Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Omron marka nebulizatör iyidir tavsiye ederim gecmis olsunMerhaba arkadaşlar benim kızım 7 yaşında ve alerjik astım hastası daha yeni 10 gün hastanede yattık ve doktorumuz çıkış yaparken eve buhar makinesi almamızı önerdi ama ben kararsız kaldım evinde buhar makinesi kullanan varsa bana marka önerebilir mi acaba
Benim çocuğum da astım hastasi doktor dedi artık buhar makinası bu yaştaki astım olan hastaya işe yaramaz dedi oyuzden bize tüp kullanmamız gerektigini dedi şuan iki tane tüp kullanıyoruzOmron marka Nebülizatör kullanıyorum ama o tek başına yeterli olmaz dedi doktor
Gerçekten de yeterli olmuyor çocuğunuzda ne gibi şikayetler varOmron marka Nebülizatör kullanıyorum ama o tek başına yeterli olmaz dedi doktor
Alerjik astım antibiyotik hava kullandığımız halde sürekli astım atakları geçiriyor ciğerleri sürekli enfeksiyon oluyor ve kandaki enfeksiyon çok yükseliyor 1 ayda 3 kez hastanede yattıkGerçekten de yeterli olmuyor çocuğunuzda ne gibi şikayetler var
Peki şu an nasıl bizim ki hala daha havalarla gün geçiriyorAynı bizi anlatıyorsunuz ya bizde öyleyiz çocuk elimizde morariyo artık adrenalin veriyolar bir iki tane biraz kendine geliyor ilacın etkisi geçince gene aynı o şekil devam ediyor
Malesef ki bizde öyleyiz tuplerini dönüşümlü olarak kullanıyoruz alerji toz ilacı var gece onu veriyorum birde serum şeklinde buhar ilacı var onu buhar makinasına koyup veriyorum ama geçmiyor bir türlüPeki şu an nasıl bizim ki hala daha havalarla gün geçiriyor
Allah kolaylık versin gerçekten çok zor bir durum sizi en iyi ben anlarım sanırımMalesef ki bizde öyleyiz tuplerini dönüşümlü olarak kullanıyoruz alerji toz ilacı var gece onu veriyorum birde serum şeklinde buhar ilacı var onu buhar makinasına koyup veriyorum ama geçmiyor bir türlü
Gerçekten yassmayan bilenez çok zor bı durum şuan bile çok hasta gogusunden çok fazla hırıltı sesi geliyorAllah kolaylık versin gerçekten çok zor bir durum sizi en iyi ben anlarım sanırım
Alerji iğnesi vuruluyor mu o biraz rahatlatır belki ciğerleri bizimki çok tıkanıkca hemen iğne rahatlatıyorGerçekten yassmayan bilenez çok zor bı durum şuan bile çok hasta gogusunden çok fazla hırıltı sesi geliyor
Alerji iğnesi yapmadılar sadece grip aşısı birde kortizon iğnesi yapıldıAlerji iğnesi vuruluyor mu o biraz rahatlatır belki ciğerleri bizimki çok tıkanıkca hemen iğne rahatlatıyor
Rabbim yardımcınız olsunAlerji iğnesi yapmadılar sadece grip aşısı birde kortizon iğnesi yapıldı