden olarak orda olmuyorsun tabiki:))
zihinle geziyorsun.herşeyi beyin yaşıyor hissettiriyor.
normal hayatta da öyle değil midir zaten.
ciddi anlamda kendini kaptırınca sürekli uyumak istiyorsun.normal hayata adapte olmakta zorlaniyorsun.dediğim gibi sürekli sorguluyorsun ruyadamiyim diye.
ve orası daha keyifli geliyor.
gerçekten yasamayana saçma gelebilir.
iki yil önce bana deseler inanmazdim.böyle şeylere merakimda yoktur.bir dönem oldu tam keşfedince bitti:))
bir daha rüyada olduğunuzu anlarsınız.kontrolü ele almaya çalışın.
evet su an ruyadayim deyin ve birşey isteyin ne olursa.
gerçekten ama zihninizde isteyin
o an istediğiniz şey olur.basarirsaniz çok keyifli.
ama dediğim gibi fazla kaptirmamanizi tavsiye ederimHoppa

ilk önce benimkide öyle başlamıştı.
rüyada sorgulamaya başlıyorsun.
bu ruyami diye.rüya olduğunu anlıyorsun ama bişey yapamiyorsun.uyanma isteği duyuyorsun uyanamiyorsun o noktada kabusa dönüşüyor rüya.
sonra gündelik hayattada sorgulamaya basliyorsun suan ruyadamiyim değil mıyım diye.
durduk yere gün içinde soruyorsun kendine.sonra kendini cimdikliyorsun mesela evet rüya değil su an diyorsun.
bu şekilde uyudugun zamanda beynin sürekli sorguluyor.sonra rüyada da cimdikliyorsun acı hissetmiyorsun ve hemen anlıyorsun.
bir süre sonra çok basit setlerden ayırt ediyorsun.bir eşyanın yerinden birinin davranışından.v.s
ve evet uçarken mesala beyin gerçekten açtugunda ne hissediyorsa aynısı ni hissediyor.
yazmıştım ya gerçekten rüzgardan bir yanagimin o kadar üsüdüggünü hissettim ki.
beden olarak orda olmuyorsun tabiki:))
zihinle geziyorsun.herşeyi beyin yaşıyor hissettiriyor.
normal hayatta da öyle değil midir zaten.
ciddi anlamda kendini kaptırınca sürekli uyumak istiyorsun.normal hayata adapte olmakta zorlaniyorsun.dediğim gibi sürekli sorguluyorsun ruyadamiyim diye.
ve orası daha keyifli geliyor.
gerçekten yasamayana saçma gelebilir.
iki yil önce bana deseler inanmazdim.böyle şeylere merakimda yoktur.bir dönem oldu tam keşfedince bitti:))
bir daha rüyada olduğunuzu anlarsınız.kontrolü ele almaya çalışın.
evet su an ruyadayim deyin ve birşey isteyin ne olursa.
gerçekten ama zihninizde isteyin
o an istediğiniz şey olur.basarirsaniz çok keyifli.
ama dediğim gibi fazla kaptirmamanizi tavsiye ederimHoppa

Benim aklıma saçma sapan şeyler gelir ya :) benim aklıma kalırsak Yandık :)) ben bu işe girersem valla dalmadan çıkamam huyum bu yani. Birde evet dediğin gibi oldu engel olamadım rüyama. Bu ruya diyorum uyanıyım artık diyorum hatta bu sabah oldu. Eşimi bekliyodum. rüyadayım ama rüyamda uyanıyorum eşim geliyo yanıma uzanıyo sonra kalkıyo kafaya taktığım bi sorunumuz vardı o sorunla yine karsı karşıya kalıyorum. Sonra evden gidiyorum seslenmiyo yapma demiyo sallamıyo adam beni. Çok değişikti. Rüyada olduğumu farkediyorum yatakta ama uykudayım. Uyan artık diyorum olmuyo. Derin ve hızlı koşarsında yorulursunya öyle nefes alıp veriyodum. Sonra uyandım. Ruyamda olanlar gerçek oldu sanıyorum yani uyandım ama normal hayata geçiş yapamadım ruyamı gerçek sandım Eşimin adını seslendim nerdesin gel dedim bi kaç kez.. Ses yok. Evde kimse yok. Eşim gelmemiş bile :)) birde ben hamileyim. Yeni bir gebelik henüz. Bi kaç hafta önce öğrendim ve bir haftadır hergün ruya görüyorum. Hiç görmezdm ayda yılda bir yani.. Araştırdım gebelikte ruyalar çoğalabiliyomuş. Arkadaşımda 8 aylık hamile 8 aydır ruyalar görüyo. Şmdi bende başladı. Üstelik içime ne atıyosam, neyden korkuyosam geçmşte neyin etkisi kaldıysa ruyamda onu görüyorum. Hamilelikte bilinçaltımızda bastırdığımız şeyler ruya olarak karşımıza çıkıyomuş malesef. Bugünki yaşadığımda ortaya karısık bişeydi
O yüzden tırsmaya başladım inan...

Birde uzun oldu ama kusura bakma, Benim sormak istediğim şuydu. Mesela rüyada birinin yanına gitmek istedik. Ve gittik. O gittiğimiz yerde o insan ne yapıyosa onu mu görüyoruz gerçekten?

Benim aklıma saçma sapan şeyler gelir ya :) benim aklıma kalırsak Yandık :)) ben bu işe girersem valla dalmadan çıkamam huyum bu yani. Birde evet dediğin gibi oldu engel olamadım rüyama. Bu ruya diyorum uyanıyım artık diyorum hatta bu sabah oldu. Eşimi bekliyodum. rüyadayım ama rüyamda uyanıyorum eşim geliyo yanıma uzanıyo sonra kalkıyo kafaya taktığım bi sorunumuz vardı o sorunla yine karsı karşıya kalıyorum. Sonra evden gidiyorum seslenmiyo yapma demiyo sallamıyo adam beni. Çok değişikti. Rüyada olduğumu farkediyorum yatakta ama uykudayım. Uyan artık diyorum olmuyo. Derin ve hızlı koşarsında yorulursunya öyle nefes alıp veriyodum. Sonra uyandım. Ruyamda olanlar gerçek oldu sanıyorum yani uyandım ama normal hayata geçiş yapamadım ruyamı gerçek sandım Eşimin adını seslendim nerdesin gel dedim bi kaç kez.. Ses yok. Evde kimse yok. Eşim gelmemiş bile :)) birde ben hamileyim. Yeni bir gebelik henüz. Bi kaç hafta önce öğrendim ve bir haftadır hergün ruya görüyorum. Hiç görmezdm ayda yılda bir yani.. Araştırdım gebelikte ruyalar çoğalabiliyomuş. Arkadaşımda 8 aylık hamile 8 aydır ruyalar görüyo. Şmdi bende başladı. Üstelik içime ne atıyosam, neyden korkuyosam geçmşte neyin etkisi kaldıysa ruyamda onu görüyorum. Hamilelikte bilinçaltımızda bastırdığımız şeyler ruya olarak karşımıza çıkıyomuş malesef. Bugünki yaşadığımda ortaya karısık bişeydi
O yüzden tırsmaya başladım inan...

