'' Astin Bahça Neslihan'ı baştan yaratma projesi '' resimli

canım azcık göbeğin var sanki onuda mekikle eritirsin saçların gayet güzel..
evt maalesef ama bi yöntem buldum onu denicem en kısa zamanda kurtukcam sonunda =)
bebeğim ben tarzını beğenmedim çünkü çok yaşlı işi kıyafetler.çoğu koyu renk kesimleri falan senin yaşına hitap etmiyor bence.kıyafet konusunda değişiklik yapmanı öneririm.
zaten kendim seçmiorum çoğu hediyee ama haklısın bi değişiklik şart
canım topukluları beyaz bir pantolonla kombinlersn güzel olur bence.

fotolarda gözükmeyen beyaz kot pantolonum var, dediğin gibi beyaz kotla giyer fotorafımı çekerim buraya koyarım bakarsın olmuş mu olmamış mı die =D

Eki Görüntüle 236567 Eki Görüntüle 236574 Eki Görüntüle 236578 Eki Görüntüle 236579 Eki Görüntüle 236581 Eki Görüntüle 236585

Bu kombinleri bu şekilde giyme canım, yakıştırmadım sana. Diğerleri hoş. Özellikle bi kolu düşük, bol kıyafetler sana daha çok yakışıyor.

~~

Tırnaklarında hep oje bulunsun. Bu seni daha çekici ve enerjik yapar

Saçlarını kestirmelisin bence.. Alnın geniş ve sana düz kahkül yakışcağını düşünüyorum. Örnek bi model koyabilirim:
http://www.mp3lyrics.org/d/demi-lovato/demi-lovato_24.Jpg

Birde saçlarını boyat. Rengi siyah gibi ve bakıldığında seni çekici ve farklı kılmıyor çünkü yüzünü boğuyor. Önerim:
http://1.bp.blogspot.com/_aorxyHKJ0qw/S-l0IjoXI_I/AAAAAAAADYY/PaOFatcyxMk/s320/kahverengi-sac.jpg

Makyaj olarakta ruj bakımından açık kırmızı, açık pembe tonlarını kullan yani yüzüne biraz canlılık katmaya calıs. Farda aynı şekilde açık tonları kullan.

Ayakkabı olarakta fazla topuğa gerek yok. Babet tarzında bi ayakkabı koymuşsun. O tür ayakkabılar tercih edebilirsin..

Son düzenleme:
canım öncelikle yasın daha cok küçük yasından büyük seylere sakın özenme zamanı gelince hepsi olucaktır zaten
kıyafetlerini begendim sadece biraz daha canlı cıvıl cıvıl renkler tercih edebilirsin
sacına gelince sacların hoş duruyor düz kahkül kestirebilirsin bir de asagıdaki linklere bak yasına uygun örgü modeller yapabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...lar/402795-yaptigim-gunluk-sac-modelleri.html
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...modelleri-nasil-yapilir-videolu-gosterim.html

makyaj meselesine gelince senin için cok erken, dudağına koruyucu sticklerden veya cok acık pempe parlatıcı uygulayabilirsin

Asıl en önemli madde davranışlarının erkeksi olmamasıdır. erkeklerle kanka modunda takılma kız arkadaslarınla takıl,

kıyafet konusunda tavsiyene uyucam
ancak saçlarım dalgalı ve çok kabarıo link verdiğin saç modeli olur mu sence __??
şey boyamadan bahsetmişsin saçlarımı sadece siyaha boyatmıştım ama şimdi aktı bu resimden bakabilirsin zaten

bunu pskoloji bölümüne saklayalım =)) konuştuklarımızı bnde biliorum

konuşulanları bilip de saklaman ve de yalan söylemen hoş değil çünkü merak eden şüphe eden her insan profiline bakar ve her şeyi görür. olduğun gibbi görünmelisin bence....

çok doğru güzel tespitler zaman ayırıpta yorum yazdığın için teşekkürler =)

konuşulanları bilip de saklaman ve de yalan söylemen hoş değil çünkü merak eden şüphe eden her insan profiline bakar ve her şeyi görür. olduğun gibbi görünmelisin bence....

yalan söylemiorum o zaten bilio bnm pskoliji bölümüne sorunlarım olduğumu yazdığımı . burası başka topik burda istemiorum

yalan söylemiorum o zaten bilio bnm pskoliji bölümüne sorunlarım olduğumu yazdığımı . burası başka topik burda istemiorum

bilen insan bildiği şeyi neden bir daha sorar ki mantığım almıyor benim canım kusura bakma benimki sadece tavsiyeydi değilse insanların senaryolarına karışmak gibi bir hakkımız yokturrr

bilen insan bildiği şeyi neden bir daha sorar ki mantığım almıyor benim canım kusura bakma benimki sadece tavsiyeydi değilse insanların senaryolarına karışmak gibi bir hakkımız yokturrr

Umarım aynı ''senaryo'' snin de başından geçer, aynı zaman da pskologtan yardım almaya karar verdim . peki snce bn bu konuyu niye açtım bn sölimm ''DEĞİŞMEK'' için daha fazla konuşmak istemiorum

Umarım aynı ''senaryo'' snin de başından geçer, aynı zaman da pskologtan yardım almaya karar verdim . peki snce bn bu konuyu niye açtım bn sölimm ''DEĞİŞMEK'' için daha fazla konuşmak istemiorum

mübarek günlerde ettiğin güzel dua için teşekkür ederim sana başka da diyebileceğim bir şey yok umarım tıp çözüm bulur her derdine....

burası başka bi konu için açılmış, eskileri neden açıp dağıtıyosunuz ki? kızcağız konuşmak istemiyo anladığım kadarıyla am deşiliyo iyice:) bu arada bence çok da tarzında değişiklik yapmaya gerek yok, bence hiç de erkeksi değil.

malesef bazıları anlamıo . saol cnmm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…