Aslı'nın Nişan Takısı (:

Toğrağımm nişanlığında güzell takılarında çok güzell ama hepsinden sen güzellll kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5 İnşallah gelinliğinide görürüz burda aklinialirimsmile opuyorumnanaktan

Toğrağımm nişanlığında güzell takılarında çok güzell ama hepsinden sen güzellll kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5 İnşallah gelinliğinide görürüz burda aklinialirimsmile opuyorumnanaktan

bebeğimmmm teşekkür ederimmmm toğrağmmm kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

aslım gule gule kullan hepsını.....Cok guzel olucaksın eminimm sabırsızlıkla beklıyorum resmını :)

kuzum galiba altın takıların...hanii ucu renklıya kolyenın keskee düz sade alsaydın gelınlıklede kullanırdınnnnn..Tekrar masrafa gerek kalmazdııı

kuzum galiba altın takıların...hanii ucu renklıya kolyenın keskee düz sade alsaydın gelınlıklede kullanırdınnnnn..Tekrar masrafa gerek kalmazdııı

yok be canım gerçek değl ama gerçek gibi duruyo dmi :))
düğünde aldırcam gerçeğini cnm :jeyyar:
renkli almam yani altını

:)) aldır kız aldır aldırdıgımız kar şimdi

Son düzenleme:
bahar gelinliğin sitesindeyim bakıyrm şimdi bende gelinlik alıcam fiyatları nasıl bilgi verebilirmisin aslıcım

güzelmiş Allah tamamına erdirsin inşallahbayanssulusmile

bahar gelinliğin sitesindeyim bakıyrm şimdi bende gelinlik alıcam fiyatları nasıl bilgi verebilirmisin aslıcım

Canım modele göre kiralıklar 800-900 dü benim beyendiklerim..ama on numara gelinliklerdi yani allah için şimdi yerimseniben

artık zamanı gelincede gelinliğine de yormlar yaparız bekliyorzz

oy canım inşallah ya Şeniz

:)) aldır kız aldır aldırdıgımız kar şimdi

ahahah delisin kız kaydirigubbakcemile3

güzelmiş Allah tamamına erdirsin inşallahbayanssulusmile

amin canım tşk sağolasın

cnm takılarında kıyafetinde çok şık çok begendim rengi süpera.s

tşk ederm beyenmene sevındm canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…