- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.149
- Konu Sahibi yasmingncc
ilk önce benimkide öyle başlamıştı.Ay ben çok tırsarım :) aslında geçen gün bende rüyamda rüya gördüğümün farkındaydım. Rüya bu dedim ama olanlara engel olamadım. Önüne geçemedim. Bununla bi ilgisi var mı bilmiyorum. Nasıl kontrol altına alınıyor onuda bilmiyorum. Ve gerçekten binanın üzerindeyken canlı canlı orada mı oluyosn yani? Ne ilginç. Hayalet gibi :))
rüyada sorgulamaya başlıyorsun.
bu ruyami diye.rüya olduğunu anlıyorsun ama bişey yapamiyorsun.uyanma isteği duyuyorsun uyanamiyorsun o noktada kabusa dönüşüyor rüya.
sonra gündelik hayattada sorgulamaya basliyorsun suan ruyadamiyim değil mıyım diye.
durduk yere gün içinde soruyorsun kendine.sonra kendini cimdikliyorsun mesela evet rüya değil su an diyorsun.
bu şekilde uyudugun zamanda beynin sürekli sorguluyor.sonra rüyada da cimdikliyorsun acı hissetmiyorsun ve hemen anlıyorsun.
bir süre sonra çok basit setlerden ayırt ediyorsun.bir eşyanın yerinden birinin davranışından.v.s
ve evet uçarken mesala beyin gerçekten açtugunda ne hissediyorsa aynısı ni hissediyor.
yazmıştım ya gerçekten rüzgardan bir yanagimin o kadar üsüdüggünü hissettim ki.
beden olarak orda olmuyorsun tabiki:))
zihinle geziyorsun.herşeyi beyin yaşıyor hissettiriyor.
normal hayatta da öyle değil midir zaten.
ciddi anlamda kendini kaptırınca sürekli uyumak istiyorsun.normal hayata adapte olmakta zorlaniyorsun.dediğim gibi sürekli sorguluyorsun ruyadamiyim diye.
ve orası daha keyifli geliyor.
gerçekten yasamayana saçma gelebilir.
iki yil önce bana deseler inanmazdim.böyle şeylere merakimda yoktur.bir dönem oldu tam keşfedince bitti:))
bir daha rüyada olduğunuzu anlarsınız.kontrolü ele almaya çalışın.
evet su an ruyadayim deyin ve birşey isteyin ne olursa.
gerçekten ama zihninizde isteyin
o an istediğiniz şey olur.basarirsaniz çok keyifli.
ama dediğim gibi fazla kaptirmamanizi tavsiye ederim