Birde uzun oldu ama kusura bakma, Benim sormak istediğim şuydu. Mesela rüyada birinin yanına gitmek istedik. Ve gittik. O gittiğimiz yerde o insan ne yapıyosa onu mu görüyoruz gerçekten?
son sorduğunu bilmiyorum netten arastirabilirsin istersen. okadar araştırmadan ben dediğim gibi fazla deneyimimimde olmadı.
zaten ilk zamanlar hep senin dediğim gibi oluyordu.
eşine sen şunu dedinya diyordum ne zaman diyordu aaa ruyamiydi diyordum.
gerçekle rüya kavramini yitirmeye başlıyorsun.
ben o dönem çok sıkıntı yaşadım.
su an atlattığım için mutluyum.
gerçekten saglam bir zihin lazım.
hayırlı olsun bebeğin.umarım sağlıkla kucağına alırsın.
gebelikte uyku ihtiyacı fazla oluyor.rüya görmekte normal tabiki.
ama bence bebeğine felan yogunlas.başka şeylerle meşgul ol.psikolojik olarak zor bir donemdeysen ve sorunlarınız varsa yardım al mutlaka.
çünkü benim ciddi anlamda sıkıntılı olduğum bir dönemde ortaya çıkmıştı.
tamamen ilgilenen insanlardan bilgi alabilirsin merakın varsa ama şu dönemde senin için doğru olur mu bilmiyorum.
ben artık aklıma bile getirmiyorum.
umarım sorunlarınızı halleder sağlıkla bebeginize kavusursunuz.:)

son sorduğunu bilmiyorum netten arastirabilirsin istersen. okadar araştırmadan ben dediğim gibi fazla deneyimimimde olmadı.
zaten ilk zamanlar hep senin dediğim gibi oluyordu.
eşine sen şunu dedinya diyordum ne zaman diyordu aaa ruyamiydi diyordum.
gerçekle rüya kavramini yitirmeye başlıyorsun.
ben o dönem çok sıkıntı yaşadım.
su an atlattığım için mutluyum.
gerçekten saglam bir zihin lazım.
hayırlı olsun bebeğin.umarım sağlıkla kucağına alırsın.
gebelikte uyku ihtiyacı fazla oluyor.rüya görmekte normal tabiki.
ama bence bebeğine felan yogunlas.başka şeylerle meşgul ol.psikolojik olarak zor bir donemdeysen ve sorunlarınız varsa yardım al mutlaka.
çünkü benim ciddi anlamda sıkıntılı olduğum bir dönemde ortaya çıkmıştı.
tamamen ilgilenen insanlardan bilgi alabilirsin merakın varsa ama şu dönemde senin için doğru olur mu bilmiyorum.
ben artık aklıma bile getirmiyorum.
umarım sorunlarınızı halleder sağlıkla bebeginize kavusursunuz.:)

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)
Evet sıkıntılı dönemlerde çıkıyo malesef... Geçen ay doğum günümde dış gebelikten kürtaj oldum ilk gebeliğimdi korunmama rağmen şimdi yine hamileyim bu sefer sağlıklı ilerliyoruz inşallah keseyi cuma günü görmeye gideceğim henüz çok çok yeni:) asker karısıyım diyim stresimi sen düşün :)) yalnızım ailemden 15 saat uzağım dert yanıyomuş gibi oldu ama psikolojimi sen hesap et diye yazıyorum :))

Benim kafa zaten gidik :) birde bunları çıkarmayayım geceleri yalnız kalıyorum zaten çoğu günler..

Sen bu psikolojiden neden zor kurtuldun artk rüya görmüyo musun?

Birde 8 saniye diye bir film vardı. Esra inal başrolde. O kızın gerçek hayatıymış filme dökmüşler. Tamda bu konuyla birebir...

Birde burcun boğa mı? :)

Evet sıkıntılı dönemlerde çıkıyo malesef... Geçen ay doğum günümde dış gebelikten kürtaj oldum ilk gebeliğimdi korunmama rağmen şimdi yine hamileyim bu sefer sağlıklı ilerliyoruz inşallah keseyi cuma günü görmeye gideceğim henüz çok çok yeni:) asker karısıyım diyim stresimi sen düşün :)) yalnızım ailemden 15 saat uzağım dert yanıyomuş gibi oldu ama psikolojimi sen hesap et diye yazıyorum :))

Benim kafa zaten gidik :) birde bunları çıkarmayayım geceleri yalnız kalıyorum zaten çoğu günler..

