• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asrın en uzun güneş tutulması için astrologlar felaket senaryoları yazıyor

böyle konular gundeme geldimi deprem fobim olduğu için çook korkuorum..
Allahım afetlerinden korusun ..
ama bu konuda peygamber efendimizinde hadisi var zaten ..
guneş tutulmasından bi felaket olacağı deil Allahın neler yapabildiğinin bir göstergesi gibi duşunulmesi gerek..

Benim haberim yoktu bu tutulmadan simdi burdan ogreniyorum..Ve baglantili oldugunu dusunuyorum acikcasi..Allah korusunda o zamanlarda okunacak dualar namazlar var ve bakmamak gerekiyor diye biliyorum ben...Urktum simdi....

10 sene once olan golcuk depreminde de 1 ay oncesinden insanlara tutulmanin oldugu zamanlar deprem olacagi soylenmisti bircok kisi evini birakip gitmisti..kalabildigi kadar kalmislardi..
etkisi olabilir neden olmasin??
ikiiside doga olayi..

aman Allahım herkesi korusun yarababbim
doğum yaptığım gece 12 mart 2008 gecesi de deprem olmuştu baya kormuştum
resmen yatağımı biri salladı gibi oldu :(
17 ağustos depremini hele hiç unutamam :(
resmen beşik gibi sallandık uyandığımda annem Kelime-i Şehadet getiriyodu
ölüyoruz heralde kıyamet kopuyo diye düşünmüştüm :(
yıllar geçsede o an hiç unutulmuyo
insanlar kendini nasıl atabildiyse öyle dışarı atmıştı..mahşer günü gibiydi çok ürkmüştüm :(

bencede bi bağlantısı var güneş tutulması ile depremin :(
Allahım korusun ya :(

Son düzenleme:
17 agustosu hissetmedim cok fazla ama diğerini cok hissettım ve cok korkmuştum allah yardımcımız olsun tüm inananların ve tüm canlıların bizim ülkemize ne şiddette olur yada olmaz bılemem ama inşallah az az olur ve yıpratıcı olmaz allahım korusun hepımızı tüm kötülük ve felaketllerden .....

sabah bi programda bi prof. a habire böyle sorular geliyodu, işte çekimgücüydü, depremdi, falandı filandı, adam bi cellalendi, bana böyle saçma sapan sorular sorup durmayın diye bi başladı, tırstım adamdan valla:1ninca:
türkiyede 2060 da olcakmış, toplaşıp izleyelim o zamankaydirigubbakcemile3

ay cuma günü avşaya gidicem allah korusun deprem filan olursa rehin kalırız adada....allahım bizi felaketlerden koru yarabbim

amaaan kızlar yaaa. ona kalırsa aldığımız nefes bile zarar. bırakın ne felaket gelecekse gelsin ya gününüzü gün edin. nasılsa olacaklardan kaçış yokkkk

depremle güneş tutulmasının bağlantılı olduğunu düşünmek bana pek doğru gibi gelmiyor
depreme gelene kadar her gün onlarca felaket senaryosu yazılıyor
buzullar eriyor okyanus akıntısına şu kadar su karışıyor
dünyayı su basacak yaşayacak yer kalmayacak 2050 dünya yaşanılmaz hale gelecek vs vs vs...
depremin ne kadar gerçeklik payı varsa bunlarında o kadar gerçeklik payı var
ona kalırsa 2000 yılında kıyamet kopacaktı
hatta hiç unutmuyorum dijital kıyamet için hükümet bir takım önlemler almıştı
varsayımlara dayanarak yaşarsak eğer kendimizi huzursuz ederiz
olacak olan varsa olur
bu zamana kadar olan her deprem tutulma sonrasında mı olmuş sanki???
olacakla öleceğe çare yok hep birlikte bekleyip göreceğiz...

Son düzenleme:
Allah her türkü felaketten korusun...güneş tutulması da bi doğa olayı olduğuna göre beraberinde bi takım doğa olaylarını da getirebilir...önemli olan en az zararla atlatılması bütün Dünya için umarım öyle olur...

depremle güneş tutulmasının bağlantılı olduğunu düşünmek bana pek doğru gibi gelmiyor
depreme gelene kadar her gün onlarca felaket senaryosu yazılıyor
buzullar eriyor okyanus akıntısına şu kadar su karışıyor
dünyayı su basacak yaşayacak yer kalmayacak 2050 dünya yaşanılmaz hale gelecek vs vs vs...
depremin ne kadar gerçeklik payı varsa bunlarında o kadar gerçeklik payı var
ona kalırsa 2000 yılında kıyamet kopacaktı
hatta hiç unutmuyorum dijital kıyamet için hükümet bir takım önlemler almıştı
varsayımlara dayanarak yaşarsak eğer kendimizi huzursuz ederiz
olacak olan varsa olur
bu zamana kadar olan her deprem tutulma sonrasında mı olmuş sanki???
olacakla öleceğe çare yok hep birlikte bekleyip göreceğiz...

2012 de kıyamet kopcak nasılsakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile4

sabah bi programda bi prof. a habire böyle sorular geliyodu, işte çekimgücüydü, depremdi, falandı filandı, adam bi cellalendi, bana böyle saçma sapan sorular sorup durmayın diye bi başladı, tırstım adamdan valla:1ninca:
türkiyede 2060 da olcakmış, toplaşıp izleyelim o zamankaydirigubbakcemile3

lülülülülülü ben o zamana kadar :1ninca:kötükedihüsomafoldumbensenağlama:oklava: :gitme::mymeka::tomato:

lülülülülülü ben o zamana kadar :1ninca:kötükedihüsomafoldumbensenağlama:oklava: :gitme::mymeka::tomato:

ben hele hiiiçç görmeeeemmm,:1closedeyes:

ama çocuklarım,ayy birde torunlarım ::emir_bebek: gamyoncuiremsu

aneeee olmasıııınnnnnn :sinifsinif: :sinifsinif: :olmaz: :Saruboceq:

Başka bir bilim adamı da gök ile yer arasında ilişki yoktur güneş tutulması ile depremler birbiriyle bağlantılı değildir diyor :1no2: hangisine inanmak lazım bilmiyorum ama alınyazısına inanmak lazım :delphin:

Back