Desibel Okeyin dörtlüsü... Kayıtlı Üye 4 Ekim 2007 3.919 12 683 İstanbul 25 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #21 Asom eline sağlık...hemen sık kullanılanlara kaydettim yağı ve yumurtası da yok çok hafiftir di mi ablam...teşekkürler emeğine...cokacimcoook:hooray:
Asom eline sağlık...hemen sık kullanılanlara kaydettim yağı ve yumurtası da yok çok hafiftir di mi ablam...teşekkürler emeğine...cokacimcoook:hooray:
E EU2 Ziyaretçi 26 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #22 Desibel .!.: Asom eline sağlık...hemen sık kullanılanlara kaydettim yağı ve yumurtası da yok çok hafiftir di mi ablam...teşekkürler emeğine...cokacimcoook:hooray: Genişletmek için tıkla... evet ablacım aynen öle,yağ ve yumurta olmadığı için çok hafif..teşekkürler ablacım canımsın:1hug:
Desibel .!.: Asom eline sağlık...hemen sık kullanılanlara kaydettim yağı ve yumurtası da yok çok hafiftir di mi ablam...teşekkürler emeğine...cokacimcoook:hooray: Genişletmek için tıkla... evet ablacım aynen öle,yağ ve yumurta olmadığı için çok hafif..teşekkürler ablacım canımsın:1hug: