- 25 Temmuz 2013
- 12.854
- 52.693
- 798
Çünkü eltisi hem kaynanası tarafından hem kaynı tarafindan seviliyor. Siz bilmezsiz bu neçe kötüdü. Eltisi saat ikiyeçe yatıpda kaynanası niluya ses edme eltin rahatsız olur der.Eltin seni eşin döverken kurtarmamış mıydı ?
Siz neden etlinize neden bu kadar içten içe öfke duyuyorsunuz ?
Sen dalganı geç ,ne yapsam da sinirlenmesem diyorumÇünkü eltisi hem kaynanası tarafından hem kaynı tarafindan seviliyor. Siz bilmezsiz bu neçe kötüdü. Eltisi saat ikiyeçe yatıpda kaynanası niluya ses edme eltin rahatsız olur der.
Neyi yanlış ettiyimi anlatmadın nilu.Sen dalganı geç ,ne yapsam da sinirlenmesem diyorum
Yoh men Bakude yasamisam 3 il, hem ozumde danisiram Azerice, neye dalga geceyim. Ama Artemissippi lab geshenk danisir, bayilmisamAzerilerle dalga mı geçiyorsunuz Azeri diliyle
Menim labım geshenk olabiler ama siz dalga geçersiz benlen anlarım.Yoh men Bakude yasamisam 3 il, hem ozumde danisiram Azerice, neye dalga geceyim. Ama Artemissippi lab geshenk danisir, bayilmisam
He geshenk hatunsan eferimMenim labım geshenk olabiler ama siz dlga geçersiz benlen anlarım.
Teşekkür ederim. Sen daha geşengsiz efendim. Sizin geşengliyize ulaşmak bize zordur.He geshenk hatunsan eferim
Nefret ederim kendilerinden bir kaşık suda boğasım var :)Eltin seni eşin döverken kurtarmamış mıydı ?
Siz neden etlinize neden bu kadar içten içe öfke duyuyorsunuz ?
Bizde hatun sözü yoxTeşekkür ederim. Sen daha geşengsiz efendim. Sizin geşengliyize ulaşmak bize zordur.
Bizimle dalga gecdigi belli zaten ne yapardım ki.Bizde hatun sözü yox
Men hic senle dalga gecebilmirem, cox yahsi kisisen, azerbaycan diyince menim canim pilav istiyirBizimle dalga gecdigi belli zaten ne yapardım ki.
Menim bisirdigim sizi heç alakader edmez. Men safım anlamazim ama nilu gözümü açdı. Sen bizimlen dalga geçersin ama bilmezsin ki seninle de bir dalga geçen bulunurdu.Men hic senle dalga gecebilmirem, cox yahsi kisisen, azerbaycan diyince menim canim pilav istiyirsen ne aş bisirmissen?
O zaman Nilu de sene küsüklesince hec menim gapima dayanma, Nilu mene küstü gel arkadas olak diyerekten. Eltisini tokatladigi kimin senide tokatlarsa hec mene gelmeyesen ilk yardimdi, buzdu, neyim lazimdi diyerekten.Menim bisirdigim sizi heç alakader edmez. Men safım anlamazim ama nilu gözümü açdı. Sen bizimlen dalga geçersin ama bilmezsin ki seninle de bir dalga geçen bulunurdu.
Nilu menim kalbim kırar ama küsmez. Hem sen aramıza nifak sokmaya gelmişsen bellidi. Getdiyini görersem mutlu olurum. Kıskanç.O zaman Nilu de sene küsüklesince hec menim gapima dayanma, Nilu mene küstü gel arkadas olak diyerekten. Eltisini tokatladigi kimin senide tokatlarsa hec mene gelmeyesen ilk yardimdi, buzdu, neyim lazimdi diyerekten.
Gidirem ülen, yiyin birbirinizi gjhghf cok ararsiz meni hihNilu menim kalbim kırar ama küsmez. Hem sen aramıza nifak sokmaya gelmişsen bellidi. Getdiyini görersem mutlu olurum. Kıskanç.
Sebebi ne ?Nefret ederim kendilerinden bir kaşık suda boğasım var :)
Yakında torba da konu açar, kızlar çok doluyum yardım edin diye.Çünkü torba ben doluyum dememiş. Kim nasıl bilebilir ki torba dolmuş. Dolmuşsa kendi kendine dolmuş.
Haya falan yok ne büyük bilir ne küçük terbiyesizin önde gideniSebebi ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?