Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri ASLIHASAN - 1 Nisan 2011'deki Kınam İçin Aldığım Kına Abiyem =)

günlükten de takip ediyorum seni , bende çok heyecanlanıyorum okurken :52: bana ne oluyosa artık:27:

çok beğendim herşeyi, çok yakışmış elbise. yüzüğünü merak ettim bu arada. çok hoş görünüyo:16:
onun da fotosunu görebilir miyim?:78:

Son düzenleme:
çok güzel gelin olucaksın hem zerafet anlamında hem kalp :69: canım benim çok mutlu olacağına eminim.hep gül böyle.hep aşkla bakın birbirinize :69::69:

günlükten de takip ediyorum seni , bende çok heyecanlanıyorum okurken :52: bana ne oluyosa artık:27:

çok beğendim herşeyi, çok yakışmış elbise. yüzüğünü merak ettim bu arada. çok hoş görünüyo:16:

hele beeeen aslışımın günlük yazmasını bkliyorum :1:

aa öylemi çok sağol canım ya :)) tamam bi ara senin için çekip ekleyeceğim :17:

çok güzel gelin olucaksın hem zerafet anlamında hem kalp :69: canım benim çok mutlu olacağına eminim.hep gül böyle.hep aşkla bakın birbirinize :69::69:

teşekkür ederim bebeğim :69:

hele beeeen aslışımın günlük yazmasını bkliyorum :1:

heheheh yerim seni :1:

saçlarını nasıl düşünüyorsuun... :52:alttan topuz güzel olabilir bak.. bu arada sen sözlendiğinde topluydun çok zayıfladınnn :20: :69:

teşekkür ederim :81:

:16: :16: :16:

saçlarını nasıl düşünüyorsuun... :52:alttan topuz güzel olabilir bak.. bu arada sen sözlendiğinde topluydun çok zayıfladınnn :20: :69:

evet çok zayıfladım mücadele ediyorum ama kilo alamıyorum :59:
canım yandan düşünüyorum saçlarımı elbise tek askılı ya , askının olmadığı omzuma doğru :) yandanda tokamı taktırcam ohhh :)

Back