Aslında dert değil,öylesine

Eltin seni eşin döverken kurtarmamış mıydı ?

Siz neden etlinize neden bu kadar içten içe öfke duyuyorsunuz ?
Çünkü eltisi hem kaynanası tarafından hem kaynı tarafindan seviliyor. Siz bilmezsiz bu neçe kötüdü. Eltisi saat ikiyeçe yatıpda kaynanası niluya ses edme eltin rahatsız olur der.

Sen dalganı geç ,ne yapsam da sinirlenmesem diyorum
Neyi yanlış ettiyimi anlatmadın nilu. Kaynanan demedi miydi ses edmeyin diye? Yanlış mı bunlar hep? Sen beni sevdindi sandım hep ama şimdi sevmemiş gibi görükmeye çalıştığını görüyordum. Neden böyle oldu bize?

Men hic senle dalga gecebilmirem, cox yahsi kisisen, azerbaycan diyince menim canim pilav istiyir sen ne aş bisirmissen?
Menim bisirdigim sizi heç alakader edmez. Men safım anlamazim ama nilu gözümü açdı. Sen bizimlen dalga geçersin ama bilmezsin ki seninle de bir dalga geçen bulunurdu.

Menim bisirdigim sizi heç alakader edmez. Men safım anlamazim ama nilu gözümü açdı. Sen bizimlen dalga geçersin ama bilmezsin ki seninle de bir dalga geçen bulunurdu.
O zaman Nilu de sene küsüklesince hec menim gapima dayanma, Nilu mene küstü gel arkadas olak diyerekten. Eltisini tokatladigi kimin senide tokatlarsa hec mene gelmeyesen ilk yardimdi, buzdu, neyim lazimdi diyerekten.

O zaman Nilu de sene küsüklesince hec menim gapima dayanma, Nilu mene küstü gel arkadas olak diyerekten. Eltisini tokatladigi kimin senide tokatlarsa hec mene gelmeyesen ilk yardimdi, buzdu, neyim lazimdi diyerekten.
Nilu menim kalbim kırar ama küsmez. Hem sen aramıza nifak sokmaya gelmişsen bellidi. Getdiyini görersem mutlu olurum. Kıskanç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…