Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar teşekkür ediyorum değerli fikirleriniz için. Hiç laf sokma çabasına ihtiyaç duymam hayatımda, söylemek istediğim neyse söylerimGercek hayatta da boyle herkese laf sokmaya calisip basarili olamiyorsaniz, “kendine baksan” yorumu diliniz icin soylenmis olabilir
bugün birinden böyle bi yorum alır almaz hemen bikaç aksesuar aldım kendime dediğiniz gibiSaçlarınızı hep aynı şekilde yapiyorsaniz ya da mesela çok elektrikliyse özensiz görünüyor olabilirsiniz dışarıdan. Bakım yapın farklı modeller deneyin. Hep aynı tarz aynı renkler giyiyorsaniz değiştirin. Cilt renginizzle uyumlu hafif makyaj yapabilirsiniz. Aksesuar kullanabilirsiniz güzel küpeler, saat, broş, kolye ne uyuyorsa. Hoş bir koku. Sporla fiziginizi destekleyebilirsiniz.
Teşekkür ederimErkekler genelde evli kadınlara bu tarz yorumlar yapmaz zaten. Onlardan bunu boşandıktan sonra duymanız normal. Kadınlar aynı yorumu yapıyorsa öncesinde de olmuyordur bir şeyler ama ses etmiyorlardır. Boşandığınız için kendinize gelin istiyorlardır.
Ruhunuza da iyi bakın size iyi gelen sevdiğiniz mutlu olduğunuz şeyleri yapmaya çalışın bu zamanla görünüşünüze de yansıyacaktır zatenbugün birinden böyle bi yorum alır almaz hemen bikaç aksesuar aldım kendime dediğiniz gibi
Ben aslında psikolojik olduğunu aslında dış görünüş değil de içtekinin yansıması olduğunu düşünmüştüm ama farklı görüşler duymak için buraya da yazayım dedim.Ruhunuza da iyi bakın size iyi gelen sevdiğiniz mutlu olduğunuz şeyleri yapmaya çalışın bu zamanla görünüşünüze de yansıyacaktır zaten
Evet kilolu durmazsınız, normalde çok kilolu insanlara derler ya aslında yüzün güzel kendine bak vs diye direk o aklıma geldi. Yani siz zaten bakım kıyafet her şeyi yapıyosanız tek bir şey eksik demektir oda aura. Yaşadığınız zor süreç dişil enerjinizi söndürmüş olabilir bu konuda yoğunlaşın farkı anında görürsünüz. Aynı kıyafet aynı saç her şey aynıdır ama insanlar sende bi değişiklik var güzel olmuşsun der162 boyum kilom da 62 öyle bakıldığında çok kilolu görünmüyorum aslında
Teşekkür ederim ben de sizin gibi düşünüyorumEvet kilolu durmazsınız, normalde çok kilolu insanlara derler ya aslında yüzün güzel kendine bak vs diye direk o aklıma geldi. Yani siz zaten bakım kıyafet her şeyi yapıyosanız tek bir şey eksik demektir oda aura. Yaşadığınız zor süreç dişil enerjinizi söndürmüş olabilir bu konuda yoğunlaşın farkı anında görürsünüz. Aynı kıyafet aynı saç her şey aynıdır ama insanlar sende bi değişiklik var güzel olmuşsun der