- 1 Mayıs 2017
- 1.207
- 1.262
- Konu Sahibi mformomdata
Merhaba kızlar hamilelikten önce kullandığım vitaminlerden 12 kilo alarak 72 kiloyla hamile kaldım. Hamilelik boyunca sadece 5 kilo aldım ve 77 kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra 70 kiloydum yani aslında hamileliğim süresince hiç kilo almamışım üstüne vermiştim. Yani hamilelik kiloları değil öncesindeki kilolarımla sorunum var. Sonra emzirmeydi süt olsundu derken 73 e çıktım tekrar, bebeğim 2.5 aylıkken diyetisyene başladım zar zor 3 ayda 6 kilo verdim 67 ye düştüm bide emzirmek hızlı kilo verdirir derler baktım veremiyorum üstüne bebeğim az yemekten aç kalıyor bıraktım tekrar hop 73 o süreçte az dikkat ettim felan yok olmuyor sonra anladım ki ben doğumdan sonra regl olmadığım için kilo veremiyorum çünkü hormonlarım çalışmıyor, yani o emzirmenin hızlı kilo verdirmesi tamamen hormonların düzenli olursa münkün. Zar zor sporla ve uyguladığım kürlerle 68lere tekrar düştüm ama sonrası yine yok ve emzirdiğim için boğazımı da tutamıyorum. İnsan veremeyince yılıyor cidden.
Neyse velhasıl gecen ay regl gördüm ve evet artık başlamalıyım dedim hazır hala emziriyorken ve bebeğimde artık yemek takviyesi alacak kadar büyükken; kendime aspir yağı, sandaloz sakızlı elma sirkesi aldım yanında da lavanta suyu hediye göndermişti satıcı. Yememi de porsiyon kontrolü yaparak geçen pazar yağlarla ve lavanta suyuyla başladım işe başlangıç kilom 68 di 5. Gün 66 kiloyum yani mucizevi bir şekilde 2 kilo gitti bile.
Bakalım bundan sonra neler olacak, buaraya deneyimlerimi yazarım.
Sağlıklı günler...
Neyse velhasıl gecen ay regl gördüm ve evet artık başlamalıyım dedim hazır hala emziriyorken ve bebeğimde artık yemek takviyesi alacak kadar büyükken; kendime aspir yağı, sandaloz sakızlı elma sirkesi aldım yanında da lavanta suyu hediye göndermişti satıcı. Yememi de porsiyon kontrolü yaparak geçen pazar yağlarla ve lavanta suyuyla başladım işe başlangıç kilom 68 di 5. Gün 66 kiloyum yani mucizevi bir şekilde 2 kilo gitti bile.
Bakalım bundan sonra neler olacak, buaraya deneyimlerimi yazarım.
Sağlıklı günler...