Birde 8 saniye diye bir film vardı. Esra inal başrolde. O kızın gerçek hayatıymış filme dökmüşler. Tamda bu konuyla birebir...

burcum yengeç:))
bende iki çocukla asker yolu bekledim bilirim zorluğunu Allah yardimcim olsun
ama hepsi geçiyor merak etme yeterki Allah sağlıkla kavuştursun.
filmi izlemedim ama bakacağım mutlaka merak ettim.
nasıl anlattığıma gelince o dönem sürekli kafamı meşgul eden sorunları çözünce rahatladım.basit bişey olabilir ama kafana takiyorsundir mesela bilinç altına atiyorsundur her gece benzer rüyalar goruyorsundur.
seni üzen ve kafana takılan şeyleri söylemek istediklerini söyle.
emin ol bir çok şey kafanda kurdugundan daha basittir.çözümü belki bir iki cumledir.
kafanı rahat tut
sürekli evde durma
insanın yattikca yatası uyudukca uyuyası geliyor o dönem.
bol temiz hava al insanlarla sohbet et.
ve bol dua tabiki.
umarım herşey gönlünce olur.sağlıkla bebegine ve eşine kavusursun.
huzur da mutluluk ta insanın içindedir.
onu bul ve sıkı saril bırakma:))
endişelerini bir kenara bırak ve hamileliğinin tadını çıkar.
herşeyiyle özleyeceğin bir dönemdir hamilelik.
Rabbim tamamına etdirsin inşallah.

ben lisede çok uğraştım bu olayla.. paranormal forumlarda gezinip duruyordum.. sürekli her gece astral seyehat yapıcam diye diye uykuya dalıyordum, amacım galaksiler arası dolaşmaktı.. ayda ve diğer gezegenlerde takılmak :KK70: 1 ay kadar uğraştım, olmadı.. bir gece rüyadayken rüya gördüğümü fark ettim, yani lucid dream.. ve lucid dreamden astrale geçişin daha kolay olduğunu duymuştum, hemen "şu an rüyadayım, astral yapabilirim" dedim.. ve evet vücudumdan ayrıldığımı hissettim, ama çok hafif bi ayrılma.. yine de bi boşluk, bi yükseklik hissettim, karanlık odayı görebiliyordum.. korktum ve hemen kendimi uyandırdım zorla.. bir daha denemeye cesaret edemedim ama daha sonra yıllarca ara sıra uykuya yeni daldığımda istemsiz olarak bu olay gerçekleşiyordu, ben de korktuğumdan kendimi zorla uyanıdırıyordum.. hayal mi görüyordum gerçek miydi bilmiyorum, ama yıllarca hiç istemeye istemeye uykularımın böyle bölündüğü çok oldu, çok rahatsız olduğumu hatırlıyorum.. kendini uyandırmaya çalışmak zor oluyor.. bence bu tarz şeylerle uğraşmamakta fayda var.. psikolojik olarak çok kötü etkileri olabilir.. (bu arada bu olayın gerçekliğinden emin değilim, belki de rüyaydı..)
Astral seyahat yapa yapa kafayi yersiniz. Bana normal gelmiyor bu tur seyler. Sonunda kafayi siyiranlar var.

birde yazmayı unutmuşum evet şükür rüyalarım normale döndü ama ben çok fazla rüya gören biriyimdir zaten.
sabaha kadar rüyadan rüya ya kosarim tabiri caizse.:))
bu yuzdende sabah kalktığımda kafam kazan gibi olur ve dinlenmiş olacagima daha yorgun uyanirim
bu olaylrdan sonra daha rahatladım ama
en azından gördüğüm her rüyayı tüm detayiyla hatırlamıyorum ve üstünde düşünmüyorum.
daha dinç ve dinlenmiş uyanıyorum şükür.
sağlıklı olanı zaten gördüğün her rüyayı hatirlamamakmis:)

