Aslı'nın Nişan Takısı (:

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
.:: Nişanda Takacağım Takım ::.

Buda bende daha önce olan bi bilekliğim... Taşların şekli kolyenin mor taşı gibi üçgen şekilde geliyo.Benzerlik kurduğum için bunuda bileğime takıcam... :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
güzelmiş canım hayırlı olsun bileklikte cok hos ama ince sıra seklinde bişi taksan kolyenle daha uyumlu olur gibi

takıların çok zarif cnm..güle güle takk inşş zemuszemus

Takıların çok güzelmiş Aslıcımm..
Allah mutlulukla,sağlıkla takıcağın günüde göstersin inşallah :Saruboceq:
Bilekliğini çok beğendim bu arada opuyorumnanaktan

ilk yorumu ben yapamadım ama ilk ben görmüştümm :))
çok güseller bebişimm.
eminim sanada çok yakışacakkhihoyyyt

Takın çok kibarmış..Güle güle kullan.

Mutluluklar dilerim gamyoncuiremsu

gayet güzeller.

Allah tamamına erdirsin canım.

takıların çok zarif cnm..güle güle takk inşş zemuszemus

çok hoş ve herşey uyumlu olmuş canım

Takıların çok güzelmiş Aslıcımm..
Allah mutlulukla,sağlıkla takıcağın günüde göstersin inşallah :Saruboceq:
Bilekliğini çok beğendim bu arada opuyorumnanaktan

çok cicilerr Allah mutlu etsin canım mutluluklarr

güzelmiş canım hayırlı olsun bileklikte cok hos ama ince sıra seklinde bişi taksan kolyenle daha uyumlu olur gibi

çok teşekkür ederim kızlar
daha güzelleri sizin olsun inşallah...

you_know canım sadece bi fikirdi ya :) illa onu takmak için söylemedim.. denerim kaba durursa takmam :)
şeydacım sağol canım benim :)

Allah mutlu mesut edip, devamını sağlar inşallah.Takılar çok kibar, ben çok beğendim.Sadece o bileklik biraz nal gibi kocaman ve abartılı durur gibime geldi.ınce, aynı setin kibar ve zarif bir bilekliği hoş olabilir.Şimdiden mutluluklar.

valla elbisenede bayıldım fiziğinde güzel olnca.seni alan yaşayacak allah tamamına erdirsin canım.

çok güzelmiş elbisende takılarında müthiş cnmmm bayıldımmopuyorumnanaktan elbiseni diktirdinmi yoksa gördüğün bi modeldenmi aldın cnm. bide nerden aldınalkisalkisalkis

çok beğendim takını elbisenide çok güzeller inşallah hep güzel mutlu günlerde kullanırsın hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

oyyyyy bebeğimmmm benim melekler gibi olucaksın güzellikkk boshayallersmile

tşk ederm guzel yorumun ve fıkrın cnm cok sagol :)

valla elbisenede bayıldım fiziğinde güzel olnca.seni alan yaşayacak allah tamamına erdirsin canım.

oyyy canım cok tsk edrm aminnn :)

çok güzelmiş elbisende takılarında müthiş cnmmm bayıldımmopuyorumnanaktan elbiseni diktirdinmi yoksa gördüğün bi modeldenmi aldın cnm. bide nerden aldınalkisalkisalkis

elbısem 1 gun once dıkılmıs ve ertesı gun tesadufen gordm ve bayıldm hmen kıraladm :) hazr modeldı yanı :) avcılarda imaj gelınlık cnm :) www.bahargelinlik.com ama ınternet sıtesı.ordan bkablrsn :)

çok beğendim takını elbisenide çok güzeller inşallah hep güzel mutlu günlerde kullanırsın hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

canım cok sagol aminn :)

oyyyyy bebeğimmmm benim melekler gibi olucaksın güzellikkk boshayallersmile

canımmmmmmmmm :) tşkk edermm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…