Astım hastalığı ve buhar makinesi

aslsm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
8
0
1
30
Merhaba arkadaşlar benim kızım 7 yaşında ve alerjik astım hastası daha yeni 10 gün hastanede yattık ve doktorumuz çıkış yaparken eve buhar makinesi almamızı önerdi ama ben kararsız kaldım evinde buhar makinesi kullanan varsa bana marka önerebilir mi acaba

Merhaba arkadaşlar benim kızım 7 yaşında ve alerjik astım hastası daha yeni 10 gün hastanede yattık ve doktorumuz çıkış yaparken eve buhar makinesi almamızı önerdi ama ben kararsız kaldım evinde buhar makinesi kullanan varsa bana marka önerebilir mi acaba
Omron marka nebulizatör iyidir tavsiye ederim gecmis olsun

Omron marka Nebülizatör kullanıyorum ama o tek başına yeterli olmaz dedi doktor
Benim çocuğum da astım hastasi doktor dedi artık buhar makinası bu yaştaki astım olan hastaya işe yaramaz dedi oyuzden bize tüp kullanmamız gerektigini dedi şuan iki tane tüp kullanıyoruz

Aynı bizi anlatıyorsunuz ya bizde öyleyiz çocuk elimizde morariyo artık adrenalin veriyolar bir iki tane biraz kendine geliyor ilacın etkisi geçince gene aynı o şekil devam ediyor

En son doktor bize kortizon hap verdi fayda etmeyince 5 tane kortizon iğne yaptık o da çocuğun yüzünde karnında şişlik yaptı halen dahada şişliği atmış degil

Malesef ki bizde öyleyiz tuplerini dönüşümlü olarak kullanıyoruz alerji toz ilacı var gece onu veriyorum birde serum şeklinde buhar ilacı var onu buhar makinasına koyup veriyorum ama geçmiyor bir türlü
Allah kolaylık versin gerçekten çok zor bir durum sizi en iyi ben anlarım sanırım

Back