burcum yengeç:))
bende iki çocukla asker yolu bekledim bilirim zorluğunu Allah yardimcim olsun
ama hepsi geçiyor merak etme yeterki Allah sağlıkla kavuştursun.
filmi izlemedim ama bakacağım mutlaka merak ettim.
nasıl anlattığıma gelince o dönem sürekli kafamı meşgul eden sorunları çözünce rahatladım.basit bişey olabilir ama kafana takiyorsundir mesela bilinç altına atiyorsundur her gece benzer rüyalar goruyorsundur.
seni üzen ve kafana takılan şeyleri söylemek istediklerini söyle.
emin ol bir çok şey kafanda kurdugundan daha basittir.çözümü belki bir iki cumledir.
kafanı rahat tut
sürekli evde durma
insanın yattikca yatası uyudukca uyuyası geliyor o dönem.
bol temiz hava al insanlarla sohbet et.
ve bol dua tabiki.
umarım herşey gönlünce olur.sağlıkla bebegine ve eşine kavusursun.
huzur da mutluluk ta insanın içindedir.
onu bul ve sıkı saril bırakma:))
endişelerini bir kenara bırak ve hamileliğinin tadını çıkar.
herşeyiyle özleyeceğin bir dönemdir hamilelik.
Rabbim tamamına etdirsin inşallah.
Dogru söylüyosun ağacı kurt insanı dert yer demişler.. İçine atınca geçmiyo işte ruya bırakmıyo peşini. Aslında ben gayet gelişigüzel yasayan bi insandım beni mahvettiler :)) eşim geçici asker değil canım onun mesleği bu. Jöh yani. onun yolunu hep bekliycem kısaca :)

Yinede bugune şükür hamileliğin ger evresi güzel karnında bebiş yanında kocan olduktan sonra Allah daim ettirsin inşallah hepimizin yuvasnı dirliğini. Senin kaç çocuğun var :) bende balık burcuyum ikimizde suuuu :) yüzüyoz valla hele ondan dalınca tam dalıyoruz :)

birde yazmayı unutmuşum evet şükür rüyalarım normale döndü ama ben çok fazla rüya gören biriyimdir zaten.
sabaha kadar rüyadan rüya ya kosarim tabiri caizse.:))
bu yuzdende sabah kalktığımda kafam kazan gibi olur ve dinlenmiş olacagima daha yorgun uyanirim
bu olaylrdan sonra daha rahatladım ama
en azından gördüğüm her rüyayı tüm detayiyla hatırlamıyorum ve üstünde düşünmüyorum.
daha dinç ve dinlenmiş uyanıyorum şükür.
sağlıklı olanı zaten gördüğün her rüyayı hatirlamamakmis:)
Aaa ne güzel o zaman bende sağlıklı olan taraftayım :)) hatrlamayalım valla birde onunla uğraşmayalım. Ay inşallah bu gece uçuşa geçmem, uyuyacağım tırsıyorum :KK70:

Dogru söylüyosun ağacı kurt insanı dert yer demişler.. İçine atınca geçmiyo işte ruya bırakmıyo peşini. Aslında ben gayet gelişigüzel yasayan bi insandım beni mahvettiler :)) eşim geçici asker değil canım onun mesleği bu. Jöh yani. onun yolunu hep bekliycem kısaca :)

Yinede bugune şükür hamileliğin ger evresi güzel karnında bebiş yanında kocan olduktan sonra Allah daim ettirsin inşallah hepimizin yuvasnı dirliğini. Senin kaç çocuğun var :) bende balık burcuyum ikimizde suuuu :) yüzüyoz valla hele ondan dalınca tam dalıyoruz :)
günaydın:))
amin güzel duaların için.
nasıl geçti gece uçamadin inşallah:)
benim iki oğlum var.
sende hayırlısıyla bebeğinin sağlıklı haberini alırsın inşallah.:anne:

günaydın:))
amin güzel duaların için.
nasıl geçti gece uçamadin inşallah:)
benim iki oğlum var.
sende hayırlısıyla bebeğinin sağlıklı haberini alırsın inşallah.:anne:

