Astigmat lazer göz ameliyatı konusunda yardım lütfen

huysuzaksilanet

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
5
0
16
Erzurum
arkadaşlar yüksek derecede miyop-astigmatım var. özellikle astigmat sorunum için ameliyat olmayı düşünüyorum. astigmat lazer ameliyatı olan var mı? doktor önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum:(( yardımcı olursanız çok sevinirim :(

ben oldum ama pişmanım hemde türkiyenın ilk 5.sırasındakı dr.a 3.5 tu astigmatım yıllarrrrr geçti hala göz amlaları kullanıyorum güneşe çıkamıyorum güneş gözlüksüz 1 hafta damla damlatmasam batmaya,yanmaya,yaşarmaya başlıyo 3 kere yırtıldı gözüm hatta olmayaydın daha ıyıydı o kadrda para döktüm bu yolda saglıgımdanda oldum

aydebuz çok geçmiş olsun çok üzüldüm :(( benim astigmatım yüksek olduğu için özel lens yaptırıyorum bir çift bir yıllık oluyor üstelik 370tl ödüyorum. yine de net göremiyorum çok fazla sıkıntı çektim lens konusunda bıktım artık yaptırıp kurtulmak istiyordum ama şimdi korktum açıkçası:/ peki görme konusunda sıkıntın var mı? bulanıklık falan oluyor mu? yani tamamen sıfırlandı mı?

İki-üç sene önce ben de yaptırdım. 3.75 ve 4.00 dereceydi astigmatlarım. Lasek yöntemiyle yapıldı ve ben çok memnunum. Hayatımda aldığım en doğru karar diyebilirim. Torik lenslerden ben de kullanmaya çalışmıştım ancak net görememek bir yana bir süre sonra gözlerimi aşındırdı çok zarar verdi lensler. Memnun olmayanlar da var elbette lazer sonucundan, biraz şans işi sanırım canım.

İki-üç sene önce ben de yaptırdım. 3.75 ve 4.00 dereceydi astigmatlarım. Lasek yöntemiyle yapıldı ve ben çok memnunum. Hayatımda aldığım en doğru karar diyebilirim. Torik lenslerden ben de kullanmaya çalışmıştım ancak net görememek bir yana bir süre sonra gözlerimi aşındırdı çok zarar verdi lensler. Memnun olmayanlar da var elbette lazer sonucundan, biraz şans işi sanırım canım.

superi nerde yaptırdın? bir de ortalama olarak ne kadara mal oldu biraz bilgi verirsen çok sevinirim:))

Kaşkaloğlu göz hastanesinde yaptırmıştım canım İzmir'de. Ama yaptıralı çok oldu tam hatırlamıyorum ne kadardı. 2 bin rahat vardır canım ortalama.

arkadaşlar benim gözlerimde solda 4astgmat 1.25 miyop var dün bende kudret göz merkezine gittim dokroum önce ön muayene etti sonra tetkiler için başka odaya geçtk malesef benm gözlerimin lazere uygun olmadığı korneann ince olduğunu söyledi ben yapamam bu durumda lazeri sana dedi başka yerde para için yaparlar ama bir sene sonra daha kötü sonuçlar ortaya çıkar gözlerini fazla kurcalama dedi bende yani gzlük reçetemle üzgün birşekilde ayrldm hastaneden ilk başta çok üzüldm ama hakkımda hayırlısı böyleymş allahtan paragöz bir doktor değildi doktorum çok dürüst ve hastasının kafasndaki soruları gideren biriydi herkese geçmiş olsun malesef olamadı....:14::50:

Oğlumda yaptırmak istiyor.Şikayetleri olanlar var insan korkuyor yaa birdaha geriye dönüşü yok çünkü..Karar vermek zor :44:

Oğlumda yaptırmak istiyor.Şikayetleri olanlar var insan korkuyor yaa birdaha geriye dönüşü yok çünkü..Karar vermek zor :44:

Merhaba sağlık konusu asla ihmale gelmeyen bir konu sizde bilirsiniz ki. Bilindik ve kadrosu uzmanlardan oluşan hastanelerde tedavi olmak gibisi yok. Benimde birtakım endişelerim vardı ama muayene oldugum hastane tüm endişelerimi yok etti diyebilirim. Dünyagöz hastanesi bu konuda benim için ilk sırada gelen bi hastane. Ama malesef ki benim kornea ince oldugu için ameliyat gerçekleştirilemedi :( Yani şöyle bir durum var sadece onlara gelecek parayı düşünen bir hastane değil onlar için sizin memnuniyetinizde önemli. Ben tetkik sürecimde bunu anladım. Oğlunuz içinde o hastaneye gitmesini tavsiye ederim :)

Izmir kaşkaloglu göz hastanesinde Bilgehan hanim var bi uğrayın derim 6 yaşındaki kızımın gözlerinde astigmat var nice doktorlar arastirdim ama sonunda tavsiyeyle Bilgehan hanimi buldum iyiki karsilasmisim harika bir doktor harika bir hastane ben ve kızım çok memnunuz soran herkese gönül rahatligiyla tavsiye edebilirim.

arkadaşlar yüksek derecede miyop-astigmatım var. özellikle astigmat sorunum için ameliyat olmayı düşünüyorum. astigmat lazer ameliyatı olan var mı? doktor önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum:KK43:( yardımcı olursanız çok sevinirim :KK43:
Bende uzun araştırmalar sonucu ve göz olduğu için daha çok inceleyerek her bilgiyil azer ameliyatımı oldum.İstanbul Kudret göz hastanesinde yaptırmaya karar vermiştim memnun kaldım.Şimdi gözlüksüz yaşamın ne kadarda konfor olduğunu anladım.

Back
X