• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asosyal miyim??

ayca88

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2007
105
6
641
Diğer
benim sorunum şu farklı bir ortama girince konuşamıyorum.
artık utangaçlık mı çekingenlik mi ben de bilmiyorum. kilit geliyor sanki.hele de niye konuşmuyorsun deyince hepten susuveriyorum.bundan çok rahatsızım ne yapmam gerekiyor ki?? aslında sorunlu biri değilim konuşmak istemediğimden de değil.ama yeni gördüğüm insanlarla fazla konuşacak bir şey bulamıyorum bence bu normal.saçmalamakta istemiyorum ondan dolayı susuyorum ama bunu bazen cidden abartıyorum.mesela dersanedeyim 4 aydır ben son 1 aydır sınıftakilerle konuşuyorum.neden böyle oluyor :1no2:
ve ayrıca aceleciyim sabrım yok hiç hemen olsun ne olacaksa istiyorum.özellikle ikili ilişkilerde.ve fazlasıyla takıntılıyım.çok kafama takıyorum her şeyi.bazen kendi düşündüklerimi gerçek bile zannettiğim oluyor. belki saçma bir sorunum var ama rahatsız oluyorum :çok üzgünüm:

Bekarken değil de evliyken sorun olmuyor mu?
Mesela bende de var misafir geldiğinde samimi olmadığım kişilerle ortam çok sessiz oluyor, veya toplumda itibar görmüyorsun.
Tabiki yerinde konuşmak güzel ama bazı durumlarda susup oturmak kötü oluyor ben şahsen rahatsızım bu konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:
bnde öyleyym :S tek cocuqum ve herseyden sakınılarak yetiştirildim hickimseden yardım isteyemiyorum mesela cünkü hep işlerimi kendim halletmem gerektigi ögretildi kime sorsan icine kapanık konusmaz der hhc sevmiyorum bunu

Back