İnşallah :)

Uçmak üzereydim biliyomusun evin içinde çatt diye bi ses duydum ona irkildim. Hani eskiden tüplü televizyonlardan gece ses gelirdiya. Öyleydi. Gözümü açmadım ama kendime geldim. Dedim Zehra akıllıca uyu saçmalama :KK70: sonra sabaha kadar karnabahar yemeği yaptım rüyamda :KK70: gerçekten ben fazla zorlamayım bu beyin yanacak elimde kalacak sonra :))

Antik Mısır ve Mayalar ve benzeri aynı dönem medeniyetler inanmazsınız belki ama bizden çok daha gelişmiş bir çağda yaşıyorlardı.teknolojide,bilimde,sanatta çok ileriydiler.bugün onların oluşturdukları takvimi,geometriyi,matematiği,astronomiyi - dini ve ezoterik bilgileri - hatta kehanetleri kullanıyoruz.diyeceksiniz ki biz bugün internet devrimi yaşıyoruz ve elimizdeki küçücük aletlerle istediğimiz yere haber yolluyoruz tıpkı benim şu an sizle iletişime geçmem gibi.ama onlarda bu yoktu.onlar edison'dan önce elektriği bile bulmuşlardı ama haberleşmek için bırakın böyle aletlere konuşmaya bile gerek duymuyorlardı.onlar telepatik olarak,astral olarak güçlü insanlardı.
Kısacası demem o ki ; telepati - ön sezi - 3.göz - astral seyahat vb bilmediğimiz bir sürü özelliğe bizde sahibiz ve istediğimiz zaman yada üzerinde biraz çalışarak hepsini yapabiliriz.biz 5 duyumuz var zannediyoruz arkadaşlar ama insanın tam kapasite beyin ile 266 adet duyusu var.istersek ne alemler görürüz siz düşünün.korkacak bişey yok.bunlar insanoğluna özel yetenekler.sadece kullanmayı unuttuk o kadar.yani normal şeyler.

Benim eşim meraklı böyle şeylere..
bi kaç kez denemişligi vardır hatta 1 kere çıktıgını söyledi bana saçma geliyordu birazda ürkütücü.. :olamaz:

Ben farkında olmadan bir kaç kere yaşadım. Hep ramazan aylarında sahurdan sonra olurdu. Hatta ilkini küçükken yaşadım. Babaannemin camının önünde uzun minder vardı ve uyuyakalmışım. Birden yükseldim ve kendime baktım sonra hemen uyanıverdim. Tekrar yaşamak isterdim açıkçası çok ilginç bir deneyim.

Hala var mı deneyen ben ilk 2014 ruhumun bedenden çıkmak için çabaladığını uyandığımda anladım ama öyle bir uyanmak yok ruhum resmen bedenimi kaldırdı bayılıyorum bu tarz seyahatlere ama ondan sonra bir kez oldu ondan sonra hic olmadı sürekli deniyorum olmuyor

bir kere uykuyla uyanma arası yasadım öyle güzel bir duyguydu ki keşke hiç bitmese dedim ama uyandım sonra hiç üstüne düşmedim bu olayın aradan uzun zaman geçtikten sonra tanıdıgım birinin bedenden çıkışına gözlerimle şahit oldum. biraz şaşırdım ama kokulacak bir şey değil tam tersi keyifli bir şey. bu sıralarda 1-2 defa bilinçli denemek istedim neredeyse başarıyordum ama konsantrasyonum dagıldı ve çok az yükselebildim

yalan diyenler ama değil yaşayan çok insan var bilenler bilir
korkulur diyenler var ama korkmuyorsun tam tersi keyifli biraz tedirgin oluyorsun ilk seferinde ama korkmuyorsun
herkes bir kordondan bahsediyor ama ben o kordonu hiç görmedim

X