Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri ASLIHASAN - 1 Nisan 2011'deki Kınam İçin Aldığım Kına Abiyem =)

cnm muhteşem olmuşsun modeli üzerinde harika taşımışsın, renk de tenine çok güzel uymuş.
benimde 12 Mart'ta kınam var, buna benzer bir model alıcam. renk olarak da kırmızı ya da parlament mavisi düşünüyorum.

kına kıyafetlerimiz aynıymıs
herkes cok beğenmişti
ben dağınık topuz yaptırmıstım
sen nerden aldın cnm kıyafetini

Benım dugunum kız kardesım gıymıstı bu elbıseyı ama onun etegı daha genıstı ve oda gumus ayakkabı gıymıstı cok yakısıyor. Sanada cok yakısmıs gule gule gıy Allah mesut etsın

kına kıyafetlerimiz aynıymıs
herkes cok beğenmişti
ben dağınık topuz yaptırmıstım
sen nerden aldın cnm kıyafetini

tsk edrm :) bnde dagnk topz yda yandan bı model dsunuorm. ıstanbl avcılardan aldm

cok sagol tatlım. sen bnden once yolcusn hayrlısı olsn tatlm bındallı gyceksen o ztn krmızı ,kına elbısesnı mavı al ama bndallı gymceksn kına elbısen kırmızı olsn

Benım dugunum kız kardesım gıymıstı bu elbıseyı ama onun etegı daha genıstı ve oda gumus ayakkabı gıymıstı cok yakısıyor. Sanada cok yakısmıs gule gule gıy Allah mesut etsın

evt gumusle ck guzl uyuyor.cok tsk ederm amin ins

maşallah çok güzel görünüyosun. elbise üzerine 'cuk' diye oturmuş. ayakkabıların ve tokanda çok zarif. mutluluğunuz daim olur sevdiğinle inşşşş.

çok yakışmış canım allah tamamına erdirsin

model ve renk sana çok yakışmış.. çok beğendim ben

maşallah çok güzel görünüyosun. elbise üzerine 'cuk' diye oturmuş. ayakkabıların ve tokanda çok zarif. mutluluğunuz daim olur sevdiğinle inşşşş.

Çok hoş =) mutluluklar diliyorum inş

hepinize çok tşk ederim beyenmenıze cok sevndm

Çok güzelmiş,bayıldım
Az bi zaman kalmış
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Şimdiden hayırlı olsun cnm

rengi muhteşem modeli de çok güzel.. bu balık modeli elbiseleri bende çok beğeniyorum ama rahat mı?

elbıse guzlde tasıyanda guzelmıs boyu posu fızıgııns mutlu olursun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…