- Konu Sahibi Halikarnas
-
bende onunla bı baglantısı oldugunu dusunuyorum.. Rabbım korusun bızlerı.. tum kaza bela ve afetlerden ... hayırlısıyla sag salım kazasız belasız atlatırız ınsallah.. :Saruboceq:
[/FTutulma sırasında, Pasifik'in çok fazla insanın yaşamadığı bir bölgesinde Ay, Güneşi 6 dakika 39 saniye süresince tamamıyla örtecek dıye okumustum..ONT]
aslında bu durum bizim ülkemiz için pekte tehlike yaratmıyor demek oluyor bence ..Tam Güneş tutulması Hindistan, Çin, Japon adaları ve Pasifik okyanusunun güneyini kat eden maviyle çizilmiş 258 km genişliğindeki tutulma hattından tam tutulma olarak izlenebilecek.
Bu tutulma, Asya'nın doğusu, Endonezya ve Pasifik okyanusun'dan parçalı tutulma olarak izlenebilecek.
Tam tutulma Ay'ın gölgesinin Türkiye saati ile 03:53'de Hindistan'da Khambhat körfezine düşmesiyle başlayacak.
Gölge 3 saat 28 dakika süreyle 15200 km yol kat ederek 07:18'de Dünya'yı terk edecek.
Tutulmanın hiç bir evresi Türkiye'den izlenemeyecek.
Ay'ın gölgesi 05:35'de güney Pasifik okyanusu üzerindeyken tam tutulmanın 6 dakika 39 saniye ile en uzun sürdüğü an gerçekleşecek.
yani tutulma bize göre bu gece yarısından sonra saat 03.53 de olacak:sinifsinif:
Geçen günlerde Haktan Akdoğan'ın imkanı olanlar ağustos ayında İstanbul'u terketsin açıklamasını duyunca bu tutulma olayından daha çok huzursuz oldum.
Ben ilişkisi olduğunu düşünüyorum ve Allah korusun hepimizi diyorum.Elimizden tek gelen bu malesef.
:1shok: :1shok: :1shok:
oğlumu alıp gideyim buralardan:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?