- 28 Ekim 2019
- 54
- 47
- 3
- 38
- Konu Sahibi 1155gecesesleri
-
Aynı durumdayım. Bitkisel denemeyin derim. Ne denesem astim atağı geçirdim daha kötü oldumHanımlar cocuğum 6 yaşında 3 yaşından beri astımı var sürekli hava veriyoruz evet biliyorum cok zararları var ama başka türlü iyikeşmiyor. Bitkisel yöntem varmıdır iyileştiricek deneyipte fayda gören??? Şimdiden teşekkür ederim
Astımın en büyük tetikleyicilerinden birisi kimyasal ve sentetik şeyler. Öncelikle temizlik anlayışınızı değiştirin, kimyasal içerikli şeylerden uzak durun.Hanımlar cocuğum 6 yaşında 3 yaşından beri astımı var sürekli hava veriyoruz evet biliyorum cok zararları var ama başka türlü iyikeşmiyor. Bitkisel yöntem varmıdır iyileştiricek deneyipte fayda gören??? Şimdiden teşekkür ederim
Saolun denicem inşallahparfumu çıkarın hayatınızdan.
çamaşır suyu, yumoş vs vs bunlar olmasın.
bitkisel olarakda bal ve içine uhı hındı, keçiboynuzu veya pekmezi, çörek otu yağı ayaklarına, sarımsak,soğan ve hımalaya tuzu.zencefil zerdeçal tarçın demlendirin içirin.
çörekotu yağını ve sarımsağı karıştırın ayaklarının altına surup çorap geçirin.bir günde balgamı oksuruğü attık.şifa olur inşallah. çörek otunu eden eksık etmeyın. soğanın ustune bal dökün bekletın sulanır o onu içirin.içine yıne tarçın sarımsak zencefil(taze)katabılırsınız.Saolun denicem inşallah
Hangi şehirdesiniz? Doğru ve titiz bir bakımla sekiz yaşlarından sonra daha iyi oluyor çocuklar. Sarımsağın ve keçi boynuzu pekmezinin iyi geldiğini okumuştum. Bir araştırın isterseniz, alerjik astım değilseHanımlar cocuğum 6 yaşında 3 yaşından beri astımı var sürekli hava veriyoruz evet biliyorum cok zararları var ama başka türlü iyikeşmiyor. Bitkisel yöntem varmıdır iyileştiricek deneyipte fayda gören??? Şimdiden teşekkür ederim
hayır yok. tetikleyicilerden uzak durmak ve semptom sikliginiza göre havalarınızı kullanmak dışında bir tedavi yöntemi yok. bitkisel tedavileri ise alternatif olarak degil destekleyici olarak kullanabilirsiniz.Hanımlar cocuğum 6 yaşında 3 yaşından beri astımı var sürekli hava veriyoruz evet biliyorum cok zararları var ama başka türlü iyikeşmiyor. Bitkisel yöntem varmıdır iyileştiricek deneyipte fayda gören??? Şimdiden teşekkür ederim
Ne sebep oldu bilmiyoruz mevsim gecişlerinde birde tozdan etkileniyorAstıma ne sebep oldu acaba 3 yasinda olmus çünkü. Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah doktor ne diyor peki?
çörek otunu deniycem tesekkur ederimçörekotu yağını ve sarımsağı karıştırın ayaklarının altına surup çorap geçirin.bir günde balgamı oksuruğü attık.şifa olur inşallah. çörek otunu eden eksık etmeyın. soğanın ustune bal dökün bekletın sulanır o onu içirin.içine yıne tarçın sarımsak zencefil(taze)katabılırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?