Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim okuduğum yerde beyaz çatlaklara uyguladığı ve etkili olduğunu söylüyordu bende tam bilemiyorum işte denemek lazım.
Mantıklı,aspirinin çatlaklara çözüm olabileceği kanısındayım ben de. hatta Suna DUMANKAYA 'nın da aspirinli bir formulü vardı; 10 limonun suyu,20 aspirin,limon suyu kadar susam yağı.Bu karışımı iyice harmanlayıp sorunlu bölgeye masajla sürmeliymişiz.ne derece çözüm olur bilmiorum ama denemeye değer görüyorum.
selülit için yürümeni ve kese yapmanı tavsiye ederim ben. bir kaç yağlada kısa zamanda birşeyin kalmaz.yerimseniben
neşelimm bu gün akşam aspirin olayına başlıyorum allahın izniyle.. umarım iyi sonuç alırım ama aceleyede gerek yok. benim çatlaklar beyaz.. ee sonuçta 11 yıllık .. zamanında neden düşünemedik bu fikirleri hiç anlamış değilim. hamileyken bir tane çatlak yoktu göbişimde.. ne zaman doğum yaptım kağıt gibi hem buruştu hem çatladı... bence iyi sonuç alabilmek için önce sabır sonra acele etmeden düzenli uygulmak. ben tamamiyle kaybolmasını beklemiyorum.. gözüme düzgün gelsin yeter canım.. inan olumlu haberlerle burda olmak çok istiyorum.. artık zaman içerisinde yorumlarımı yaparım... burayı seviyorumm.. senide sevdim.... paylaşım için sağol canım.... görüşmek dileğiyleeeeeeee
gaydirigubbakcemile3