Çocuk Hastalıkları Astımlı cocugum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

1155gecesesleri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
54
47
3
38
Hanımlar cocuğum 6 yaşında 3 yaşından beri astımı var sürekli hava veriyoruz evet biliyorum cok zararları var ama başka türlü iyikeşmiyor. Bitkisel yöntem varmıdır iyileştiricek deneyipte fayda gören??? Şimdiden teşekkür ederim
 
Aynı durumdayım. Bitkisel denemeyin derim. Ne denesem astim atağı geçirdim daha kötü oldum
 
Astımın en büyük tetikleyicilerinden birisi kimyasal ve sentetik şeyler. Öncelikle temizlik anlayışınızı değiştirin, kimyasal içerikli şeylerden uzak durun.
2 yıldır bende kızımda sürekli tekrarlayan bronşiyolit-bronşitle uğraşıyordum, her ay aralıksız hava veriyorduk. bu yıl aromaterapiye sardım. Hastalık küçücük belirti verdiği an hemen uygun yağlarla başlıyorum. Şifa Allah'tan,bunlar aracı şeyler. Allah şifa versin inşallah.
 
parfumu çıkarın hayatınızdan.
çamaşır suyu, yumoş vs vs bunlar olmasın.
bitkisel olarakda bal ve içine uhı hındı, keçiboynuzu veya pekmezi, çörek otu yağı ayaklarına, sarımsak,soğan ve hımalaya tuzu.zencefil zerdeçal tarçın demlendirin içirin.
 
Saolun denicem inşallah
çörekotu yağını ve sarımsağı karıştırın ayaklarının altına surup çorap geçirin.bir günde balgamı oksuruğü attık.şifa olur inşallah. çörek otunu eden eksık etmeyın. soğanın ustune bal dökün bekletın sulanır o onu içirin.içine yıne tarçın sarımsak zencefil(taze)katabılırsınız.
 
Hangi şehirdesiniz? Doğru ve titiz bir bakımla sekiz yaşlarından sonra daha iyi oluyor çocuklar. Sarımsağın ve keçi boynuzu pekmezinin iyi geldiğini okumuştum. Bir araştırın isterseniz, alerjik astım değilse
 
Cam pekmezi faydasını etini anlatmıştı komşumun bir tanıdıgı.. Google dan cam pekmezi yazıp araştır derim..
 
hayır yok. tetikleyicilerden uzak durmak ve semptom sikliginiza göre havalarınızı kullanmak dışında bir tedavi yöntemi yok. bitkisel tedavileri ise alternatif olarak degil destekleyici olarak kullanabilirsiniz.
 
Hekimoğlu dizisinde astım ilacının gerekliliğinden bahsediyordu doktor Gerçekten gerektikçe kullanmasını mutlaka sağlamanız gerekli Allah şifa versin insalla
 
çörek otunu deniycem tesekkur ederim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…